Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yellowww

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon burtális, sajnálatos, de sajnos várható esemény történt Párizsban, ahol a terroristák újfent ártatlanokat mészároltak le a saját nézeteik és a nyugat-gyűlölet miatt. Nehéz szavakat találni, hiszen bármelyikünk könnyen áldozat lehetett volna (áldozat lehet a…..
Még februárban lett nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánítva a Párizsi Udvar ötcsillagos szállodává alakítása, amiről a kormány döntött. A Mellow Mood cégcsoport képviselői, Szamír Hamdán és Zuhair Avad még 2014. májusában vették meg az ingatlant…..
Igazából nehéz eldönteni, mennyire hasznosak a körforgalmak, amit az is jól mutat, hogy miközben az ebből a szempontból a világ élvonalába tartozó britek kezdenek kiábrándulni belőle, az amerikaiak éppen most szeretnek bele. Megmutatunk pár igencsak furcsa példányt. Sanghaj,…..
A netadó bevezetésének terve óta nem volt olyan mémgyártási láz politikai témában, mint most a kormány idegenellenes plakátja miatt. Pár napja már összeszedtük nektek a 20 legviccesebb reakciót. Azóta viszont tovább dübörgött a mémgyár, és 20 új kedvencünk lett:..