Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdpark_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
holdpark_ 2010.07.09 12:22:30
@k3n3z: én is ismerem. Sztem amúgy nem reklám megbízás. ahogy megismertem, kb. pont ezt vártam Tőle. A blogban szereplő nevek meg szintén létezőek és a valós környezete. Meg az Örsöt és környékét plakotozta szét, ha reklám akkor a nagyobb tereket lenne logikus (bár ha keresek valakit szerintem akkor is), illetve a blogja a zp-n kivül kitér a Voltra elég részletesen, azon belül a radio caféra is, ahol a skac ismerösei dolgoznak, ha jól tudom a húga. A Zp-nek ez elég gyenge, akkor már inkább Insane vírusmarketing :D :D Akármi is nagyon gáz :( mert ezek után neki utcára lépni is necc, mert valaki meglátja és tuti beszól valamit hogy Te vagy a szerencsétlen dunaparti Áronka.
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
holdpark_ 2007.05.09 10:43:28
Rendszeres subba látogató vagyok, de még sosem kommenteztem, viszont erre a kommentre muszáj volt reagálnom.

Kedves Sziporka!

Nem hiszem, hogy bárki is féltékenységből szidná a zenekart, ugyanis szerintem nincs mire féltékenynek lenni. Egy olyan zenekarról beszélünk, amit stylistok öltöztetnek, a számokhoz sincs sok közük, sem zeneileg, sem sehogy. Munkám miatt, a zenekart volt szerencsém élőben hallani, és kb. 1 hang volt tiszta az énekesből a másfél órás koncert alatt, amelynek a felét greenday, redhot, blink számok tarkítottak. Zeneileg egészen egyben vannak a fiúk, de az énekes gyerek sem hangnemmel, sem színpadi mozgással, sem semmivel nincs képben. Elég szégyennek tartom, hogy egy divatos kabát elég az imádathoz, zeneitudásra pedig nincs igény, mert amit az a fickó nyújtott egyenes a trégdiával. Most hozzám vághatnád hogy féltékeny vagyok, de igazából úgy gondolom, hogy azért sincs miért annak lennem, mert amikor az énekes közölte azon a koncerten hogy ennyi ember elött még sosem játszott, kifejezetten sokkolt, hogy egy ennyire beharongozott, minden újságban, tévében is promozott zenekarnak ennyi ember a sok. A zenekar amiben játszom, minden promo, reklám, nélkül annak a tömegnek a negyedét állította elő már nem egyszer és nem ingyenes fesztiválon. Illetve egy zenésznek szerintem nagyon fontosak a rajongói, és őszintén, ha fizetnének sem kéne egy darab no tahnx rajongó sem, mert ott nem a zene mondandója számít, hanem hgoy milyen helyes a gitáros gyerek. Ez meg aztán egy látszat semmi. Inkább játszok hogy is fogalmaztad "pornépnek"