Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulop

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HUFOT Antidiszkrimináció asztal 2009.10.06 21:29:00
Sziasztok!Vége! Az első HUFOT-nak, mindenképp! :)A izgazi nagy dolgok pedig csak most kezdődnek!Mi is volt az Antidiszkriminációs asztalnál? Az első napot egy rövid bemutatkozással kezdtük, illetve egy erő élményével! A bemutatkozásnál alapvetően a pozitív tulajdonságainkat…..
HUFOT Két nap 2009.10.04 23:11:00
Sziasztok!Vége az első HUFOT-nak! Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nagyon jól éreztem magam! Tudom sok minden lehetett volna szebb és jobb, de kérlek... ez volt az első! Sosem szerveztünk még hasonló eseményt, mégis milyen színesre és változatosra sikerült! :)) Sok…..
Sziasztok,ma Danival sikeresen kreáltunk 4 azaz négy darab HUFOT feliratot!                            Valami lepedőszerű anyagra fújtuk fel! Nem lett szép, de megküzdöttünk vele, ezért legyetek hálásak majd! Talán…..
HUFOT HUFOT a koleszba 2009.09.30 23:07:00
Sziasztok,Csenge szervezésének köszönhetően, ma du. a Ritával beugorhattunk egy kollégiumba (talán Káldor, ha jól emlékszem) meghívni az ottaniakat HUFOT-ra és beszélgetni velük a VilágKörüliMenetről, erőszakmentességről! :)A hangulat jó volt, én legalábbis jól éreztem…..
HUFOT Holnap 17:00 Gödör 2009.09.21 14:25:28
Holnap délután HUFOT szervezési találkozó a Gödörben! Üljünk össze picit, nézzük meg, hogy állunk, ötleteljünk, inspiráljuk egymást, éééés igyunk capuccinot:)Ha szívesen segítenél megszervezni a Hufotot..OTT a helyed velünk! ..