Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tilosaz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Két Egér könyvsorozat immáron négy kötetből áll: két idei tagja, a Különös lények és a Bolyongások Budapesten nagy képek, témák, épületek apró, de fontos részleteire figyel. A sorozat maga óriási hiányt pótol a magyar gyerekkönyvpiacon: míg művészi…..
Zebra-akció Zebra javaslatok 2009.09.15 11:10:00
Ebben a topicban lehetőséget biztosítunk, hogy javasoljatok nekünk zebrákat. Fontos, hogy csak azok a gyalogátkelőhelyek játszanak, ahol egyértelmű, hogy mi a szitu. Bokorral, parkoló autókkal kitakart zebrákhoz - egyelőre - nem megyünk. A későbbiek folyamán majd megpróbálunk…..
Olvasónk hiába várta a vonatot 1 és fél órán át Érd alsón az nem jött, pedig korábbi vonathoz ment ki az állomásra, nehogy elkéssen a munkából. Felhívta a MÁV Direktet, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a vonatok nem késnek. Tovább várt majd rádöbbent, hogy az…..
tilosaz 2009.09.21 18:42:51
Nem igazán szeretem a reklámokat, kevés olyan hirdetés van ami tetszik, amit megszeretek, de a Burger King új kampánya például ilyen. Egyszerű, ötletes, és nem ordibálnak benne, mint a többiben. De kezdjük az elején: Ernő a történet szerint a Burger King dolgozója. Nem hambikat…..