Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lt.Dorsi

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő napokban feltöltésre kerülő, három epizódból álló novella jobb megértéséhez javasolt ismerni a Gyatlov-incidens néven elhíresült eseményt. Alapszinten elegendő a Wiki, haladóknak ezt ajánlom. Amióta először hallottam erről a történetről, azóta foglalkoztat. Ehhez jött, hogy motorozás…..
Lt.Dorsi 2019.08.24 06:39:53
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
Lt.Dorsi 2018.04.07 13:36:30
@Lehetnék én is: A harc azokért megy, akik feltétel nélkül elfogadják az olyan egyszerű kampány üzeneteket is mint a Brüsszel, Soros, ENSZ, migráns. Szerinted milyen mélyreszántó kormányváltó programokat tud befogadni ez a tömeg?
A meglehetősen érdekes nevű BMW Turbo Levo FSR 6Fattie bringának messze a neve a leggyengébb pontja, ami jó hír. Van rossz hír is, és ez még csak nem is feltétlenül az ára...
Lt.Dorsi 2017.07.07 18:58:07
@TamásD: igen, ráadásul a fsr 6fettie termekvonal aljáról valaszottak. A teteje majd 10e dodó!
Ha az engine szóról nem az autók jutnak eszedbe. Ha tudod milyen érzés egy toronyból leadott head-shot. Ha vágod, hogy az IDDQD és IDKFA betűkombinációk nem csak egy véletlen billentyűzetre könyökölés eredményei. Ha tudod milyen alternatív felhasználási módjai vannak a láncfűrésznek, a…..
Lt.Dorsi 2017.01.24 19:29:55
Friderikusz Sándor a napokban interjút adott az Indexnek, amiben részletesen elmeséli, hogy milyen siralmas dolgokat lát, tapasztal a mai magyar médiában: a TV2-nél, az ATV-nél és általában hogyan csúszik le a magyar televíziózás a Fidesz térnyerése miatt. Till Attilának és Hajós Andrásnak is…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
A '80-as évek után összegyűjtöttem a kedvenc filmes slágereimet a '90-es évekből is, ahogy ígértem. Nehezebb dolgom volt, mert ebben az évtizedben már számos olyan soundtrack született, melyek zseniálisak, de kiemelkedő, jellegzetes, a film mellett új slágerként élő dal nincsen…..
Lt.Dorsi 2014.09.14 18:52:08
Trainspotting > Perfect day
www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y

Legalábbis nekem ez maradt meg leginkább. Bár az ost-t végignézve szinte végigpereg a film előttem.
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
Továbbra is készülnek a Jelly Bean ROM-ok mind a nagy gyártók, mind pedig az android rajongó programozók műhelyeiben. Nézzük tehát a frissítésekről érkező legújabb híreket. Lássuk, ki mit ígér és mikorra: A Samsung gőzerővel fejleszti a legújabb zászlóshajójára…..
A Lotus-Renault kigyulladt a 3. szabadedzésen, de eloltották. Nick Heidfeldnek nem lett baja, gyorsan kiszállt az autóból. Üzemanyag került a kipufogóra, és mivel a Renault-n speciálisan előre van kivezetve kipufogócső, a pilóta mellett is égni kezdett, hatalmas lángokkal. Még nem…..
Lt.Dorsi 2011.05.21 16:09:30
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Felirat mikor lesz?
:))
Az időjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tűnt - szép napsütés, de nem túl meleg idő, így kifejezetten jól esik majd a tűz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elő a bogrács tartalmát, és előre örültem, hogy végre "real time" fogok főzni: mivel a…..
Lt.Dorsi 2011.05.08 21:23:20
@Janossz: Lehet meglepő lesz, de ez egy bográcsra hajazó tányér :P
A legszebb, ahogy Mourinho a legegyértelműbb szabálytalanságok után is nekiáll hisztizni...
Lt.Dorsi 2011.04.26 17:26:23
@EMU: A realnak ennyi maradt a barca ellen: 10 emberrel bekkelni, meg rugdosódni. Büszke lehetsz erre a csapatra ;)
VV Olivér..
Lt.Dorsi 2011.02.23 21:01:34
@KarbatettKezűZoltán: Kíváncsi vagyok, holnap kit látunk a kész átverés showban?!:)
Megvolt a bejelentés, a legkevésbé meglepő verzió vált valóra: a Nokia a Microsofttal szövetkezik az okostelefonok világában, a Windows Phone lesz az elsődleges okostelefon-platform a Nokiánál, a Symbianból még amit ki lehet facsarni, azt kifacsarja a cég, miközben a WP szépen…..
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
Lt.Dorsi 2011.02.06 20:53:21
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
Lt.Dorsi 2011.02.05 14:12:50
@Gery.Greyhound: Szerintem nézz utána, valamilyen értelmező szótárban a telefon szó jelentésének, mert egész furcsa elképzelésed van a jelentéséről :P
Tudom nehéz elhinni, hogy van aki BESZÉLGETÉSRE használ egy telefont, és csak elenyésző részében másra.
Te mindenesetre hordj a zsebedben/nyakadban/akárhol egy tenyérnyi izét, amit minden este rádughatsz a töltőre, és kényelmesen levelezhetsz rajta.
Lt.Dorsi 2011.02.05 15:04:43
@Gery.Greyhound: Eltérőek az igényeink, neked egy számítógép kell amin telefonálhatsz, nekem meg egy telefon, amit ha a kényszer úgy hozza, tudok másra is használni.
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
Lt.Dorsi 2011.01.01 21:38:59
index.hu/kultur/media/2011/01/01/rakay_pihilip_es_suveges_gergo_lett_az_mtv_intendansa/

Azon se lepődik meg senki, hogy filipszet kinevezték a köztévéhez...
Az áruházak tele vannak különféle vasalókkal, és már minden boltban találkozhatunk minimum három féle rózsaszín változattal is. Ez az a darab, amit a férfi a házban még véletlenül sem szeretne megfogni, mert „anya, ez a tiéd”! Íme, itt az a vasaló, ami pedig csak…..
A New Orleans Saints Atlanta Falcons elleni hétfői, szuperkiemelten kezelt Monday Night Football amerikaifoci-meccs 19,1 millió nézővel lett a kábelcsatornák legnézettebb műsora, megverve ezzel országos csatornákat is. Az MNF egyébként öt éve folyamatosan a legnézettebb kábelen…..
Lt.Dorsi 2010.12.30 18:04:14
@O'Neil: Van aki emlékszik még a perfect season-re 2007-ben. Meg utána az SB-re :P
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
Év végi kínzó kérdésnek kaptam ma egy vádlotti idézést a bíróságtól indoklás és iratok nélkül, úgyhogy most fogalmam sincs konkrétan melyik ügyről lehet szó (nagyon sokan fenyegetőztek már ezzel a praxisom során), és a téli törvénykezési szünet végéig valószínűleg…..
7 hónap hallgatás után, nem túl biztató keretek között, végre megszólalt az új kormányzat a hazai fogyatékosügy egyik legnagyobb kérdése, a fogyatékos embereket ellátó nagy létszámú intézmények kitagolása kapcsán.2009 őszen csak jelentékeny civil és szakmai tiltakozás…..
Lt.Dorsi 2010.12.14 18:05:34
@Zsoolt: Annak hogy egy intézményben hány lakó van, annak semmi köze az integrációhoz. Németországban szép példákat lehet látni rá, hogyan kell több száz főt ellátó intézményben a családias környezetet és integrációt megvalósítani. Igaz ott oktatás és foglalkoztatás is járul a dologhoz. Meg az, hogy egy kisváros lakói maradéktalanul elfogadják, hogy közöttük jönnek mennek és dolgoznak a fogyatékkal élők. Itthon ez utóbbi a legfőbb gátja az integrációnak.
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..