Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BIFISZ

90 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BIFISZ A szeretet ünnepén... 2011.12.28 18:45:00
Beszámolómat egy felejthetetlen mondattal kezdeném, amit anno egy filmben hallottam: "A karácsonyi csoda a szívekben lakik." Félidős önkéntes szolgálatom ideje a karácsonyi időszakban érkezett el és hazalátogathattam kis falumba Sepsibükszádra. Újra találkozhattam és…..
Az advent alkalmat teremt arra, hogy felkészüljünk a karácsonyi ünnepekre, a Megváltó születésének napjára. A legfontosabb a lelkiekben való felkészülés, de az ünnephez hozzájárul az is, hogy mindannyian a legszebb ajándékunkat tegyük a napkeleti bölcsek ajándéka…..
Második alkalommal is megrendezte a HÁRIT a Háromszéki Önkéntesek Bálját, melyen a szervezetünk is képviseltette magát az általunk választott legaktívabb tagjával (Szőcs Hunor és Ferencz Szende) és néhány kísérőjével. A bált, tavalyhoz hasonlóan, szintén a Park…..
Első alkalommal szervezi meg a Helyi Kézművesek Adventi Vásárát a Sepsibükszádi Ifjúsági Szervezet (BIFISZ), amely igyekszik a Karácsonyra való készülődést közösségi élménnyé tenni a faluban. December 10-én a helyi kultúrotthonban több mint húsz kézműves sajátos…..
A Sepsibükszádi Ifjúsági Szervezet (BIFISZ) 2011. decemberében első alkalommal kézműves vásárt szervez, ezáltal járulva hozzá a község lakóinak adventi készülődéséhez. Szeretettel várjuk mindazon helyi lakósok jelentkezését, akik termékeikkel, terményeikkel részt…..
Nagyszerű élmény volt, hogy az én csapatom nyerte a Háromszéki Szabadegyetem idei csapatversenyét. Annál is inkább, mert nem egyedüli BIFISZ-esként voltam a csapatban, hanem Iza is velem volt. Nyereményünk az volt, hogy ingyen részvételt nyertünk az idei Félsziget felsztiválra.…..
BIFISZ 220 felett... 2011.09.28 21:59:00
Az országos szemétszedési nap alkalmából, szeptember 24-én mi is megszerveztünk egy szemétszedési akciót és nekifogtunk Sepsibükszád szebbé és tisztábbá tevéséhez. A hulladékszedést a falu központjában kezdtük, aztán az Olt partján folytattuk, míg végül a meleg…..
BIFISZ Elsőáldozás 2011.09.27 15:50:00
Mosolygós, vidám angyalkák voltak a lányok, a fiúk pedig elegáns "vőlegények". Mi (kiegészülve a junior BIFISZ-es fiatalokkal, mert, hogy nagyon sok iskolás is csatlakozott kórusunkhoz) pedig szokásunkhoz híven énekeltünk, Iza pedig gitározott. Gyönyörű ünnepség…..
  Szombaton a sepsibükszádi iskola udvarán tartják a fúvószenekarok találkozóját. A rendezvény felvonulással kezdődik 10 órától, 11 órától lépnek színpadra a zenekarok: a helyiek mellett a nagybaconi, étfalva-zoltáni, mikóújfalusi, barátosi ifjúsági- és…..
Idén, 2011.aug.13-14 került megrendezésre a VII. sepsibükszádi falunapokra, amelyet a helyi Polgármesteri Hivatal szervezett meg karöltve a település ifjúsági szervezetével (BIFISZ).Színvonalas előadásokból, játékokból az idén sem volt hiány. A színpadon színes előadások…..
2011.július 13 –án megrendezésre került a már-már hagyománnyá csiszolódott aquarius borvíz ünnepe.Idén a helyszín Bodok volt, és ez alkalommal a település kettős ünnepet ült, összekötve a falunappal. A szomszédos település jellegzetes borvízeinek kiállítása mellett…..
Az idén is megszervezésre került harmadik Háromszéki szabadegyetemnek lelkes résztvevői voltunk. A rendezvény július 13-17 között kapott helyet a zabolai Csipkésben. Nagy reményekkel és kedvvel léptük át a tábor kapuit, ahol a régi jó ismerősök meleg fogadtatással vártak. Ez…..
Idén is megrendezésre került a már hagyományos ifjúsági és gyerektábor a mikóujfalusi Málta táborában. Szervezetünk daliás legényei, Lóri és Boti az idén is nagy segítségek voltak a szervezésben. Aug. 1-5 között a település jó néhány gyereke feledhetetlen napokat…..
BIFISZ Ifi mise 2011.09.02 13:58:00
Jó nagy kihagyás után ismét volt ifi mise. Nagy feltöltődés volt számomra és azt hiszem nem csak nekem. Kifele jövet valaki megjegyezte, hogy legszívesebben végig tapsolta volna az egész szentmisét :). Na, ezekért a visszajelzésekért, a szentmise alatt felfedezhető csillogó…..
BIFISZ II. Hunyadi Magyar Napokon 2011.09.02 13:29:00
Autóbusznyi HÁRIT-os vett részt a Hunyadi Magyar Napokon. Vajdahunyad és Dévát is volt alkalmunk megnézni. E mellett pedig besegítettünk a rendezvény ifjúsági sátrában zajló események szervezésébe. Csabika..
 “ Mert álom kell, hogy gyermek maradj az életben”. A lassan már hagyománnyá érlelődő esemény, idén előszőr a BIFISZ szervezésében zajlott le, amelynek kulcsfogalmai nem csak a címben élnek ma már, hanem megszületett a jelenlevők szívében is. Az eseményre…..
BIFISZ Úszótábor 2011.09.02 13:28:00
A Medgyesi MADISZ-nak köszönhetően 2011. július 8. és 14. között a HÁRIT öt tagja részt vehetett a Szeben megyeiek által szervezett úszótáborban Szentegyházán. Háromszéket képviselve az eseményre a BIFISZ négy tagja (Orsi, Csenge, Gergő, Levi) vett részt és egy lelkes anyuka,…..
 PROGRAMAUGUSZTUS 13. SZOMBAT09.00 A sepsibükszádi fúvószenekar ünnepi hívogatója10.00 Horgászverseny az állomási tavaknál Kézműves foglalkozások gyerekeknek, valamint relax sátor a BIFISZ és a Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság közös szervezésében…..
BIFISZ Játék, móka, énekszó... 2011.05.30 18:21:00
Újabb kisfilm a 2010-es nyári  ifjúsági táborról, melyre Sepsibükszádon került sor a helyi, valamint a nagyberki fiatalok részvételével. A játékokat vezette Kelemen Éva-Orsolya és Grüman Róbert. Videót készítette Pápai Zoltán. Köszönet nekük a…..
BIFISZ Összetartózunk 2011.05.30 14:32:00
Mónikának készített zenés üzenetünk az alábbi link alatt megtekinthető.Hajrá sepsibükszádi ifjúság, hajrá BIFISZ!indavideo.hu/video/Uzenet_7..
Ritka a sima, jól időzített búcsú, amilyet az ember remél.Úgy kezeltem minden egyes percet, amit veletek tölthettem mintha különleges jelentésű volna. És valóban most amikor egyre közelebb az utazás órája döbbenek rá, hogy úgy figyeltem arcotokra, hangotokra, hogy soha ne…..
Május az az ünnep számunkra, amikor legalább egyszer megpróbáljuk díszbe öltöztetni szívünket és kifejezni azt az önzetlen szeretetet édasanyánk iránt, amellyel ő is születésünk óta elhalmoz bennünket. A szervezet fiataljai és az iskola egyes diákjai odaadással készültek…..
BIFISZ Huszárok Sepsibükszádon 2011.05.24 20:29:00
Második alkalommal került megszervezésre a Háromszéki Huszártoborzó 2011. május 21-22. között ezúttal az Olt-menti településeken: Sepsibükszádon, Mikóújfaluban, Málnáson, Oltszemen,Zalánban, Sepsibodokon, Zoltánban, Étfalván, Gidófalván, Sepsiköröspatakon, Árkoson és…..
BIFISZ VOLUNTEXPO 2011.05.19 22:19:00
A 18 háromszéki civil szervezet mellett mi is bemutatkoztunk a HITI által első alkalommal megszervezett VOLUNTEXPO-n Sepsiszentgyörgyön. Rendezvényeinket plakátokon és fényképeken keresztül mutattuk be. ..
A Sepsibükszádi Ifjúsági Szervezet (BIFISZ) szeretettel meghív minden érdeklődőt a rendezvényre! ..