Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gesztenyke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óvoda jelenleg egy dél-amerikai szappanopera helyszíne.Szereplők:Fiúk: Don Roli, Gergő Bence 3 és fél éves ikrek Lányok: Misel, Szonja - négyéves francia ikrekA történet röviden: Szerelmi négyszög. Jelen pillanatban Don Roli csapja a szelet Miselnek, aki odaáig van és…..
Hogy leesett az állam, az egy dolog.Szóval ezt a képet egy hétéves leukémiás kisfiú rajzolta, Vili, aki gyermekeim unokatestvére. A rajz golyóstollal készült, és nem másolás.A színezést mi csináltuk. A címet én adtam neki, aki megtalálja, miért ez a címe, kap egy baráti…..
Apa három fiúgyermeke Geri 2010.01.01 17:41:15
Gesztenyke 2010.01.02 16:29:14
Mindannyiunknál eljön egyszer az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy ez így nem mehet tovább.Szeretnénk valami mást csinálni, valaki mássá válni, mondjuk olyasvalakivé, aki erős, szorult belé kurázsi, bátor, nem riad meg, ha akadályokkal találja magát szembe.Roli már két és…..
Gesztenyke 2009.12.12 18:36:52
@Kaputykin: Én láttam az ominózus filmet, de nem rémlik, hogy lett volna "A bölcsibe, és hiszti nélkül és tovább" mondat...:)
Ha pedig Buzz Lightyear nem mondta, akkor ne is várd, hogy megtörténjen.:P
A mozdonyevő virág egy nemrégiben felfedezett óriásnövény, rokona a buszmajszoló pitypangnak.A mozdonyvezetők régóta jól ismerték, többen - a szerencsések, akik megmenekültek - leírták már külsejét, viselkedését, de egészen mostanáig nem adtak hitelt a szavuknak.A…..
A Nagy Vadász akár a magasságánál mélyebb vízbe is behatol, hogy találkozhasson olyan egzotikus állatokkal mint a mosolyarcú kékvíziló.A mosolyarcú kékvíziló természetes környezetben, tavakban éppúgy megtalálható, mint a mesterséges vízekben, az ún. strandokon.A Nagy…..
Apa három fiúgyermeke Don Roli 2009.08.10 16:20:00
      A jónevű Don komolyat gondol..