Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teherautópöttyöző

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Emma Stone szőkén 2010.12.06 11:29:38
Emma Stone egyre nagyobb hírnévre tesz szert, a Zombieland és a Könnyű nőcske (Easy A) szép sikert arattak. A fiatal színésznő nevét azonban a Pókember (Spiderman) kapcsán fogja megjegyezni a világ, mivel borítékolhatóan több millióan fogják megnézni a produkciót. Stone ebben…..
Geekblog Your Highness - előzetes 2010.11.17 12:33:00
Általában nem bírom Danny McBride-ot, de tagadhatatlan, hogy ez az előzetes nagyon vicces és McBride jónak tűnik a szerepben. Az szintén szerencse, hogy a film inkább tűnik a hetvenes-nyolcvanas évek Sword and Sorcery-mozijai paródiájának, mint a szrönyű Gyűrűkúrásnak. ..
teherautópöttyöző 2010.11.17 15:48:57
A Steam dominanciája kinyírja a konkurenciát! - sopánkodnak a brit játékbolthálózatok, és online terjesztők kórusban. Az ő nézőpontjukból a Steam a gonosz óriás, ami a monopolhelyzetével visszaélve eltiporja a pécés játékipart (állítólag a pécés játákok digitális…..
A süti, amitől Léna cica ópiát függővé vált.   Történt ugyanis, hogy a múlt szerdán, éjszaka, napi energiáim utolsó martalékának mobilizálásával sütöttem egy tepsi mákos sütit, amit el akartam vinni valaki(k)nek reggel ajándékba. Mikor kisült, kitettem a konyhapultra hűlni, miközben a…..
teherautópöttyöző 2010.11.10 15:15:58
Hősünk Filíp leszámol a multikulti csapattal és vezérükkel a kőbányai úti Nagy Feró Egyesület elnökével. Epikus párbeszédek és patronos puskák mindenütt. A végén persze a nyugdíjkorhatár előtt álló Filíp nyer.     ..
HamPLÓ Apró-búcsú 2008.03.02 18:25:00
Amatőr numizmániás lévén fura lenne, ha nem emlékeznék meg az egy- és kétforintos érmék forgalomból való kivonásáról. Mivel a legtöbb újság már leírta, hogy mikor, ki által tervezve, milyen ötvözetből készültek a forint-fillér rendszer aktuálisan legkisebb címletei, én…..
A tvweek.com szerint a lassan véget érő tévés idény egyik nagy tanulsága az volt, hogy ha van egy jó szerializált drámai sorozatod, amire rákattantak az emberek, akkor a legnagyobb baromságot azzal követed el, ha elküldöd a műsort 2-3 hónapos szünetre, és ugyanolyan magas…..
A favágó dalát angolul is jó hallgatni, magyarul is vicces, és németül is, pedig ezen a nyelven szerintünk nem szabadna énekelni. ..