Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ash

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre a Debreceni Ítélőtábla kimondta, hogy az elsőfokú ítélet megalapozatlan volt, ezért hatályon kívül helyezte, és megszüntette az előzetes letartóztatásomat. A bíróságon levették rólam a bilincset és onnan szabadon távozhattam. Kicsit fura volt hogy az ügyészség…..
Teljességgel érthetetlen ítéletet hozott a bíróság. Arra hivatkozva, hogy "nem lehetett más" 12 év fegyházra ítélt Dr. Nagy Antal bíró úr. Annál is furcsább ez, minthogy van egy ember aki beismerte, hogy ő volt a tettes, és a beismerő vallomás után nem vizsgálták…..
A mai, utolsó tárgyalási napon vallomást tettem és válaszoltam a még felmerült kérdésekre, hogy ezzel is segítsem a bíró dolgát. Újat nem nagyon tudtam mondani, néhány értelmezési problémát sikerült csak megmagyaráznom.Ezután a perbeszédek következtek. Az ügyésznő a…..
Az 19. tárgyalási napon a helyszínelő bűnügyi technikus vallomása volt a leghangsúlyosabb számomra. A technikus elismerte a helyszinelés hiányosságait (például hogy át kellett volna vizsgálni a kukát) és nem tudott kielégítő választ adni arra miért nem találtak több…..
A Balla Irma ügy mai tárgyalásán a börtönből önként jelentkező tanúkat hallgatta meg a bíróság. Mint kiderült mindenki a vádalku reményében jelentkeztett hogy enyhítsék a büntetését. A négy jelentkező közül kettő visszakozott és azt mondta hogy nem tud semmiről…..
Bő négy hónap után folytatódott a Balla Irma gyilkosság tárgyalása a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon. A mai tárgyalási napon volt néhány tanú aki nem szolgált semmi meglepetéssel, valamint a helyszinelést vezető nyomozó ezenkívül egy mikroszálakról nyilatkozó, egy…..
A tárgyalásnak ezen a napon is voltak érdekes fordulatai.Két tanu az ellen az ember ellen beszélt aki beismerte az édesanyám megölését. Az egyik még a beismerő vallomást megelőzően hívta fel rá a bíró figyelmét!!!A hemogentikai szakértők elmondták, hogy édesanyámon NEM…..
A tárgyalási napon a szakértőké volt a főszerep.AZ informatikai szakértő elmondta hogy anyu laptopja 21 óra 37 percig biztosan működött, utoljára 19 óra 54 perckor mutattak ki kezelői beavatkozást. Azt viszont nem tudni, mikor kapcsolt ki a gép, mert…..
A tárgyalási napon pár az ügyben nyomozó rendőr és néhány önkormányzati képviselő meghallgatására került sor. A rendőrök az egyik tanúval ellentmondó dolgokat jegyeztek fel az ügy során. Sajnálatos módon (elég rossz memóriával megáldott rendőreink vannak) konkrétan a…..
Megemlékezvén édesanyám szülinapjáról voltunk kint a sírjánál és meglepve talasztaltuk, hogy valaki egy vonalkódot ragasztott rá. Szerencsére ezzel szemben sok jóakarója jár ki a temetőbe igy sok virág is volt a síron...
Balla Irma ügy Mórról 2009.11.23 09:16:00
Mivel ez az ügy többször emlitésre került az én ügyemmel kapcsolatban, (itt sem áll a magyar igazságszolgáltatás a topon) gondoltam, hogy belinkelek egy cikket róla.Népszabadság..
HaonÉdesanyám, Balla Irma a következőt mondta egyszer: "Magyarország a következmény nélküliség országa." Persze neki ez Gyurcsány Ferenc öszödi beszéde után jutott eszébe, de rá kell jöjjek, hogy mennyire igaza volt. Elég szörnyű, hogy egy olyan országban kell…..
NépszabadságMa feljelentést tetettünk ismeretlen tettes ellen édesanyánk Balla Irma meggyilkolásának ügyében. Az eset 2007. április 6.-án történt, és az ügyben már folyt nyomozás mely tavaly októberben lezárult. Azóta olyan információk láttak napvilágot ami szerintünk…..
A tárgyalási nap nagy fordulatot nem hozott, de azért volt néhány érdekes momentum.civishir.huSzabad FöldA nap legjobb pillanata az volt, amikor az ügyésznő (egyébként rendkívül helyesen) azt mondta, hogy „csúsztatásokat tartalmaz a vád".A mai érdekes…..
A Romák elleni támadássorozat kapcsán megjelent cikk leír pár ügyet amelyben a rossz rendőrségi nyomozás eredményeképp emberek hosszabb időt töltöttek börtönben.stop.huÉrdemes megemlíteni egyébként, hogy a Burka ügy szintén Hajdú-Bihar megyében volt. Itt ugyan nem lett meg a…..
Balla Irma ügy "Móri fiaskó?" 2009.08.17 18:25:00
atv.hu írt egy jó cikket.Azzal egészíteném ki a dolgot. D. Lajos olyan részleteket is elmondott a vallomásában, amit sem az ablakon belesve nem láthatott, sem az újságokból nem tudhat, csak abban az esetben, ha a bíróságot tett állításával szemben, bent járt a lakásban. Ilyen…..
Balla Irma ügy Médiaszereplésem 2009.08.13 12:17:00
Volt pár tvműsor/újságcikk amiben szerepeltem a Balla Irma üggyel kapcsolatban.EchoTv és a maradék rész (video)Napkelte (video)TV2 (video)atv.huNémelyik cikk kicsit csöpögősebb lett. Ez tetmészetesen nem nekem köszönhető.BlikkNépszava..
Balla Irma ügy Fordulat? 2009.08.11 14:13:00
A következő tárgyalási napon előkerült egy tanu aki egy hónappal korábban bevallotta a gyilkosságot majd rá kb 2 hétre vissszavonta. (2009.7.10.)Magyar nemzetDTVPersze a tárgyalások során ez még az ő jogaira hivatkozva titkos információ volt. És a tárgyalásig az ügyészség…..
Előzetes letartóztatásom közben sokszor kértük a fogvatartás megszüntetését.HaonMíg végre kiendedtek.Stop.hu..
Erről szólt az első 10 tárgyalási nap.Első nap (2009.3.9.):Stop.huMásodik nap (2009.3.11):Stop.huHaonA szerepjáték egy társasjáték aminek semmi köze az ember jelleméhez! Egyébként a tárgyaláson 6 ember biztosított nekem alibit.Harmadik nap (2009.3.16):HaonNegyedik nap…..
Az ügyészség benyújtotta a vádirtot, de még mindig nem derült ki mi a gyanúsítás alapja.Haon..
Sajnos a rendőrség rossz munkája nyomán téves következtetést vont le. Így kerülhet akár évekre börtönbe egy ártatlen ember.Stop.huAz indítékról annyit a következő videóhoz kapcsolódva, hogy a szomszéd ingatlan már hónapokkal azelőtt el lett adva, és sosem volt semmiféle…..
Balla Irma ügy Nyomozás? 2009.08.11 13:55:00
Ide jön pár cikk a nyomozásról.A rendőrség a nyomozás során teljes hozzánemértésről tett tanúbizonyágot. Már a nyomozás elejétől fogva ellenem próbáltak bizonyítékot gyüjteni, ahelyett hogy a valódi tettes után nyomoztak volna. Ellenem nyilván nem találhattak…..
Pár cikk édesanyám meggyilkolásáról. Igazából csak a száraz tény magáról az eseményről:HVGStop.huA temetést megszervezése közben mindenki nagyon segítőkész volt.Stop.hu   ..
Balla Irma ügy Köszönet 2009.08.11 13:08:00
Barátaim összegyüjtöttek és írtak pár dolgot amig előzetes letartóztatásban voltam. Köszönet érte nekik.ssandor.blog.hu..