Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honey..

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem eshet örökké...hangzott el a főhős IRL halálával is járó filmben. Most állt meg a kis esőke, ami legalább friss levegőt hozott a fullasztó állott levegőnkbe és enyhítette kicsit a hasonló cipőben járó allergiás arcoknak az amúgy jó magas pollenszintű…..
 Ez már a második nap, amikor álmos vagyok napközben, persze a mainak az okával legalább tisztában vagyok...nem kéne éjjel hagymás-fokhagymás-erőspaprikás zsíroskenyeret zabálni jófajta spanyol édesborral....Namindegy, ma este úgysincs mit fotózni (bár lenne, de arra még…..
Üdv mindenkinek! Kapásból jön ugye a kérdés, hogy mi a fenének csinál az ember blogot?Ezt látjátok egyenlőre és sem tudom, de ha másért nem is jó, legalábbarra jó lesz, hogy vissza tudjak emlékezni egy egy nap hangulatára éstörténéseire. Jó nézegetést mindenkinek!..
 Igen-igen-igen...a debreceni Tankcsapda tegnap ünnepelte "hivatalosan" a 20. szülinapját, ami valójában kicsit korábbra datálandó, dehát eccer van Sziget -1. naptya, így kb 30.000es   hallgatóság elött tehetett egy megszakításokkal tarkitott kétésfélórás…..
Honey.. 2009.08.11 20:23:16
 Ma színházas nap volt, így uccu fotózni, mivel másodállásban (vagy kitudjahanyadállásban) sajtófotografács is vagyok, és hát márpedig tudósítani kell! Ez volt a Kanizsai Nyári Szabadtéri Színház utolsó előadása, mely az előrejelzések miatt a HSMKba tevődött át.…..
Mivel ma nem volt alkalom gépet kézbekapni, így hát jöjjön aminek jönnie kell, egy kis fini konzerv! Idén nyáron volt szerencsém egy kicsit lándonolni, ígyhát sokfele ellátogathattam, mint pl a Tate Modernbe, ami a Temze partján leledzik. Sok érdekes, de főként fura…..
Amikor megláttam a boglyákat, már tudtam hogy kell. Kell fotózni, mert tök jól néznek ki, nincsenek is messze. Aztán nem volt rá idő (ezt még fogjátok hallani egy párszor..),kiment a fejemből, de mondtam Zsófkának, hogy tök jó lenne Ő + a boglyák. Teló csörög:…..
Honey.. 2009.08.11 20:21:05