Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feech

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
Feech 2010.05.14 11:40:32
@atlbilbaoo: Ott van Nyers, pont Kubalával egy csapatban.

Az viszont tényleg a vicc kategória, hogy Gera bekerült, bár én már ott mosolyogtam, hogy egyesek mellett az Aranylabda volt az érv a bekerülésre.
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Feech 2010.05.08 00:04:18
@értelmetlen_nevű: Ahhoz előbb meg kellett volna venni Tevezt, hogy Ferguson el tudja adni. :D
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Feech 2010.04.28 14:59:23
@Everred: Az lenne az igazi kibaszás, ha most is csak eggyel csökkentenék.
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
A hétközi fordulóban sem a Barca, sem a Real nem botlott, igaz, hogy a Clásico után mindketten kellemesen rossz formában lévő ellenfélbe ütköztek. Ma és holnap azonban rangadók várnak a listavezetőkre, melyeknek az adhatna valódi rangot, ha az Espanyol és a Valencia a maximumot…..
Feech 2010.04.18 14:48:22
@Azazello007: a nyugatromán vasutasok is jókor sztrájkolnak, hogy akadna a csiga a tortukon.
A Barcelonát két alaptulajdonság jellemzi: a labdabirtoklás, és a letámadás. Ez a kettő persze szorosan összefügg. Labda nélkül borzalmas csapat vagyunk, tulajdonképpen katasztrofális. Éppen ezért, nekünk mindig szükségünk van a labdára – mondta Guardiola a BL-döntő…..
Feech 2010.04.11 11:02:40
@heinrich: Aha, akkor így még nagyobb elismerésem. Viszont szerintem Alves nem olyan hatékony a kapuban. ;)
Feech 2010.04.11 14:39:46
@heinrich: Itt a kép forrása, innen szerintem lehet linkelni.

www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_430/foto_430760_CAS.jpg
Régen látott sokszínű mezőny maradt állva a Bajnokok Ligája negyeddöntőire. Az utóbbi évek elangolosodásának, vagy a korábbi elspanyolosodásnak/olaszosodásnak nyoma sincs. A továbbiakról ma délben döntenek Nyonban, ahogy már megszokhattuk. A sorsolás teljesen nyílt lesz, nem…..
Feech 2010.03.19 20:21:30
@Rooney82: Ott van például a 2008-as Barcelona. Annak a csapatnak valami iszonyatos mázli kellett volna a MU kiejtéséhez. Akkora mint most az Arse-nak. :D
A magyar bajnok Debrecen kiválóan mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ami pontot ugyan nem ért, de a teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó. Az angol sajtóban a védelem teljesítményét, a szervezettséget és a lelkesedést emelik ki debreceni részről és örülnek a 3 pont…..
 A szombat este ránkereszkedett ködön keresztül próbálunk visszatekinteni a két héttel ezelőtti fordulóra, egyszersmind megmondani a frankót az előttünk álló hétvége történéseivel kapcsolatban is. Hajtás után vérontás, druida főzetek, ármány és cselszövés,…..
A spanyol bajnokság szar. Egy minden szempontból egyszerű megállapítás. Bonyolultabban úgy lehetne fogalmazni, hogy nincsen benne izgalom, nincsenek benne igazi egyéniségek, a csapatok nagyon könnyen skatulyázhatók és kasztjukból gyakorlatilag képtelenek kitörni, a bajnokság…..
Feech 2009.09.14 07:56:01
@Anthony - awkward silence: Az tény, hogy az angolok szívnának a legjobban a 6+5 miatt, de a spanyoloknál is érezhető visszaesés lenne.
Feech 2009.09.14 11:38:21
@Walmer: Valóban, az 1. és a 24. fordulóban tényleg mindegy volt.
Isten az atyám, nem akartam többet foglalkozni a magyarságszakértő Dzsudzsák középpályással, de ő jött helybe a kötényért. Annyi történt, hogy több lap szerint is azt nyilatkozta a magyar-svéd meccs másnapján, hogy "aki azt mondja, hogy Magyarország jogosan kapott ki, az…..
Az olasz bajnokság, ezt egyre határozottabban érezzük, sikeres év és jó bajnoki szezon elé néz idén. Van itt egy Inter, amelybe Mourinho nagy duzzogva illesztette be az utolsó puzzle-t, egy Juventus, ahol elég markánsan formálódik egy működőképesnek tűnő rendszer. Aztán ott van…..
Feech 2009.09.01 20:58:14
@Neil Blender: Hogy el ne ájuljak. Ki ellen is? Deportivo?
Hoppá, akkor vissza is vonom, aranylabdát a kiskedvencednek.
Feech 2009.09.01 21:27:51
@Neil Blender: Akkor maradjunk annyiban, hogy remélem ebben az évben is kirobbanthatalan lesz a kezdőből.
Majd amikor nem egy spanyol középcsapat jön szembe, hanem egy angol vagy egy olasz (itt mondjuk nem a Milanra gondolok), akkor lesz megint 'chorrear'.
Feech 2009.09.05 22:42:25
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Bajnai Gordon miniszterelnök az elmúlt héten úgy csinált, mintha igazi politikus lenne, nem pedig csak válságkezelő cserekapus. Gyors ütemben meglátogatott két általános iskolát, egy épülő fürdőt, egy múzeumot és a labdarúgó válogatottat. Bő fél évvel választások előtt…..
Feech 2009.09.04 16:22:30
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
A hétvégén kezdetét veszi a spanyol első osztályú bajnokság 79. szezonja. Nem túlzás azt állítani, hogy a La Liga idei rajtját hatalmas várakozás előzi meg világszerte. A nyári átigazolások, az átigazolásokhoz kapcsolódó találgatások, a klubelnökök megszokott…..
Feech 2009.09.03 10:39:33
@realm: @Neil Blender: Esetleg 110 millió, senki többet harmadszor?

Ha kijavítotok, legalább a fáradtságot vennétek ahhoz, hogy a pontos összeget írjátok be.
Segítek. Caja Madrid: 76.6m € öt évre, melyre a Mediapro szerződés a fedezet. Banco Santander: 75m € szintén öt évre. Összesen: 151.6m €.

Egyébként roppant mulatságos, hogy mindig megy a másikra mutogatás: bezzeg a City meg a Barca, meg régebben a Chelsea, szóval nem is olyan sok ez, szinte aprópénz.
Az átigazolási piacra se volt hatással, hiszen melyik klubnál is kérnének több pénzt a játékosokért, miközben azt látják, hogy mások 94 meg 67 milliókért vásárolnak.
Feech 2009.09.03 10:57:07
@Neil Blender: Akkor írd le az igazságot: a Madrid idei igazolásai semmilyen szinten nem befolyásolták a nyári átigazolási piacot. Egy euróval se került többe senki Perez vásárlásai után.
Feech 2009.09.03 11:12:05
@Neil Blender: Légyszíves mutasd meg hol írtam én olyat, hogy Perez tönkretette az átigazolási piacot.
A magyar válogatott szempontjából az 1966-os VB igen hasonlóan alakult a chileihez. Megint a keletnémetekkel selejteztünk, és megint csak nyögvenyelősen bírtuk le őket (1-1, 3-2), mellettük Ausztriát vertük oda vissza (1-0, 3-0), hogy a világbajnokság C csoportjában találjuk…..
Belehasítanak az olaszok, mint bálnafallosz az óceán iszapjába: már a második fordulóban egymás torkának esik a Milan és az Inter, ugyanekkor a Juventus Rómában teszi teljessé a Serie A színe-javának összecsapását. A Milant kell megneveznünk a dolog haszonélvezőjének, hiszen…..
Feech 2009.08.29 18:23:49
@giacinto: Mivel nincs a keretben, ezért meglepő lenne.
Feech 2009.08.29 20:48:42
@giacinto: Pedig valahol azt olvastam, hogy nem fog még játszani. Mindegy, így még érdekesebb lesz a meccs.
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
Ha hazaérve egy biszexuális stewardess ikerpár vár minket egy szál bugyiban, hideg sört kínálva fel, a magyar ember azonnal elkezdi méregetni, előírásszerű magasságú és keménységű-e a hab. Vannak ártatlanul őszinte örömforrások az ember életében, engedtessék meg, hogy az…..
Feech 2009.08.26 15:48:01
@szferi: Szerinted a harmadik kalapból mégis melyik csapatot tudná megelőzni a Debrecen?
Feech 2009.08.26 16:01:37
@shinigami: Kár hogy ők is a negyedik kalapban vannak, de ellenük is csak valami hatalmas szerencsével lenne esély.
Feech 2009.08.27 16:43:08
@federicapellegrini: "3 gólt meg 10 évenként kapott "

Előző évben azért beleszaladtak egy négyesbe.
Nem, mégis inkább íztelen, só és fűszerek nélküli, zokniba töltött fűrészpor. A Bayern München 2007 ősze óta képtelen kiegyensúlyozott, meggyőző játékot hozni, ha az ember leküzdi magában az obligát képzettársításokat (vérszomjas, domináns, kegyetlen, meg a többi,…..
Feech 2009.08.27 13:46:52
@krysal: "de ezzel a kerettel sok mindenre rá lehet cuppanni"

Lennének ötleteim mikre fog a Real idén rácuppanni.
Feech 2009.08.27 14:55:13
@krysal: Adta magát a helyzet, nehéz lett volna kihagyni. :)
NagyÁrpi nevét skandálva vágunk neki a mágikus harmadik körnek a Premier League-ben, hogy jobb kedvünk legyen a lezárt Margit-híd és a nyárbúcsúztató programok közepette. Rangadót azt nem fognak játszani, mert minek, de a bukdácsoló nagycsapatok és a trónfosztásra készülő…..
Feech 2009.08.23 11:26:52
@poolfanati: Azért az sokat elmond az Inter szerepléséről, hogy ugyanabba a kalapba került, mint a nemrég még a másodosztályban kalandozó Juventus. :)
Feech 2009.08.23 15:44:13
@Csöncsön: Brazília, Argentína, Németország...

Ezek közül melyik volt tétmeccs?
Feech 2009.08.24 15:35:33
@crouchy: Szóval te minden évben megszavaztatnád ki melyik kalapba kerüljön? :)
Egy ilyen baromságot magadtól sikerült kitalálnod vagy segítettek mások is?
Szükségünk van a világbajnokságra, egyebünk úgysem maradt – nyilatkozta a chilei labdarúgó szövetség elnöke az országot sújtó 1960-as földrengés után, mely a mai napig a világ legerősebb rengésének számít (9,5 Mw). Chile a meglepetések és a brutális meccsek…..
Feech 2009.08.24 14:28:47
@kroos: Ha jól emlékszem az 54-esben.
Feech 2009.08.24 14:33:53
@kroos: Az élőben benne volt.