Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forrester (törölt)

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
Geekblog Red-előzetes 2010.06.24 11:45:00
Nem tudom utoljára mikor vigyorogtam ennyire egy előzetes alatt: Warren Ellis (zseni) nyúlfarknyi képregényének adaptációja az utóbbi évek legfantasztikusabb szereposztását mondhatja magáénak. Bruce Willis, Morgan Freeman, Mary-Louise Parker, John C Reilly, Helen Mirren, Julian…..
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
Tavaly nyáron megkattantam. Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy üldögéltem lent a sasfészekben, és a régi, lassan törékennyé száradt papírú motoros újságjaimat lapozgattam. Ezeket a magazinokat apám hozta még nekem, külföldi útjairól. Az öregem csillagász, fedezett már…..
Nyakig bemásztunk a BMW új szélcsatornájába. Fúj meleget is, hideget is, mint egy jó hajszárító - így Afrikától Alaszkáig le tudják szimulálni az időjárást Münchenben. Vélemények az azonos című írásunkról...
És a teljes Ponton DVD itt kapható még. Derűs videózást! (X) akiknek köszönhetjük:    …..
Forrester (törölt) 2010.04.24 12:27:19
@UltimateUbul:

Nezd, egy dolog hogy alpari stilusban kommentelsz, de miert kell minden egyes alkalommal valamit leszolni vagy valakit lealazni? Vedd mar eszre magad kicsit, normalis ember nem frocsog ennyit, a frusztraciot nem feltetlenul itt kell levezetni. Kocsikrol kepben vagy, tudnal ertelmesen irni, mas nem kene...

Egyebkent meg, ha lattad volna oket az expon, eszedbe sem jutott volna ezt irni Csikosekrol. Egyaltalan nem olyan volt a hangulat, mint irod, teljesen kozvetlen es termeszetes volt, hogy ott a csalad.
Üdvözlöm önöket tömött standunkról. A standról, ahol tulajdonosok mutogatják autóikat a látogatóknak, a standról, ahol mindent szabad, feltéve ha óvatosan csinálják.Reggeli hivatalos sajtótájékoztatónk után megnyíltak a kapuk és mi – bevallom – kicsit félve…..
Amint láthatták a Dezső hazahozatalát végigkísérő posztokban: egy csomó kisebb és nagyobb – bocsánat, nagyobb csak egy volt – cég meglátta fantáziát a projektben, és különféle összegekkel segítette a zökkenőmentes ki- és hazajutásunkat Svédországba és -ból.…..
Tizenhárom éve, amióta csak megvan a mi kis szűk körű, apró, jellegtelen, ám mindannyiunknak annál otthonosabb és hónapról hónapra várt, nóném klubunk, azóta a veteránjármű-beszerzés csúcspontja mindenkinek az a pillanat, amikor az új vas begördül a plénum elé egy hó…..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Forrester (törölt) 2010.03.17 21:32:27
@Beela: Ennyi, sajnos az autosok legalabb felere igaz amit irtal, kifogas az mindig van, komolyabb elgondolkodas ritkan.

Lehet hogy elelmes nep vagyunk, de kib*szott lustak is, kulonben mar az autosok jelentos resze heti par napot robogoval jarna. Egyszeruen erthetetlen miert tart ezt ilyen sokaig felismerni, pedig ha egyszer joidoben kiprobalnanak egy 125os vagy kozepes motort, ugy kene lerangatni oket rola decemberben.

(Na de sebaj, ha mar odafent nem ismertek fel hogy tamogatni kene a robogo/motorvasarlast, majd idovel kikenyszeriti a valsag igy vagy ugy.)

Balesetmentes szep estet!
Forrester (törölt) 2010.03.17 23:48:48
@=Daniken=: Ha ovatosan mesz, nem kockaztatsz tobbet mint a gyalogosok vagy bringasok nap mint nap. Feltuno, protektoros ruha + defenziv vezetes, ennyi kell, es nem lesz gond, foleg ha van mar forgalmi tapasztalat. Kisebb, hasznalt jargannyal erdemes kezdeni, ha megtetszik ugyis valtasz majd :)
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Forrester (törölt) 2010.03.04 13:40:22
Belsőség Zabszem a seggben 2010.03.02 09:40:00
Csikós és társai ma (kedd) reggel elindultak a 48 éves Mercedesért a 2600 kilométerre lévő Domsjőbe. Több ezer olvasónk és mi is drukkolunk nekik, hogy sikerüljön a vállalkozás és nagyobb gond nélkül hazaérjenek. Blogunkban folyamatosan követjük a történéseket, kora hajnalban meg is érkezett az első…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Kis késéssel, de megérkezett a mozgókép-nyersanyag az októberi partyról. Utólag derült ki, hogy a kamera mikrofonja és a lengőnyelű jelszintje közel sem fedik egymást, így nem kevés utólagos korrekciót igényelt a hang, sajnos ennyire tellett. Bevallottan és szánalmasan…..
Forrester (törölt) 2010.02.19 12:53:33
@Csumpi Hálidéj:

Az nyilvan egyertelmu fel perc utan, hogy ez inkabb okorkodes mint konkret riport, ami persze nem baj - de szerintem az ide klikkelok egy resze valami bemutato riport-felet vart. Legalabbis ha mar kameraval meg mikrofonnal maszkaltak, lehetett volna erre is torekedni. Nade ez az o dolguk, ad hoc bemutatonak igy is jo.

Engem speciel par perc utan mar idegesitett a faraszto stilus, de igy is azt gondolom hogy a sracok siman tudnanak profibb anyagot is csinalni, ha akarnak. Mondjuk legkozelebb? :)
Geekblog The Road 2010.01.31 12:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 13.Mi az a mizantróp, Arthur? Olyan pöcs, aki utál mindenkit. Nem téged kérdeztelek, nigger. Igaza van, Samuel. A mizantróp gyűlöl minden embert. Mi is mizantrópok vagyunk? Dehogyis. Mi egy család vagyunk. John Hillcoat ott folytatja, ahol abbahagyta,…..
Belsőség Régi és új között 2009.12.30 13:46:00
December 30. A család egyik fele már negyedik napja lázasan fekszik, lényegében antibiotikumon és lázcsillapítón él, odakint az egyik pillanatban havazik és mínusz nyolc fok van, pár órával később már tavasz. Bolond időket élünk. A karácsonyi koleszterin-overload és a…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
Forrester (törölt) 2009.12.13 13:19:17
@UltimateUbul: ha ideges vagy, ott a jobbkezed, ha csak alapbol idegroncs, akkor meg lecci ne ide hanyjal mar, koszi. Mondanivalo hijan nem muszaj hozzaszolni...
Forrester (törölt) 2009.12.13 13:28:15
@UltimateUbul:

Nem fogok itt flamelni veled, de a mondanivalod eddig:
1. mindenki balfasz, de foleg aki megirja
2. te sose lennel ekkora balfasz, mert amugyis mindent tudsz
3. kiveve kulturaltan kommunikalni.

Egyszoval ne irjal, ha nincs mirol.
Forrester (törölt) 2009.12.13 18:29:54
@Csikós Zsolt:

Zsolt, nem, elnezted, en egy szinvonaltalan kommentre reagaltam ;) A cikk zsir volt.
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
Forrester (törölt) 2009.12.13 12:14:21
@Garp:

Garp for prez! Ugyan nem ertem ra jatszani, de meg utolag is kiralysag olvasni.

Urak, koszonjuk hogy odateszitek magatokat, szerintem keves magyar site tud ennyire emberkozeli maradni. Ennel sose legyen rosszabb!

Nem, nem vagyok fizetett kommentelo ;)
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Forrester (törölt) 2009.12.10 15:49:58
Osszessegeben lehet, hogy a Voda megkimelte magat az esetleges perektol, de a jelek szerint megis jelentosen esett a megitelesuk. Ennel szarabbul nehez lett volna rendezni es kommunikalni az elbocsatast.

Lehet persze hinni, hogy jol atgondolt lepes volt, negativ hirveres, stb, de inkabb csak beszari ostobasag. Lasd meg:
hu.wikipedia.org/wiki/Hanlon_borotv%C3%A1ja

Amugy meg felesleges tulmisztifikalni a marketing szerepet, mindig is resze es alakitoja volt a gazdasagnak es kulturanak, van, aki ezt atlatja es tudatosabb fogyaszto lesz, van aki nem, es marad droid.

Marketing szakember meg szerintem ne probaljon itt bizonygatni semmit, hiteltelen, befolyasolasra es hitegetesre epul az egesz szakma. Nem dolne epp ossze a vilag, ha a tereles helyett ertekteremtesbe olnek a cegek a penzuket, akkor is vennenk telefont...

Egymas oltogatasara inkabb csak ennyit reflektalnek: xkcd.com/386/