Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radioenekes

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
radioenekes 2012.08.05 00:45:02
@Pan Modry: 30 millát bankban tartani és a kamatait felélni nem egy nagy deal.
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..
radioenekes 2012.01.29 20:34:34
Mentőcsónak-helyet vásároltak maguknak a gazdag oroszok a süllyedő Costa Concordián - harsogta a The Sun címlapja. Ha nem süllyed el a Titanic száz évvel ezelőtt, úgy, ahogy, akkor csak rosszallóan csóválnánk a fejünket, így viszont minden jóérzésű ember legszívesebben az…..
radioenekes 2012.01.25 21:36:17
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Tisztelt Praxis Blog! 29 evig eltem Magyarorszagon.Nyilvanvalo volt, hogy valamilyen immunrendszeri betegsegem van, hiszen minden betegseget elkaptam, es egy egyszerubb, masnak 2 napos fekvessel jaro influenzaval en ket honapot fekudtem.   Edesanyam gyermekkoromtol fogva orvostol orvosig…..
radioenekes 2012.01.15 20:52:01
A zalakarosi MenDan Hotel Thermal készített egy úgynevezett vírusvideót, hogy ne kelljen pénzt költeni a terjesztésre, hanem a dolog viccessége/megdöbbentősége miatt tömegek küldözgessék tovább és így terjedjen a marketingüzenet (ami mi is pontosan?). Ebben a pillanatban már…..
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
Voltál már HIV-teszten? Tudod mi az az ablakperiódus? És azt tudtad, hogy a HIV-pozitívak esetében gyógyszeres kezeléssel 96 százalékkal csökkenthető a fertőzés szexuális úton történő átvitelének esélye? A HIV-fertőzés ma még nem gyógyítható, de a rendelkezésünkre álló gyógyszerekkel az AIDS…..
radioenekes 2011.12.15 13:55:00
@csillámpóni: Forrás?
  Valódi kincsre bukkant egyik legkedvesebb blogom, a Dunai Szigetek szerzője: az 1928-as Budapesti Olimpia tervére! Mint remek posztjában írja:  Kevéssé ismert, hogy Budapest pótrendezése felvetődött Athén pénzügyi nehézségei miatt az első Olimpiai játékoknál.…..
Sokan szabad prédának hiszik az interneten fellelhető fotókat, pedig akár komoly, büntetőjogi  következményei is lehetnek, például ha egy képmást használnak fel jogosulatlanul. Kedves Zugügyvéd!Fotós vagyok, lehetőleg ebből is szeretnék megélni (általában nem…..
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
  A KDNP, az IKSZ és a Fidesz közös módosító javaslatot nyújt be a közterületek és közintézmények átnevezésére vonatkozóan. Indoklásuk szerint még mindig több ezer közterület neve őrzi a diktatúra nyomait, ám ezen most változtatnának. Az érintett területeken…..
radioenekes 2011.11.09 20:04:09
@Frengi: Nem Marxról van itt szó, hanem olyan alakokról, akikről kivert fogak, vagy péniszbe feldugott, majd ott összetört üvegcső jut a történelemben tájékozottabbak eszébe.
www.flickr.com/photos/bjornwitlox/5657016398/
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
radioenekes 2011.10.07 14:07:14
Az EA alapítója szerint cég a Római Birodalomra emlékeztet.Az Eletronic Arts alapítója, Trip Hawkins az IndustryGamersben egyebek közt az Apple-ről, és annak kilátásairól beszélt. A fickó szerint a történelem tele van az Apple-höz hasonló példákkal: ilyen volt a Római Birodalom…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
autózz! Ez nem parkolóhely! 2011.08.04 08:06:00
Viszonylag gyakran fordulok meg én is ebben a kispesti bevásárlóközpontban és tanúsítom, hogy nem egyedi a posztban szereplő eset. Nemcsak a jobbkéz-szabályt felejtik itt el, hanem parkolásnál is produkálnak érdekes dolgokat. Láttam már a csíkozott gyalogúton és a Jabba által…..
radioenekes 2011.08.04 14:28:53
@mifolyikittgyöngyösön??: Valamit nem jól értettél a három nyelv egyikén.
hogyvolt Linda - 1x06 2011.08.01 14:04:00
Nemcsak az epizód címe az, Piros, mint a kármin, a kezdő jelenetben Linda is lesz, itt a hatodik rész, igen, én is utálom a hétfőt, üdv mindenkinek. Lindával kőmíjesek és egyéb építőipari munkások kekeckednek, beszólogatnak neki, aztán lazán leejtenek egy üveget úgy két és…..
radioenekes 2011.08.01 18:08:10
PTinfo Citrom és pisztácia 2011.07.31 09:24:00
A városi tömegközlekedési flották - hacsak nem borítja őket reklám vagy nem esnek áldozatul valami kétséges marketing programnak - jellemzően egyenszínűek, kivételek azonban természetesen vannak. Az olyan megoldás azonban nagyon ritka, hogy valamennyi jármű egyedi színben…..
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
radioenekes 2011.07.30 11:35:15
A Kunigunda úti gyártóbázis megvásárlásáról írt alá szerződést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), közölte Cserháti Ágnes szóvivő csütörtökön. Az épületegyüttes, és a további fejlesztésekre is lehetőséget biztosító ingatlan a…..
radioenekes 2011.07.29 19:59:51
@mertcsak: Dehogynem, ott volt két nagyon jól felszerelt műterem (8., 9.)és egy utómunka stúdió (10.). Ezek voltak a tévé legjobb stúdiói, és most átszámozva és kifosztva egy kalap szart sem érnek. A legutóbbi időkig, de talán most is közvetítő kocsi van bekábelezve pont úgy, ahogy vezérlő hiányában az ötvenes években a Szabadság téren. Egyébként a sarkon felhúzták az építő, Market székházát is...
A tévénézők egy része talán tisztában van vele, hogy ha mozifilmet néz a televízióban, akkor nem az eredeti képet látja (kivéve, ha alul és felül két fekete csík keretezi a filmet). Azt már kevesebben tudják, hogy pontosan hogyan (és kik) szabják át úgy a szélesvásznú…..