Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hencida6710

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán még sokan emlékeznek Soproni Ági, az egykor népszerű színésznő rejtélyes eltűnésére, majd sokkoló megkerülésére. Ahogy arról a korabeli sajtó nagy részletességgel beszámolt, a színésznőt saját kamasz fia ölette meg egy barátjával, majd a holttestet egészen bizarr módon próbálták…..
Hencida6710 2017.12.01 11:34:38
@marczy: abszolút logikus az okfejtésed, de még mindig az a kérdésem ,hogy ez indok-e arra a fajta brutalitásra, amely a bűncselekményt jellemzi???
Hencida6710 2017.12.01 11:36:27
@harmadikszem: Szerintem kissé arrogáns vagy azokkal, akik nem a Te felsőbbrendű, komplex gondolkodásodat képviselik. Tudom, szar érzés, ha nem ért mindenki egyet a Te véleményeddel, de azért hidd el, van ilyen is...
Hencida6710 2017.12.02 17:34:10
@harmadikszem: kedves Blogger! Szeretnélek megkérni, hogy engem ne analizálj, főképpen ne ismeretlenül. Ennyi baromságot ráadásul, amit a hozzászólásomra reflektálva összehordtál, rég hallottam. Azt hiszem, kicsit túlértékeled a "tudásodat". A szövegértéssel is komoly gondjaid lehetnek... Hol olvastál Te olyat, hogy én pocskondiázom a gyerekemet? A legnagyobb tisztelettel kérlek, hogy ha nem érted, vagy nem akarod érteni a hozzászólásom lényegét, akkor ne válaszolj. A téma felvetése érdekes, de úgy tűnik, hogy csak azok a hozzászólók a "jófejek", akik egy követ fújnak Veled... Ha szerinted pedig egy ember személyiségébe a genetika egyáltalán nem szól bele, elfogadom a véleményedet, bár nem értek egyet vele... További jó moderálgatást!
Ezúttal nem az ufók vitték el Pataky Attilát, hanem ő szólította le egy közös fotóra Axl Rose-t, a Guns N’ Roses frontemberét. Megmutatjuk a bizonyító erejű felvételt, amely szerintünk majdnem olyan izgalmas, mint egy nulladik típusú találkozás...
A zaklatási botrányba keveredett, nyugdíjazott színházi főrendező, Kerényi Miklós Gábor lett volna Hajdú Péter vendége az Esti Frizbi következő adásában, de a Blikk információi szerint Kerényi egy nappal a felvétel előtt kitáncolt a dologból és lemondta a fellépést...
Hencida6710 2017.11.15 15:46:17
@szociál: nem szeretnék vitatkozni a mondanivalóddal, valójában mélységesen egyetértek Veled... de azért a "rákos kölök" szóösszetétel egy kicsit összeszorította az anyai szívemet...
Hencida6710 2017.11.15 16:33:38
@szociál: Persze, értettem én elsőre is... csak... tudod... nőből vagyok! :) De full igazad van minenben! :)
Kihasználva a tavaszias őszt ismét a teraszon molyolgattam - aminek egy ilyen szép és ízes eredménye lett... A bbq elkészítésének a legfontosabb eleme a hőfok, ami kizárólag 130 C alatt értelmezhető. De csak akkor vágj bele ebbe a projektbe, ha van időd, mert ez egy lassú sütés, vagyis minimum 3…..
Az adventhez hozzá tartozik a várakozás, a narancs és fahéj illata, az apró meglepetések, a süti sütés, az izgatott készülődés és az otthon melege. Mi már elkezdtünk agyalni az idei karácsonyi menün is, és lassan kiderül, mit rejt az adventi naptár december első napjaira. Mindenki időszűkében van,…..
Hencida6710 2016.11.24 12:42:35
Világot Látni Ilyen egy dán suli 2016.06.19 13:26:30
Hencida6710 2016.06.20 11:51:11
Külföldön már évek óta kapni, a magyar drogériák polcaira azonban csak mostanában került fel az ún. PISILŐ TÖLCSÉR Tény, hogy a találmány kissé bizarr, azonban sok nő életét könnyítheti meg. Nem kell sokáig gondolkodni, hol is lehet rá leginkább szükség; egy…..
Legutóbb a legfontosabb lánybandákat vettem sorra, aztán elgondolkoztam, mégis mi lehet ma azokkal a fiúzenekarokkal, amelyekért lányok milliói sírtak vagy sikítottak a kilencvenes években. Mert volt belőlük bőven. Azokból, akik faszán vagy éppen nagyon bénán táncoltak,…..
Tibit környezete link alaknak tartja, aki valószínűleg soha semmit nem fog elérni, csak ül a szülei nyakán. Időről időre elkezd iskolákat, de egyiket sem fejezi be. Eközben nem dolgozik folyamatosan, időről időre elvállal valamit, általában olyan tevékenységet választva, ami…..
Csak, hogy tudd, aki nem lúzer az félrekúr. Legalábbis Varga Zsuzsa szerint ez a helyzet, aki új videójában egy egész dalt szentel a félrekefélésnek. Ráadásul teszi ezt egy masszív elektronikával megtámogatott rockos alapra. Fogalmunk sincs arról, hogy a dalszöveg mennyire alapul…..
Hencida6710 2013.09.06 10:21:18
A harmadik blogomat indítom el. Sosem tudtam, hogy mit szeretnék a blogolástól. Az előző naplóm neve akár egy hatásvadász hollywoodi film címe is lehetett volna. Minden egyes nap gondolatok százai fogannak meg a fejemben, össze-vissza hánykolódom és keresem azt az utat amelyre…..
Az elmúlt időszak fideszes okossága egyértelműen a rezsicsökkentés meghirdetése volt. A kormánypárt a kommunikációs manőverrel elérte, hogy az ellenzék ismét az ő kottájából játsszon. Bajnai a hírlevelében máris meghirdette a valódi rezsicsökkentés programját, míg az…..
Ma volt szerencsém beszélni egy nigériai vendégtanárral a nyelviskolából. Megkérdeztem,ő mit szeret magyarországban,és mit gondol a többi külföldi hogy van ezzel? A magyar nyelv nehéz,de aki motiválva van könnyen megtanulhatja. Ausztriában a vendégmunkások 6 hónap intenzív…..
Lám, milyen az élet. Alig néhány órával az első mondataim megírása után, az én drága barátnőm jóvoltából, lehetőségem adódott arra, hogy részt vegyek a Café Budapest által szervezett Jazz Maraton pénteki felvonásán amelynek a patinás hazai jazz klub, a BJC adott otthont.…..
...talán nem is mocsárba való! 2 korábbi bejegyzésemben is volt 1-1 kép a saját mocsári hibiszkuszomról, és íme, ma kinyílt az első 2 virág! Ez a kép 2012. június 16-án készült: ...ezek 2012. július 20-án: ...és ma 2 virág ki is nyílt: Annyira…..
Hencida6710 2012.09.28 10:15:07
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Hencida6710 2012.07.19 10:49:42
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Csak csendben jegyzem meg, hogy az én 20 éves, kifejezetten konfliktuskerülő, kedves, nyelveket beszélő kisfiamat este 11 órakor a Vámház körút és Váci utca sarkán egy szembejövő angol csapat egyik kedves tagja fejelte meg minden átmenet nélkül úgy, (csak jött felé és lefejelte, aztán továbbment), hogy eltört a gyerek orra... Szegény csak nézett, mint Rozi a moziban, hogy vajon mi nem felelt meg rajta a szembejövőnek, vagy csak egyszerűen kényszeresen bólintott-e egy kurva nagyot... Ennyit arról, hogy kitől kell félni... Sosem tudhatod, kiben mi lakozik és ez nem bőrszín, nemi, nemzeti vagy faji hovatartozás kérdése... Bár nem rajongok Dope-ért, de amit most írt, szerintem korrekt... Mindenki csak pofázik az integrációról, de valójában senki nem tesz semmit... A mélyszegénységben élő cigányok pedig azon túl, hogy tudják hova kell menni a segélyért, mást nem tudnak... szerintem is vonzó célokat kell kitűzni eléjük ahhoz, hogy együttműködőek legyenek... És most lehet engem fejbelőni ... :)
Minden kor, minden rendszer megtermi mitikus alakjait, ehhez azonban el kell pusztítani őket. Sokan vannak a nagy halottak. A kommunizmusban éppen úgy, mint a szabadrablásos kapitalizmusban. Durst György rendező mondta egy tanácskozáson: a filmek olyanok, akár az élet: kinek…..
Ha a Devil's Got a New Disguise című best of lemezen megjelent két addig nem hallott dalt is belevesszük, akkor nyolc év szünet után ma végre megjelent az első új Aerosmith-dal, a Legendary Child. A szám természetesen rajta lesz az augusztusra tervezett Music from Another Dimension…..
Hencida6710 2012.05.24 13:17:17
@Torzonborz Torkosborz: bocs, hogy beleszólok, de azon a lemezen feldolgozások voltak... nem az ő szerzeményeik... :)
Hencida6710 2012.05.24 13:19:17
@Marco Soprano: bocs, gyorsabban írtam, minthogy végigolvastam volna az összes hsz-t... :)
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Hencida6710 2012.05.17 10:15:51
@tothh: Ott a pont! :)
Gitáros, zenekarvezető, elismert bluesgitár-oktató és megannyi kurzus vezetője, ma pedig már avatott dalszerző is: a legendás zenész Tóth János Rudolf szinte nem hitt a fülének, amikor Benkő Zsolt legújabb formációjának lemezét hallgatta Mikor találkoztál Garda Zsuzsival és…..
Hencida6710 2012.05.16 08:31:23
@Pyra: Benkő Csaba az Benkő Zsolt... :( Egyébként pedig ha zenész vagy, (az avatarod alapján)vagy szereted a jó bluest, akkor illik utána nézni, ki is Benkő Zsolti... A teljesség igénye nélkül: Ferenczi György és a Herfli Davidson, Sonia és a sápadtarcúak, Téglagyári Megálló, Kasmír Trió, Stuff, Benkő Zsolt és a Bluesrivers... A többivel egyetértek! Peace! :)
Hencida6710 2012.05.16 21:01:55
@Pyra: Dan Huff, a Giant gitárosa volt... , Pete Lesperance pedig a Harem Scarem énekes-gitárosa... A peace szót azért írtam a mondandóm végére, mert nem vitatkozni akartam... és azt írtam, hogy legalább illene utána nézni annak, akiről olvasol, ha már megjegyzést fűzöl egy cikkhez... És egy zenésznek nem szégyen nem ismerni a hazai nagyokat, csak ilyenkor kellemetlen... De még mindig távol álljon tőlem, hogy szemtelen legyek Veled, biztosan nagyon jól csinálod azt , amit csinálsz! Sok sikert hozzá, reméljük, egyszer majd Veled is olvashatok egy ilyen remek interjút! Még mindig PEACE! :)