Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stiu 5

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
stiu 5 2007.09.06 17:12:41
Felhívom figyelmeteket egy másik hétvégi boros programra. www.skanzen.hu A program neve Szüreti sokadalom, szombaton és vasárnap lesz. Sajnos eddig nem voltam, de idén tervezek kimenni. Szerintem nem lehet rossz, bár tény hogy nem Bock és az egyéb nagy nevű borászok lesznek kint, de aki már járt a szentendrei skanzenben, tudja hogy az egész gyönyörű és nagyon hangulatos. És ha jól olvastam Tokaji borokat lehet kóstolni.
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..
Szerintünk lehet, hogy filozófusok, vagy David Lynch elvakult rajongói, esetleg mindkettő. És az sem kizárható, hogy a postás olyan, mint az elektron, vagyis egyszerre tud lenni itt is meg ott is. Ja, és nem hittük volna, hogy a Zseb Garfieldnek vannak előfizetői. A csatolmány szerint…..
Subba Házmesterblog: Magház 2007.05.08 10:59:00
Emlékeztek még a Magházra? Az első yuppie lakóház, VV Szabi is itt nyert egy lakást. Igazán szuper lehet egy ilyen közösségben élni, még internetes házmester naplójuk is van! Abban reménykedtünk, hogy ez az egész nem is igaz, hanem valami kamu reklámkoncepció…..