Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khmizé

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   András és Sándor néhány évvel ezelőtt már megörvendeztetett bennünk egy túrabeszámolóval, akkor Trieszbe - vagyis onnan még egy kicsit tovább is: egészen Gradóig - mentek, mégpedig egy KTM és…..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
khmizé 2019.12.09 16:47:06
  Néha előfordul, hogy nem kell a lakóhelyünket elhagyni, hogy harci vasakat láthassunk. Budapesten például nem megy ritkaságszámba, hogy aknamentesítő naszádok hajtanak végre menetet a Dunán, hiszen a folyam a természetes közegük. Két hete az AM-31-es jelzésű, Dunaújváros nevű egységet…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Az okos ember mások kárán tanul, szokták mondani, ami tényleg nem hülyeség, de az a helyzet, hogy ha csak elmondás alapján ismerném a CB-m felkavaró történetét, egy szót se hinnék el belőle.…..
‹⊗› Extra érdekességekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Tavaly februárban szöget ütött a fejembe, hogy a hazai mopedes és kismotoros társadalom összerázása érdekében nem lenne haszontalan egy közös gurulást szervezni. Ezen a téren minden tapasztalatnak híján voltam, de végül…..
HamPLÓ "A" vízibusz 2017.05.24 07:00:00
Bár gyerekkoromban eléggé odavoltam érte, felnőttként szem elől tévesztettem a budapesti személyhajózást. Mindenféle fura kinézetű új hajók jöttek, a BKV "héttörpéi" új neveket kaptak, szóval mintha minden megváltozott volna. Csak néhány éve vettem észre, hogy régi kedvenceim, a váci alumínium…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Soha korábban nem szerveztem motoros rendezvényt, hát ennek is eljött az ideje, még ha egyelőre csak ilyen kicsiben is.  A depressziós szürkeségben, főleg a tél vége felé, szívderítő és…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Persze, persze, nem akarom én azt, hogy a Simsonok teljesen átvegyék az uralmat itt a blogon, de sajnos nincs szívem kihagyni a jobbnál jobb kínálkozó lehetőségeket, melyek felkínálásában…..
khmizé 2016.11.08 10:16:46
@Bxx: esetleg érdemes szétborítani a porlasztót? Azt még nem szedtük szét.
Amúgy nyilván nem ilyen állapotban van, sajnos egy sokat látott szerkezetről van szó. Borzasztó egy eszköz, aki a berúgókart a trepni mögé tervezte, azzal egész nap csak berúgatnék. Én szeretem a kétkerekűeket, de az inkriminált simson egy büntetés. Na hosszú téli estéken újra nekidurálom magam, nem létezik hogy az az egyszem henger ne működjön. Vicc, hogy nem lehet beindítani..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Korábban már szenteltünk egy leginkább ironikus hangvételű posztot a "kamu 50-esezés" rejtelmeinek, ezúttal megpróbáljuk a komolyabbik végét megfogni a dolognak. Kezdjük azzal,…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Amikor Zách Dani és Csikós 2012 októberében felpattant egy 110-es Honda Wave és egy 125-ös Vespa nyergébe, hogy bebizonyítsák, messzire menni nem csak 1000 köbcentis vasakkal lehet,…..
Monty blogja SOROZAT: 11.22.63 2016.05.18 23:02:00
Hol leszel, mikor megölik Kennedyt? Épp a metróra várva merengtem, mikor egy plakátról rám szegeződő, komor tekintet hozott vissza a valóságba. James Franco volt az, majd megpillantottam alatta egy elsőre értelmetlen számsort. Aztán rájöttem, hogy csúnyán elbambultam, mert arra se figyeltem fel,…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗› Az 1985-ös Honda XBR-emre két éve tettem szert. Aki a korábbi posztokat is olvasta, talán még emlékszik, hogy Németországból, vagyis a vasfüggöny jó oldaláról származik. 39.000 km-rel…..
Néhány év mopedezés és simsonozás után felötlött bennem a gondolat, hogy igazából nem ártana egy motoros jogsi. Fejest is ugrottam bele azonnal. (Alapvetően nem vagyok az a típus, aki mindenbe egyből fejest ugrik, de a motorozás valamilyen rejtélyes okból kifolyólag mindig gyors…..
Bár láttam régi képeken, hogy a járművek hirdetésekkel összemázolása nem új ötlet, nem nagyon tetszett, amikor a nyolcvanas évek második felében reklámok kerültek a buszok és villamosok oldalára. Hisz' megvolt azoknak a maguk helye, a tetőn! Hogy az emberek nem az égre…..
Hol leszel, amikor megölik Kennedyt? Be kell vallanom, ez a legelső Stephen King-regény, amit olvastam. És ezt pont a téma miatt vettem kézbe - mely összecseng a Kennedy-évfordulóval -, ez ugyanis eltér a szerzővel általában összefüggésbe hozható horror műfajától. Amit itt kapunk, érdekes keveréke…..
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
khmizé 2013.02.04 14:06:23
Monty blogja FILM: Sztálingrád 2012.12.07 00:21:00
Az utolsó emberig…Bő húsz évvel ezelőtt forgatták a modern német filmgyártás egyik legnagyobb jelentőségű háborús filmjét, mely a nemzetközi kritikusok elismerését is azonnal kivívta, s szerencsére a magyar mozikba is eljutott. Most, a csata hetvenedik évfordulóján mi más…..
Impresszív kép, szeretjük a sok nézőt rajta, de pont semmi esélyük nem lett volna, ha bármi történik. A kérdés adott: ki, mikor, hol és mivel? ..
Biztosan sokan ismeritek azt a kínai közmondást, mely szerint egy tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik. Ezt emberi nyelvre úgy fordíthatnánk le, hogy nem kell csüggedni, kopasz; Rommel tábornagy katonáskodása is a bevonulással és az első nappal kezdődött! Optika…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...