Regisztráció Blogot indítok
Adatok
újraregisztráltrégifelhasználó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisnyúl úgy érzi, rohadt kis kurvázni még a megtévedtekkel sem szabad. Nem csoda, hogy így érzi. Sztori alant: Az eset ma, 13-án reggel történt , 9.55kor a Deák Ferenc téri 47-es villamoson (érkező járat) és annak megállójában. Mindig lelkiismeretesen veszek bérletet, ma…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az…..
Sokba volt Jánosnak, hogy tavaly eltévedt Zágrábban. Azt állítja, hogy elesett mellette egy motoros, ő csak segíteni akart és kiszállt, aminek a vége rendőri zaklatás, 1000 kuna kifizettetése, fogvatartás, majd papírok erőszakos aláiratása lett. A sztori azért aktuális, mert a…..