Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejmiako

3 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BigBlogger Felnőtt tartalom 2018.05.04 14:21:09
   Zene? Mi a túróért kell még mindig a 60-70-80-as évek "zenéit" hallgatni abból is a leghígultabb nyöszörgéseket a rádiókban. És főleg ugyanazt nonstop.  Mi fasz volt a tuc-tuc vonal ? Mi ez a híg fos szakállas aids-es férfi-nő cunchita - az abba interpopp sávban?   Tervezett leépítés. móónika…..
A harminckilencedik és a skóciai utolsó hosztom a mexikói Oscar (30) volt, aki épp a PhD-ján dolgozik a glasgow-i egyetemen. Arról írja a doktoriját, hogy a ruha vásárlási szokásaink hogyan befolyásolják a környezetszennyezést. Szerda délután érkeztem hozzá a Scottish Equity Partners tárgyalásom…..
ejmiako 2017.10.22 16:31:08
Harmincezer dollár négyzetméterenként. Ennyi az ára ennek a Pazar lakásnak, nem utolsósorban a Pazar kilátásnak. A tulaj a Daniel Wellington órák gyártója, Filip Tysander. Tysander akkor találkozott Wellingtonnal, amikor Ausztráliban járt. Daniel Wellington, a fiatal angol egy Rolexet viselt,…..
A labdarúgó Európa-bajnokság közeledtével lassan mindent elborít majd a futball (pláne, hogy oly sok évtized után végre a magyar válogatottnak is lehet szurkolni), ám a mai poszt témája nem a modern kor, hanem egy történelmi ereklye...
A nyári uborkaszezon nagyszerűen alkalmas arra, hogy felidézzünk néhány régi, ám szívünknek kedves történetet. A Queen, akkortájt a világ egyik legfelkapottabb zenekara, 1986 hasonlóan forró nyarán Budapesten koncertezett. Az esemény nemcsak rockzene-történeti jelentőségű…..
ejmiako 2015.08.14 21:35:36
Komolyan nem hittem volna, hogy egyszer még egy buszsáv pár méteres tologatásával barikádokra lehet hívni az embereket, de hát ennek is eljött az ideje. Szóval alig néhány perccel azután, hogy egy kedves tájépítész összefoglalta a helyzetet az Urbanistán, azonnal meg is…..
ejmiako 2013.04.01 22:19:21
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
Vendégírónkról: az e-olvasás nagy öregje, aki már akkor villanyon olvasott, amikor a kínaiak még a négykombos kvarcóránál tartottak. Ő az, aki ha bemegy egy papírkönyv-áruházba, e-könyvvel a zsebében jön ki. Fogadjátok ismét sok szeretettel a Gyalugép Feketeöves…..
ejmiako 2012.05.29 11:28:03
Geekblog Üvegtigris 3. 2010.12.10 16:30:00
A magyar filmszakma kocsmája mostanság bezzeg hangos (munkálkodik a Cimbalmos), így hangsúlyozottan fordítom vigyázó szemeimet a megtisztulásra váró magyar film felé. De hiába; az Üvegtigris 3-ban az a legbosszantóbb, hogy a sorozatból egyetlenként benne rejlik egy jó film…..
A post a félrenyúlások, hirtelen ötletek, a „csak adatok” és az „első látásra szerelem” vezérelte, utólag könnyen elhibázottként értékelt beruházások elkerülésére igyekszik támpontul szolgálni. Furcsamód ezúttal egy kicsit a „gombhoz a…..
ejmiako 2010.12.10 11:17:29
A budai várbeli fesztiválon mindig úgy érzem, az, amit annyira szeretünk, már nem is szubkultúra, hanem a mainstream része. Az ott kirajzolódó kép persze csalóka, hiszen elég jól tudjuk, miből mennyi fogy – az olcsó rosszból sokkal több, mint a drága jóból, valahol ez is…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
ejmiako 2010.01.19 12:42:23
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Nem a higadt, közkedvelt kvízmester személyéről, mint inkább vele készült interjúból való gondolataimat írnám le. Mit gondolatot: kritikát. Igen, furcsa lehet hiszen a felvilágosodáson már túl vagyunk néhány esztendőcskével. Sőt Bogár László közgazdász szerint éppen…..
w Hé, paraszt! 2007.11.18 07:44:04
  A Takarékszövetkezet a vidék bankja. Kik is élnek vidéken? Ja, hát parasztok.   ..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
rugby Hurricanes élőben 2007.05.09 22:26:00
NZ 2OO6-O7 SUPER 14 szezon a Chief kivételével alig vonzott nézőt. A Hurricanes 11 éve történetében a legalacsonyabb nézőszámot hozta, azzal hogy a helyezése közel sem idén volt a legrosszabb (8.)A félteli lelátókra (34ooo e stadion) beférnek a vidám turisták is. 5 hazai…..
rugby Déli oldal 2007.05.08 21:53:00
Essünk neki.A super14 idei szezonja elég felemásra sikerült. Egyrészt az afrikaiak 11 év során először hazai döntőt játszhatnak komoly eséllyel a végső győzelemre is. (Az eddigi győztesek Crusaders 6, Blues 3, Brumbies 2).A másik oldalon a NZ nézettség rekordokat döntöget…..