Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simon says:

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, ha kell egy ilyen bábu, akkor fel kel menni a Kickstarterre, és adni érte vagy 7000 forintot, és akkor lesz.  Ide kell klikkolni, adni lóvét, és utána várni, hogy megjöjjön a Drót című sorozat ikonikus karakteréről, Clay Davis szenátorról mintázott bábu, ami azt…..
És ha már így alakult, én meg a kedves olvasókét fogom: két kép, rajta VV Charlotte (1) és VV Iza (2) hátsó fele, baloldalt előtte. jobbon az utána, mirelit pizza FTW! (via) ..
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Amikor az első évaddal bemutatkozott a Homeland, kicsit óvatos voltam, legalábbis az első pár epizód erejéig, mert nem tudtam elképzelni Claire Danes-t CIA-ügynöknek, Danien Lewist meg amerikai tengerészgyalogosnak. Mandy Patinkint viszont simán bevettem CIA-főnöknek, mert a pali…..
Egészen extrém módon a teljesen ingyenes, adatszippantásból élő Facebooknak T-mobilon létezik egy olyan, a mobilnetes adatforgalomban nem mért változata, ami viszont a háttérben mindenféle díjat felszámolhat. A rendszer az utóbbi időben eljutott arra a pontra, amikor…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Zseniális vadhajtásokat termel ki a magyar bulváripar, itt van menten VV Cristofel, aki azt vallotta tegnap a bíróságon, hogy csak azért verte csalánszájú csaját, VV Veronikát (akivel a névazonosság ellenére sincs rokoni kapcsolatban) mert a nő kábítószert fogyasztott. VV…..
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
Negyedik részénél tart a közmédia gyerekcsatornájának vetélkedője, A legokosabb osztály, amiben első ránézésre minden adott volt ahhoz, hogy sikeres legyen: cuki gyerekek + érdekes állatok + verseny - az egyenlőségjel után mégis az inkompetens balfaszkodás jött ki…..
Gábor hiába kötött 3,9%-os jutalékra szerződést a Dunahouse-zal, mert van minimum díj is: A Dunahouse-on keresztül kívántam értékesíteni az ingatlanomat. Megkötöttük a csúcs szuper kizárólagos megbízási szerződést a 3,9% + áfa jutalékra. Amit elfelejtettek hangsúlyozni,…..
Visszatérő anomáliával találkozott Attila a Telekom műholdas beltéri egységén. Kizárólag éjszaka bolondul meg a készülék, és véletlenszerű csatornákon nem hajlandó felvenni a műsort. Lehet, hogy érdemes lenne összeállítani egy listát, milyen műsorokat nem szeret a beltéri…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Bár már szerepelt nálunk szemétszállításos történet, nem kapott elég hangsúlyt, hogy a nyáron államosított iparág azonnal pusztulásnak indult, amint a lopásra szakosodott magyar állam betette a rothadó enyves mancsát. Az új állami rendszerben természetesen több lett a…..
V.C. rendszeresen ad fel csomagokat Vaterafutárral, így elég jó rálátása van a Posta rendszerére, ami nagyjából minden 5. alkalommal produkál valamilyen hibát: Egy apró, de sajnos rendszeresen ismétlődő problémával kapcsolatban írok, amivel a Vaterafutár rendszere ajándékoz…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Igazi kafkai mocsárba ragadt naiv ügyfél, akinek a felrobbant háza után nem akar fizetni a biztosító. Most kiderül, hogy azért, mert 8 hónapja bénázik a rendőrség, hogy megállapítsa, nem szándékos gyújtogatás történt, hanem villám csapott a PB-palackba. Korábban megjelent…..
Chuck Lorre a CBS jómunkásembere eddig három vasat tartott a tűzben (Két pasi meg egy kicsi, Agymenők, Mike&Molly), de ez nem volt elég neki, így a farkára rászigszalagozott egy piszkafát, és egy határozott csípőmozdulattal azt is belenyomta a lángokba, így tegnap óta a Mom…..
Andrást érthetetlen módon lezsidóhülyegyerekezték a Nyugatinál lévő Tesco Expressben, amit ő levélben sérelmezett a vezetőségnél. A Tesco azt válaszolta, hogy beszólós alkalmazottukat a munkajogi szabályokat figyelembe véve figyelmeztették és frissitő oktatásban…..
"Tévés armageddon közeleg" - reagált sixx arra a hírre, hogy A Nagy Duett vasárnapi adásában Erdélyi Mónika és Gáspár Laci a Gangnam Style-t fogja elénekelni. Íme egy kis ízelítő a próbáról a TV2 jóvoltából, de csak az ugrás után, mert a Tv2 2013-ban még mindig ott tart,…..
comment:com A nap képe 2012.11.09 12:00:00
Játsszunk egy kicsit, tessék nekünk képaláírásokat küldeni ehhez a képhez, de gyorsan. A gyengébbek kedvéért: balra VV Éva látható, jobbra egy kissé perverz arcú ismeretlen, középen a művésznő új, szilikonnal megbolondított csöcsei.    ..
simon says: 2012.11.10 00:45:08
simon says: 2012.11.10 01:07:35