Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lt.Dorsi

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő napokban feltöltésre kerülő, három epizódból álló novella jobb megértéséhez javasolt ismerni a Gyatlov-incidens néven elhíresült eseményt. Alapszinten elegendő a Wiki, haladóknak ezt ajánlom. Amióta először hallottam erről a történetről, azóta foglalkoztat. Ehhez jött, hogy motorozás…..
Lt.Dorsi 2019.08.24 06:39:53
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
Lt.Dorsi 2018.04.07 13:36:30
@Lehetnék én is: A harc azokért megy, akik feltétel nélkül elfogadják az olyan egyszerű kampány üzeneteket is mint a Brüsszel, Soros, ENSZ, migráns. Szerinted milyen mélyreszántó kormányváltó programokat tud befogadni ez a tömeg?
A meglehetősen érdekes nevű BMW Turbo Levo FSR 6Fattie bringának messze a neve a leggyengébb pontja, ami jó hír. Van rossz hír is, és ez még csak nem is feltétlenül az ára...
Lt.Dorsi 2017.07.07 18:58:07
@TamásD: igen, ráadásul a fsr 6fettie termekvonal aljáról valaszottak. A teteje majd 10e dodó!
Ha az engine szóról nem az autók jutnak eszedbe. Ha tudod milyen érzés egy toronyból leadott head-shot. Ha vágod, hogy az IDDQD és IDKFA betűkombinációk nem csak egy véletlen billentyűzetre könyökölés eredményei. Ha tudod milyen alternatív felhasználási módjai vannak a láncfűrésznek, a…..
Lt.Dorsi 2017.01.24 19:29:55
Friderikusz Sándor a napokban interjút adott az Indexnek, amiben részletesen elmeséli, hogy milyen siralmas dolgokat lát, tapasztal a mai magyar médiában: a TV2-nél, az ATV-nél és általában hogyan csúszik le a magyar televíziózás a Fidesz térnyerése miatt. Till Attilának és Hajós Andrásnak is…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
A '80-as évek után összegyűjtöttem a kedvenc filmes slágereimet a '90-es évekből is, ahogy ígértem. Nehezebb dolgom volt, mert ebben az évtizedben már számos olyan soundtrack született, melyek zseniálisak, de kiemelkedő, jellegzetes, a film mellett új slágerként élő dal nincsen…..
Lt.Dorsi 2014.09.14 18:52:08
Trainspotting > Perfect day
www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y

Legalábbis nekem ez maradt meg leginkább. Bár az ost-t végignézve szinte végigpereg a film előttem.
Továbbra is készülnek a Jelly Bean ROM-ok mind a nagy gyártók, mind pedig az android rajongó programozók műhelyeiben. Nézzük tehát a frissítésekről érkező legújabb híreket. Lássuk, ki mit ígér és mikorra: A Samsung gőzerővel fejleszti a legújabb zászlóshajójára…..
A Lotus-Renault kigyulladt a 3. szabadedzésen, de eloltották. Nick Heidfeldnek nem lett baja, gyorsan kiszállt az autóból. Üzemanyag került a kipufogóra, és mivel a Renault-n speciálisan előre van kivezetve kipufogócső, a pilóta mellett is égni kezdett, hatalmas lángokkal. Még nem…..
Lt.Dorsi 2011.05.21 16:09:30
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Felirat mikor lesz?
:))
Az időjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tűnt - szép napsütés, de nem túl meleg idő, így kifejezetten jól esik majd a tűz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elő a bogrács tartalmát, és előre örültem, hogy végre "real time" fogok főzni: mivel a…..
Lt.Dorsi 2011.05.08 21:23:20
@Janossz: Lehet meglepő lesz, de ez egy bográcsra hajazó tányér :P
A legszebb, ahogy Mourinho a legegyértelműbb szabálytalanságok után is nekiáll hisztizni...
Lt.Dorsi 2011.04.26 17:26:23
@EMU: A realnak ennyi maradt a barca ellen: 10 emberrel bekkelni, meg rugdosódni. Büszke lehetsz erre a csapatra ;)
VV Olivér..
Lt.Dorsi 2011.02.23 21:01:34
@KarbatettKezűZoltán: Kíváncsi vagyok, holnap kit látunk a kész átverés showban?!:)
Megvolt a bejelentés, a legkevésbé meglepő verzió vált valóra: a Nokia a Microsofttal szövetkezik az okostelefonok világában, a Windows Phone lesz az elsődleges okostelefon-platform a Nokiánál, a Symbianból még amit ki lehet facsarni, azt kifacsarja a cég, miközben a WP szépen…..
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
Lt.Dorsi 2011.02.06 20:53:21
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
Lt.Dorsi 2011.02.05 14:12:50
@Gery.Greyhound: Szerintem nézz utána, valamilyen értelmező szótárban a telefon szó jelentésének, mert egész furcsa elképzelésed van a jelentéséről :P
Tudom nehéz elhinni, hogy van aki BESZÉLGETÉSRE használ egy telefont, és csak elenyésző részében másra.
Te mindenesetre hordj a zsebedben/nyakadban/akárhol egy tenyérnyi izét, amit minden este rádughatsz a töltőre, és kényelmesen levelezhetsz rajta.
Lt.Dorsi 2011.02.05 15:04:43
@Gery.Greyhound: Eltérőek az igényeink, neked egy számítógép kell amin telefonálhatsz, nekem meg egy telefon, amit ha a kényszer úgy hozza, tudok másra is használni.
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
Lt.Dorsi 2011.01.01 21:38:59
index.hu/kultur/media/2011/01/01/rakay_pihilip_es_suveges_gergo_lett_az_mtv_intendansa/

Azon se lepődik meg senki, hogy filipszet kinevezték a köztévéhez...
Az áruházak tele vannak különféle vasalókkal, és már minden boltban találkozhatunk minimum három féle rózsaszín változattal is. Ez az a darab, amit a férfi a házban még véletlenül sem szeretne megfogni, mert „anya, ez a tiéd”! Íme, itt az a vasaló, ami pedig csak…..
A New Orleans Saints Atlanta Falcons elleni hétfői, szuperkiemelten kezelt Monday Night Football amerikaifoci-meccs 19,1 millió nézővel lett a kábelcsatornák legnézettebb műsora, megverve ezzel országos csatornákat is. Az MNF egyébként öt éve folyamatosan a legnézettebb kábelen…..
Lt.Dorsi 2010.12.30 18:04:14
@O'Neil: Van aki emlékszik még a perfect season-re 2007-ben. Meg utána az SB-re :P
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
Év végi kínzó kérdésnek kaptam ma egy vádlotti idézést a bíróságtól indoklás és iratok nélkül, úgyhogy most fogalmam sincs konkrétan melyik ügyről lehet szó (nagyon sokan fenyegetőztek már ezzel a praxisom során), és a téli törvénykezési szünet végéig valószínűleg…..
7 hónap hallgatás után, nem túl biztató keretek között, végre megszólalt az új kormányzat a hazai fogyatékosügy egyik legnagyobb kérdése, a fogyatékos embereket ellátó nagy létszámú intézmények kitagolása kapcsán.2009 őszen csak jelentékeny civil és szakmai tiltakozás…..
Lt.Dorsi 2010.12.14 18:05:34
@Zsoolt: Annak hogy egy intézményben hány lakó van, annak semmi köze az integrációhoz. Németországban szép példákat lehet látni rá, hogyan kell több száz főt ellátó intézményben a családias környezetet és integrációt megvalósítani. Igaz ott oktatás és foglalkoztatás is járul a dologhoz. Meg az, hogy egy kisváros lakói maradéktalanul elfogadják, hogy közöttük jönnek mennek és dolgoznak a fogyatékkal élők. Itthon ez utóbbi a legfőbb gátja az integrációnak.
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Subba Itt nem lesz görizés! 2010.11.23 18:07:00
A debreceni panellakók nem szeretik a gördeszkásokat. (thx XYZ) ..
Lt.Dorsi 2010.11.23 19:01:31
@Kajakman: KL biztos intézne egy parkot, az új stadiont is lezsírozták :)