Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöty

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából megvan arra a válasz, miért utálják annyira a Momentumot az úgynevezett ellenzék tagjai - ezen belül is toronymagasan az MSZP - és miért nem teszi ugyanezt a Fidesz. Nem, nem valószínű, sőt meglehetősen kizárt, hogy a Fidesz tartaná életben a pöcsözőket. A nagy ellenzéknek egyetlen esélye…..
Évek óta nem látott pénzszórásba kezdett az Orbán-kormány. Egyetlen hónap alatt a költségvetési egyenleget 1040 milliárd forinttal akarják rontani - más szóval ennyi pénzt terveznek elkölteni. A pénzből többek között a Mészáros Lőrinchez köthető határon túli sportakadémiák is kapnak, de jut 3,688…..
Pöty 2017.08.30 17:42:29
@ember100: Nem az a baj, hogy abban nincs igazad hogy tenyleg lenyuljak az eu-s penzek egy reszet, hanem nem latod hogy ez oldal függetlenül törtenik. Regebben a ballibek a strabag demokratakkal karöltve külföldi cegekkel biztak meg a munkakat ahonnan azok visszacsurgattak a penzeket es jutott vissza a feladohoz. Ez a külföld szemeben kevesbe banto. Most par magyar nagyvallakozot epit fel Orban ami annyiban jobb hogy az a penz ami a munkak reven hozzajuk kerül idehaza kerül befektetesre es nem kerül minden külföldi kezbe. Nem mondom hogy ez tökeletes lenne de földesurak mindig is voltak es lesznek is akik egy adott kormanyzat hüberesei. A ballibek mar ha rajuk szavaznal olyan szinten tettek tönkre az orszagot GDP52%-ROL MENT FEL 82% hogy csak az adossag ami naluk született eleri a 9-10. milliard forintot. Ehhez kepest 100milliardos Meszaros vagyon eltörpül.
Pöty 2017.08.30 17:44:41
@szemésfül: a ballib kormany alatt nem volt ekkora fizu emeles az egeszsegügyben mint most. Ez nem azt jelenti hogy hü de jo formaban lenne az egeszsegügy csak hogy azert azt is latni kel mi volt. A xarbol jöttünk vissza es mindenre jut valamennyi penz.
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..