Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GIBBON

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bangkok Charlie a hétvégét vidéken töltötte, méghozzá Pattayán, merthogy egy vadonatúj magyar étterem megnyitójára volt hivatalos. Talán mondani sem kell, a blog nonprofit, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül reklámozunk helyeket, programokat, az új pattayai Budapest névre…..
GIBBON 2012.02.17 17:59:44
@hercseg: Szia! Itt lakom most,(hátsó épületek) napi 250 THB (500 THB deposit), csak fan van és 'hideg' víz, de tiszta és csöndes! Észak-Pattaya, tele oroszokkal a környék! 10 THB-ért kevesebb mint 10 perc a bélváros! Próbáld meg, neten nem bookolható! A munkát ne is kérdezd, internet shopban dolgoztam 9 hónapot és fölnyomtak! Eddig is szép volt!
www.agoda.com/asia/thailand/pattaya/crystal_palace_hotel_pattaya.html?type=1&site_id=1410012&url=http://www.agoda.com/asia/thailand/pattaya/crystal_palace_hotel_pattaya.html&tag=21ab1900-12e2-4199-86ca-bb9fb4d6ca20&gclid=CODyorqtpa4CFQN66wodHR51Rw
Kedves Választó, Ön hülye. Kimondtuk, túl vagyunk rajta. Kedves hülye választó, mi vállaljuk az Ön képviseletét. Mi Önt annak nézzük, ami: hülyének. Nem lesz semmiféle félreértés, mi tiszta, őszinte, nyílt tekintetű képviseletet kínálunk az olyan hülyéknek, mint…..
GIBBON 2012.01.15 16:57:52
@Dr. simonmondja.: ...a hal nem pislog, amire gondolsz az a béka a kocsonyában, na az pislog, hogy hogy ki van véle baszva, pedig bé sincsen baszva, hisz' alkoholmentes a merlot! :D
 A Mandiner  viccelődik azon, hogy a liberális értelmiségiek nem állnak ki határozottan a szlovák állampolgársági törvény ellen.  Nem vagyok liberális értelmiségi. Egészen pontosan sem liberális, sem értelmiségi nem vagyok a szó klasszikus értelmében.  De…..
GIBBON 2011.12.11 17:07:36
49 éves szolgálati nyugdíjas vagyok. 27 évig dolgoztam börtönőrként, és ez alatt nap mint nap óvtam Magyarországot a bűnözőktől. 2 gyermekem van, akik már szinte felnőttek, de ha őszinte akarok lenni a munkám miatt kevés időt tudtam velük tölteni. Nálunk ritkák voltak a…..
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
GIBBON 2011.07.30 21:35:06
@Ingerlékeny Banya: ...a 'szakértőkből' elég, inkább hozzáértő kellene! Nem? :D
Az alkotmányügyi bizottság ülésén az utolsó pillanatban leállították a dohánytermékek idei és jövő évre tervezett adóemelését – ennek eredményeként az állam 20 milliárd forintnyi adóbevételtől esett el a tömeges elbocsátások és költségvetési szigorítások időszakában. “A dohánylobbi erősebb volt,”…..
GIBBON 2011.07.08 18:15:38
@szotyoriheni: ...ez nem igaz! A sodrós cigi füstszűrő nélkül, nem újságpapírban sokkal kevesebb károsanyagot tartalmaz mint a füstszűrős! A forró füst hatására szűrőből még több, plusz károsanyag szabadul fel (nem emlékszem, vmi formaldehid és hasonlók, de sokféle szar), marad egy kis niko+kátrány a szűrőn, attól randa sárga, barna a vége, a többit beszopjuk! Én is sodrok, jó itt kurva olcsó, 40 HUF 5 gramm dohány+papír, az cca. 2 doboz! :D
A Fidesz a megszokott ötleteléssel fogott bele a hamburgeradó, amiből (lobbihatásra?) chipsadó/ ropiadó lett. A dolog abszurditását mutatja, hogy míg itt az egészségre hivatkozik a kormány, addig a pálinkafőzés adómentesítése a kormány "szabadságharcának"…..
A virágmintás bútorkárpitok nem épp ma élik reneszánszukat, de egy jól megválasztott grafika azért elnyerheti az elvetemültebb ízlésű vásárlók tetszését. Ebben bíznak a Vice Merchants nevű manufaktúra tulajdonosai is, akik mindössze egy mintát állítanak elő, igaz több…..
Mindent a szemnek! Gyönyörű baba 2011.06.25 20:23:02
GIBBON 2011.06.27 03:51:09
Az ARM architects tervei mentén gigantikus óriásportré épül Melbourne üzleti negyedében. Első ránézésre valószínűtlennek tűnik, hogy egy ilyen geg építési engedélyt kapjon, de az ausztrálok már túl vannak ezen a körön. Az őslakosok, illetve az Aboriginal hagyományok és…..
Küldte: H. Patrícia Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatója. Az OGYI úgy visszavágta, mint a kertajtót. A fogalmazványt eredeti írásmódban, módosítás nélkül tesszük közzé. "Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott…..
GIBBON 2011.06.14 22:14:11
@v79benno: ...hát persze, mi nem nyeldessük bele ezt a maszlagot! De jópofa! :D
Micsoda rossz, álszent duma kártalanításnak nevezni a Szalai Annamáriának adandó végkielégítést!Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal - ennek nyilván a strómansága az oka. Egymaga ugyanis mindenhez nyilván nem érthet, viszont szinte nincs olyan téma, amiről még…..
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
GIBBON 2011.06.06 17:58:32
@Zébácsi: Ráth-Végh írt a nép butításának történetéről, na ez az! Respect, kíváló meglátásaid vannak, maximálisan egyetértek!
A Blikk szerkesztőségébe látogatott tegnap Orbán Viktor. A miniszterelnök a napilap olvasóival csetelt – megbízható információink szerint önállóan válaszolt a kérdésekre. Az alábbiakban idézett szemelvények alapján legalábbis gyanítható, hogy a kormányfőnek már…..
A különböző társadalmi problémákon a művészet eszközeivel rugózó The Dorothy kollektíva  klasszikus játékkatonák formájában hívja fel a figyelmet a mindenkori háborúk árnyoldalaira. A fröccsöntött figurák azt mutatják be, ami a kamerák háta mögött történik,…..
Véleményvezér Gyöngyösblama 2011.04.26 08:02:00
A kormány hagyta elfajulni az eseményeket, majd ahelyett, hogy megnyugtatta volna az ország polgárait, megpróbálta egyszerűen letagadni a bajt, hogy aztán szerte a világban blamálódjunk. Pedig Gyöngyöspata csak az előszele annak, ami jönni fog. (Fotó: Attila Kisbenedek/AFP)…..
Ronda általánosítással élve a kortárs templomépítészet legtöbbször megdöbbenti az évszázados formanyelvhez szokott szemlélőt. A látszóbeton alkalmazása általában még ront kicsit a helyzeten és innen nagy utat kell megtennie az épületnek, hogy a hívők bizalmát, szeretetét…..
GIBBON 2011.04.11 18:08:11
@drkovax: "Kortárs templomépítészet Szlovéniából, videóval" - ez a cikk címe, ezt kívántam észrevételezni!:D
GIBBON 2011.04.11 18:28:35
@(त्वष्टृ): ...ami szintén kápolna, de nagybetűvel!
GIBBON 2011.04.11 18:33:58
@a-kis-herceg: ...funkcionalitása tekintetében tökéletes, hisz' félig (féllábbal a sírban) a föld alatt van!
Gyűlölöm, ha a pohárban összeérnek a különböző szájakhoz tartozó fogkefék sörtéi, vagyis ezt a kis testépítőt nekem találták ki. Ha nagy a család és van köztük kontaktlencsés is, még jobb a helyzet, egy polcra való kis, kreatív szolga szerintem remekül néz ki...…..
Kínai lányok 60. Anna 2011.03.09 06:00:00
Születési év: 1974 (36)Hol lakik: Shenzhen, Guangdong, KínaHol született: Shenzhen, Guangdong, Kína..
GIBBON 2011.03.17 10:21:17
@GIBBON: ...pardon: ...but the best!
GIBBON 2011.03.18 11:36:56
@Chaoyang: Why not! But we can speak thai language too! ตอนนี้ฉันอาศัยอยู่ในประเทศไทย :D
Don Vittorio Orbalone és Georgio Matolcino a nagy nyugdíjlopás előestééjén...  Keresztapa persze nemcsak lófejet, hanem malomkeréknyi koszorút is tud küldeni a magánnyugdíjpénztárak temetésére. Egy tegnapi döntés értelmében január 1-jétől 3,8 százalékkal…..
GIBBON 2010.11.28 19:19:17
@ier6w7i: ...igen, onnan veszi a hasonlítási alapot, de ez demokratikus egypártrendszer, ami paradoxon! Ezt sikerült visszaküzdenünk az elmúlt húsz év során!Bravó!
"A 40 évnyi kádárizmussal és 20 évnyi posztkádárizmussal szakítva létrejöhet a negyedik Magyar Köztársaság" - jelentette ki tavaly Fricz Tamás politológus, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a szervezet 1956-os ünnepségén a Hősök terén. A felvetés egyre…..
GIBBON 2010.11.25 04:37:27
@BŐS: ...lásd Honvéd szakközépiskolák létrehozásának ideája, már ködlik az iskola a határon!
Ejtettünk már szót arról, hogy hogyan telnek a hétköznapjaink. Most arról írok egy keveset, hogyan keletkeztünk mi, akiket Ti többnyire a rádióból ismertek. Nem a fogantatásunkra gondolok persze, hanem arra, hogy mikorra datálódik csapattá válásunk, és hogy milyen évek voltak…..
Most már ki merem jelenteni, hogy Bangkokban a 2010es esztendő kétségtelenül sokkal jobban kezdődött, mint tette azt bármelyik előző esztendő. Ezúttal szerencsére se bombák, se világrekordgyanús diszkótűz. Szilveszter éjszaka a központi helyszínt közelítettem meg a…..