Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slyagency

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milan esetében előszeretettel hangoztatott állítás, hogy anyagilag képtelen felvenni a versenyt az európai top csapatokkal. Ezzel az állítással nincs is gond. Azonban az eredmények alapján úgy tűnik, hogy Olaszországon belül is lényegesen lemaradt a Milan. Összevetettem hát a jelenleg első 6…..
slyagency 2016.02.16 04:08:37
Sokszor, sokat beszélünk a Milan válságáról. Van, aki a pénzhiányt hozza fel elsődleges oknak, van, aki a gyenge játékosállományt, van, aki a vezetőséget. Ahhoz, hogy egy klub sikeres legyen, nagyon fontos, hogy mindenki jól körülhatárolt feladatkörökben, világosan…..
slyagency 2016.02.03 09:02:48
"Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom a véleményem :)" Ági így mutatkozik be a Facebook-oldalán és a blogján is. Mi viszont most kérdeztünk tőle, méghozzá a Milanról. Remélhetőleg nem ez az utolsó ilyen interjú: egy új…..
Újra megtörtént, ami mostanság elég sokszor, a Roma megint elherdálta előnyét és mondjuk ki: Örülhetnek, hogy nem kaptak ki! Pedig ahogy indult a meccs, az a lehető legtávolabb volt attól, ami végül lett belőle, minden jel arra mutatott, hogy itt akár pokoli verésbe is beleszaladhatunk. Az első…..
slyagency 2016.01.11 12:43:37
A tabella 15. helyét elfoglaló spagetti alakulat legutóbbi 5 meccsén 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget szedett össze. Tette mindezt negatív (8-9) gólaránnyal úgy, hogy otthon a Napolit megverte és a farkasoktól is lopott 1 pontot. Leginkább a szélen és hosszú labdákkal,…..
slyagency 2016.01.05 12:28:15
Elhatároztuk, hogy idén egyetlen pletykát sem jelenítünk meg az oldalon, csak a már hivatalos információkat osztjuk meg. A januári Mercatóból ugyanakkor nem szeretnénk teljesen kimaradni, így egy varázsló kollégánk segítségével megjósoltuk mit hoz a jövő.…..
slyagency 2016.01.03 14:12:03
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
Első blikkre úgy tűnik, óriási esély van rá, hogy a 33. fordulóban az Inter elbukja első helyét a tabellán, hiszen a két üldözőre (Milan-Catania, Roma-Atalanta) könnyű meccs vár, Mourinhóék pedig Firenzébe utaznak. Igen ám, csakhogy a Fiorentinának a bajnokság már kevésbé…..
slyagency 2010.04.11 02:37:00
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Juventus veszélyes, csak saját magára egyenlőre :) holnap nyerni kell a Catania ellen! Forza MILAN! de ha mi bukunk, akkor HAJRÁ FARKASOK! ők a 2. legszimpatikusabb csapat számomra, még RANIERI!! keze alatt is szép focit játszanak! De Rossi a világ bármely csapatában megállná a helyét! Igazi Capitano lehet, ha Totti letette a lantot!
(Magyar Hírlap Online, 2010 március 27.)..
slyagency 2010.03.29 15:15:44
@volánrulz: Átigazoltak, mint Tevez a ManCity-be...
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
slyagency 2010.02.27 19:36:32
@_benito: az előzőt Abbiati védte ki :) (Milanos vagyok, bocs) :D
slyagency 2010.03.06 13:42:28
slyagency 2010.03.06 14:49:08
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
slyagency 2010.02.20 14:48:07
@tjunior: szerintem pedig nem rájött, hanem összesen csak ezt tudja, a Milannál is ez volt a taktikája, hogy Bierhoff fejére ívelgetünk...
slyagency 2010.02.20 15:18:35
@giacinto: a Bari végig bekkelni fog, mint a sündisznó fénykorában... Figyeld meg...
slyagency 2010.02.20 22:51:18
@giacinto: :D
Tovább nő a különbség az Inter és a Milan között, és az élmezőny is tömörebb lesz a hétvégi olasz forduló után. A nagyok fél szeme már a nemzetközi kupameccseken csüng, senki nem fogja megszórni ellenfelét, sőt az élmezőnyben alig lesz, aki nyerni tud. Az Inter és a…..
slyagency 2010.02.06 16:10:00
@horas: a 4 vak ember a spori a 2 asszisztens meg a 4. számú spori :)
slyagency 2010.02.06 16:11:13
@Csöncsön: legyen inkább 30-70 :)
slyagency 2010.02.07 20:05:14
@giacinto: vagy egy meglepetés Viola siker (tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus :))
Mindössze három csapat volt képes nyerni a harmadik tavaszi olasz fordulóban, közülük is a Romának a hajráig kellett gürcölnie, hogy leverje a harmatos Sienát, de így is ők voltak az egyetlen csapat az első 6-ból, akik nyertek (az Inter meccsét elhalasztották). A két nagyobbacska…..
slyagency 2010.02.02 01:04:00
@psychocska: Mindannyian a 3 legerősebb bajnokság élvonalában játszanak (amennyiben Jarolim a Sienás és nem a testvére aki a bundásban nyomja) Amúgy meg nem tudom, szerintem mindegyik focista/vagy volt vagy lesz, vagy annak hiszi magát? :D
slyagency 2010.02.02 01:09:56
@psychocska: EGYIK SEM A MILANBAN JÁTSZIK! TEHÁT MINDEGYIK CSICSKA! :D Na jó bocsi, az uccsó mondat nem komoly, Xavi az egyik kedvencem, nálam ARANYLABDAGYANÚ :D :)

KELL AZ A MEGFEJTÉS!
Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és…..
slyagency 2010.01.31 23:26:27
@Mr.AT: Azért a 11-est ki is kell harcolni (megadni is meg kell elismerem), de a légyszíves frissítsd már fel az emlékezetemet, hogy hány volt - nem ehhez hasonló, mert ez no comment - de akárcsak egy kicsit is kamu 11-es, meg azt a valótlanságot is felejtsük már el, hogy a Milan többet kapott mint az egész liga együttvéve... Elhiszem, hogy keserű a szájízed, de idiótaságokat ne állítsunk már... Meg hány és hány esetnél (pl. Pato-ról) nem kaptuk meg a teljesen jogosakat... Ha gólhelyzetben felrúgnak valakit, az 11-es... Ja, hogy ehhez gólhelyzetet kell teremteni?
slyagency 2010.02.01 01:11:25
@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): ez teljesen értelemszerű...
@horas: az olasz bírói kart minősítik... Egyébként pedig Rocchi azt a meccset csúnyán benézte, én akkor is mondtam, hogy videobírót kellene bevezetni, mint amilyen a teniszben van. Valami olyasmit, amit 3-szor lehetne kikérni vagy valami, hogy ne tördelje szét a játékot, de meccset eldöntő mozzanatoknál jól jönne... Én mindig kiégek, akkor is ha a mi kárunkra tévednek, mert igaztalan módon nyerni, nem jobb a vereségnél...
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
slyagency 2010.01.23 12:09:25
@Leon Osman: Liverani a Palermoban játszik.
@IronRock: Hátrébb az agarakkal! :) Azért legyen bármilyen szar formában is a Juve, így lebecsülni őket, nem egy okos dolog! :) Ez full háromesély, bár ha tényleg csak Paolucci van, akkor X :) Mourinho Intere pedig nem gyűri le a Milan-t (remélem és minden porcikámmal ennek szurkolok) Az külön ironikus lenne, ha pont mi vennénk el a millió éve tartó "szüzességét" otthon :)
Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett…..
slyagency 2010.01.19 17:27:15
@Gabez: Az a baj, hogy nem láttad a meccset, és úgy nyilatkozol... Egyedül Ronaldinhonak több helyzete volt, mint a Sienának... Összesen 2 ziccerük volt egyébként, egy fejes amit Dida védett, meg egy fölé lőtt Maccarone lövés...
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
A nemzet igazi derbijéről szól a Serie A 19. fordulója, más igazán érdekes párosítás nincs is a Juve-Milanon kívül. Talán még az EL-helyekért tusakodó Fiorentina és Bari, vagy esetleg a feléledt Napoli és a megtorpant Sampdoria meccse érdekes, és a Roma sem mehet biztosra a…..
slyagency 2010.01.11 11:18:30
@Mr.AT: nem kis szemüvegen keresztül nézed a dolgokat... A tavalyi 4-2 alkalmával nálunk hasonlóan alkalmatlan emberkék védekeztek (Maldini kivétel) mint most nálatok... Ráadásul ti voltatok hazai környezetben, ha rémlik, ilyen kiöregedett Emersonok és Kaladzék játszottak a szakadó esőben, csak Kaladzeról 2 gólt kaptunk, az ex juve játékos Zambrotta meg szó nélkül kiállíttatta magát... A Milannak nagyon kemény hónapja lesz, a biztos vezetés tudatában, na meg a ti játékotok alapján bőven elég volt ez is, jön itt még Firenze, Madonnina stb. mindegyik ebben a hónapban! + lesz olasz kupa is szóval elhiszem hogy fájó a vereség, ahogyan az tavaly nekünk is nagyon fájt, de most ez a helyzet. Nem tudok gratulálni, mivel nem voltatok méltó ellenfél. A védelmünket azért összehasonlíthatjátok nyugodtan a tiétekkel (szvsz egyedül Chiellini üti meg a szintet, a VB-re is ki kell vinni Lippinek).
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..
2009-ben utoljára sorakozik fel egymással szemben 220 kocogó fogsor, és 440 begörcsölésre egyre hajlamosabb láb a Serie A-ban. Az év végén, ahogy az elején is, a Nazionale kék-fekete ülepét nézi a mezőny, és ez így lesz akkor is, ha a két csapat országos komaságára fittyet…..
slyagency 2009.12.19 15:23:45
@slyagency: Hozzátenném még azt is, hogy lehet Gattuso kezd a meccsen, ha Gilardino szántani is fogja a pályát az azért lesz, mert görcsösen bizonyítani akar, ami látványosan nem fog sikerülni neki... Tudjuk hogy a milanban hogy játszott..
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
slyagency 2009.12.13 13:40:07
@slyagency: Jah, és Paolo Maldini őt nevezte meg a Milannal mint utódját, én még az edzéseiket is megnézem Milanelloban... Az megvan mikor megesernyőzte 1-1 -ben Cronit? :D Már most sokszor tanári, pedig még éretlen... Nesta tapasztalatával nagyon jók ott ketten...
slyagency 2009.12.13 13:44:13
@raoul_duke: Pirlo a VB és a BL győzelmek idején talán a világ legjobbja volt a posztján, de ha annyi Milan meccset néznél mint én, (utóbbi 10 évben mindet láttam, rengeteget többször) előre is bocs, mert te nem tudom hogy mennyit nézel, de a vak is látja, hogy Pirlo lelassult, motiválatlan és havi szinten van egy-egy közepesen jó meccse... Mondom úgy hogy évekig az egyik kedvencem volt, van eredeti, a nevével fémjelzett Rossoneri mezem.
slyagency 2009.12.13 13:48:54
@Iustizmord: Kit raknál a helyére? Lehet hogy műveletlen vagyok, de a kifejezést hogy "axl" nem ismerem.
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..