Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darklon

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Az orosz Berki 2013.10.31 08:45:00
A koreográfia összetettségét elnézve egy nanoszekundumnyi kétségem sem volt efelől. ..
Darklon 2013.10.31 16:29:01
@én kérek elnézést: Te is egy ilyen kis nyeszlett buzi lehetsz, vagy hordóhasú pofók.
A nem evilágian gyönyörű Dettifoss vízesés a Prométeusz filmből lehet ismerős, azért is hittem, hogy animált háttér. A neve meg...oké, fosok B) Nagy köszi Petinek a találatért :)..
Darklon 2013.08.05 10:21:58
@Kákalaki akka: A neve alapján izlandon, ott a hívják a vízesést "foss"-nak.
Az autós játékok szerintem egy idősek a játékokkal majdnem. Persze az első számítógépes játékok egyszerűbbek voltak, mint például a pong. Viszont az informatika, a számítógépek rohamos fejlődésével a játékok folyamatos evolúción esnek át. Mikor a technikai lehetőségek…..
Nagyon sokféle autós játékkal találkoztam már, de ezt úgy gondoltam meg kell osztanom veletek. Amitől olyan különleges és más ez az autós játék az a grafikája. Úgy néz ki az egész mintha kézzel rajzolták volna, de nem csak az autókat, hanem magát a környezetet is. Így…..
Online játékok Lányos játékok 2013.04.02 08:58:24
A lányos játékok, olyan online játékok amelyeket speciálisan a lányok igényei alapján írtak. Ez így ebben a formában furán hangozhat, de ha jobban végig gondoljuk a dolgot, mindannyiunknak be kell látnunk, hogy bizony a lányok akár csak annyi minden másban, a játékok…..
Kapdosd össze a leeső tortákat a pincérnővel. Rakd a tálcára és etesd a kis manókat ebben az aranyos kis játékban. Figyelj nagyon mert a torták gyorsan hullnak alá, és a kis manók nagyon éhesek ám! Ne essen le egyetlen egy se a földre, mert akkor éhen maradnak és nagyon…..
A népszerű rajzfilmsorozat alapján 1990-ben megjelent játék felújított változata nyáron érkezik. Nem hiszem, hogy az én generációmnak van olyan tagja, aki ne ült volna gyerekkorában minden vasárnap a TV előtt, hogy várja a Walt Disney műsorát. Ebben adták le a Kacsamesék…..
Subba Az a rohadt póráz! 2013.03.14 10:12:27
A bekarmolt csávó belépett a liftbe, de a poráz másik végén  szaglászó kutyája kint maradt. A lift elindult felfelé, magával rántva és a nyakörvénél fogva fellógatva a szegény kutyust. A gazda szerint nem történt nagy baj, az ebe él és csahol...
Darklon 2013.03.14 11:33:35
@alig se: rég találkoztam akkora sötét gyökérrel mint amilyen te vagy
Darklon 2013.03.14 15:07:59
@pavor nocturnus: sötét paraszt vagy
Ebben az online játékban egy freestyle motoros bőrébe bújva mutathatsz be mindenféle motoros trükköket. Egyre nehezedő pályákon kell végig menned, amelyek természetesen akadályokkal van telepakolva. Fontos a sebesség, milyen gyorsan jutsz el a célig, de az is fontos, hogy ne ess…..
A Warner Bros. bejelentése szerint a jövőben megjelenő LEGO videojátékok egy vadonatúj fantasy világban játszódnak majd. Az elmúlt évtizedben rengeteg LEGO videojáték készült, amelyek zöme valamilyen már (többnyire moziból) ismert univerzumban játszódtak. A kiadási jogokkal…..
Subba Kultúra vs emberség 2013.02.13 14:21:58
Ebben a borzasztó videóban élve grillezik meg szerencsétlen kis polipot. Kultúra, mi? :( ..
Darklon 2013.02.14 09:37:32
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: szóval, nem eszek se rákot, se csigát mint ahogy az emberek nagy többsége errefelé. Az meg, hogy az állatokat régen kábítás nélkül ölték le hagyjuk már. Régen meg karóba húztak embereket, akkor most fogadjuk el? Hülye vagy-e?
A külföldi celebekkel örömmel pózerkodó magyar modellünknek csúnyán begyulladt a szeme. Szemfertőzése miatt most leginkább egy Alien gazdatestre hasonlít, úgy hogy hiába repült Londonba, mégsem tudott részt venni  a tegnap esti ELLE Style Awards-on. Ráadásul híresség…..
Darklon 2013.02.13 08:22:23
Subba Cicc Puszi! 2011.05.26 09:11:00
Darklon 2011.05.26 10:41:00
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Online játékok Fujitsu Defender 2010.05.12 13:26:00
Úgynevezett védekezős játék. A játék lényege, hogy a pályákra különböző lövegtornyokat tehetünk ki, melyek autómatikusan tüzet nyitnak a lőtávolságba kerülő ellenségre. A cél, hogy az ellenséget azelőtt puszítsuk el, mielőtt még végigmennek a pályán. A lövegek…..
Online játékok Siege master 2010.05.07 10:27:00
Szórakoztató flash játék amiben egy várat kell lerombolnod egy katapult segítségével. Mégpedig úgy, hogy a benne lévők ne éljék túl ezt:) Klikkelj a képre a játékhoz!..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Darklon 2010.04.22 20:04:19
@csinnadara: azé' az asszony púzóját kikormoznám.... feri annyira nem jön be
Na szóval megvan, hogy milyen típusú cirkot veszek. Idági a márkán filóztam. Elég sok blogot meg fórumot végigolvastam na meg persze kikértem a szerelőm tanácsát is. Amit az információkból leszűrtem az az, hogy itt is inkább kicsit drágábban venni gázkészüléket. Jobb ha az…..
Elkezdtem puhatolózni gázkészülék ügyben. Pontosabban cirko ügyben, mert mint megtudtam ez a pontos megfogalmazás. Szóval kiderült lehetőség itt is annyi van mint égen a csillag. Először is van ami fűt ugye, van olyan ami melegvizet is csinál nekem, aztán van sima, van turbós,…..
Na elkezdtem szervezni a gázfűtés kiépítését. Az emberemmel megkonzultáltam, miből mennyit, merre hány méter. Pontosabban még csak a radiátoroknál tartunk. Úgy számoltuk, hogy összesen 5 lapradiátorra lesz szükség ahoz, hogy szépen kifűtsem a lakást. Abból, kettő orbitális…..
Oké  a lakás már megvan. Pontosabban ház! Nem egy nagy hodály, 66 négyzetméter, de másodmagamnak elég lesz. Sajnos eléggé lelakott állapotban volt a kicsike ezért kapott egy teljes nagygenerált. Festés, tapétázás, a villamoshálózat újjáépítése. Nem unatkoztam a nyáron.…..
Most pár ingyenes logo-t hajtottam fel nektek! Remek kis gyűjtemény inspiráció merítéséhez, vagy a logótervezéshez szükséges technikák megtanulásához. Mert ugye azt  mindenki tudja, hogy egy jó webdesign alapja lehet egy jó logó, míg egy rosszul megtervezett igénytelen logo…..
1, Egy ingyenes felületen elhelyezett honlapnak rossz üzenete van. Igen negatív benyomást kelt a látogatóban az, ha egy cég pár ezer forintot sajnál kiadni erre. Valamint az ingyenes tárhelyen elhelyezett honlapokban SOKKAL kevésbé bíznak meg a látogatók, mivel egy ilyen…..
Külföldön, de már itthon is egyre népszerűbbek az úgynevezett showcase oldalak, amiket magyarul webdesign galériának lehetne leginkább nevezni. Ezek a galériák a legjobban sikerült webdesign-nal rendelkező oldalakat hivatottak egybegyűjteni. Egy-egy ilyen galériába bekerülni…..
Biztos sokszor előfordul veled is, hogy a layerek önálló életre kellnek. Jobba-balra elcsúszva az oldal egészének megjelenését rontják. Hiányzik az oldalból valahogy a rendezettség, az egységesség érzése. Ezt a problémát hivatott kiküszöbölni a grid designer aminek…..