Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Éva

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTÉS! 2015. november 3. A videót egy felhasználói bejelentést követően törölte a YouTube az oldaláról.2015. december 15. Urbán Ádámmal egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a Faludyról és feleségéről szóló rövidfilmet az index.hu videófelületére, az Indavideóra is…..
1946. Cigány nőt gyógyít a medve. Fura módja volt a reuma kezelésének Romániában...
Kekszes vaníliás krémesHozzávalók: - 1/4 kg szögletes háztartási keksz- 1 cs vanilíiás pudingpor- 2 tojás- 8 ek cukor- 1 ek liszt- 12,5 dkg vaj- 7,5 dl tej- fél csomag zselatin- 2 csomag vaníliás cukorElkészítés:30x22-es tepsi alját kirakjuk keksszel, majd a tojásokat…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
Akárcsak a jazzben, a mulatós/táncdal műfajban is akadnak evidens sztenderdek. (Értsd: a kolbászfesztivál törzsközönsége borlopóval katéterezné a meghívott zenekart, amennyiben kihagynák a repertoárból.) Az Egy szál harangvirág is ezek közé tartozik - a Szécsi Pál rajongói ultrák legnagyobb…..
P.Éva 2012.12.27 12:17:50
@Fultonka:1/ Hol késnek a dalaid!? - 2/ Nekem is szécsi & DÁVID SÁNDOR táncdalénekesek a Kedvenceim!!
Rendíthetetlenül vallom: politikát keverni a mulatós zenébe olyan, mint epét hányni a Tádzs Mahal közepére. Ennek megfelelően a következő képanyagot mindennemű ideológiai állásfoglalás nélkül teszem közkinccsé. Mégpedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem mindennap láthatjuk operettország…..
Bár Dávid Sándor hangja még egy alaszkai nőstény grizzly tundrabugyiját is képes lenne átnedvesíteni, ne higgyük, hogy művészünk afféle harangvirág lelkű amorózó. Egy alkalommal már olyannyira befenyítette a Budapest TV technikusait, hogy az egy hormonkezelt dominának is becsületére vált volna.…..
Amellett, hogy új fejezetet nyitottak a dadaizmus terén, a Budapest TV műsorainak nyilvánvaló érdeme volt, hogy megreformálták a "technika ördöge" kifejezés jelentését. Ha valaki egy tényfeltáró könyvben azt írná, hogy a notórius csatorna technikusai tengerimalacok voltak, csupán azért…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indától és az Indapasstól független személyek emailben keresték meg felhasználóinkat jelszó egyeztetés, illetve jelszócsere ürügyén. Fontos tudnod, hogy az Inda soha nem kéri jelszavadat levélben. Soha ne add meg jelszavad emailben, és ahogy korábban…..
Az előző frissítésnél elromlott a képek nézettségét mérő rendszer, a mai napon ezt meg fogjuk javítani, addig legyetek türelemmel. ..
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
Kigondoltam Zúzmara 2011.01.04 09:13:00
A zúzmara egy többnyire télen előforduló jelenség. Szép. Azért télen mert nálunk olyankor van hideg, s az kell hozzá. Ez úgy történik, hogy ha nagyon párás a levegő, pláne, ha köd van, s megjön a hideg mondjuk éjjel akkor a nedvesség ráfagy mindenre, ez főleg a fákon néz ki…..
A Mátyás templom ködbe burkolózva, december elején. Enliv fotója.  ..
Eddig is kaphattál értesítés kommentekről az Indafotón ha beállítottál magadnak értesítési címet, ezen a beállításon ma egyrészt finomítottunk, másrészt kiegészítettük egy ugyanilyen fontos, másik lehetőséggel. Ha szóltál már hozzá más képéhez, mondjuk kérdést…..
P.Éva 2010.12.30 13:29:21
Bár a somogyapáti Jean Michel Jarre egy alkalommal már szerepelt a blogban, ám szuggesztivitása ellehetetleníti, hogy ne emlegessem a STÁRok között. Mert hiába fest úgy, mint egy böllérversenyen díjat nyert Szaddam Husszein, alábbi élő performanszainak felvételei bizony kiemelt…..
P.Éva 2010.12.20 12:30:55
@nausea:Válasz! Több Tiszteletet a néhai Szécsi Pál Müvésznek,.és a számainak,Előbb tanuljon meg énekelni,és ne gunyolja számaival az elhunyt MÜVÉSZT!.Nagyon szerencsétlenül sikerült ez a videója.!!!!Egyáltalán ki énekli??
P.Éva 2010.12.21 04:40:03
@nausea: Szia!örültem,hogy hozzászólásomra reagálsz, kedves vagy,igazad van...de "ellenérzéseket kivált! "e nem tetsző videó'..valószinű azoknál,akik tisztelik és szeretik a szécsipalit és dalait!!... Látod!! ilyen egy rajongó még halála után is!Olvasd el "Paulina Éva "Zenészballada..c könyvet..üdv.P.É
Épp nézem az online adást. Éjfél elmúlt és József médium-spiritiszta osztja az észt.Van remény :)Update: Sajnos meghaltak. Online még nézhető, de tv-n állítólag már nem...
Előkerült egy új videó erről a fazonról :D Azér nem semmi az sem, hogy 2009-ben ilyen zakó-ing-nadrág formációban lép fel :P Ahogy meg táncolva leül, az befosatós :D Gondolom megint telefonált egyet ..
Bizony, már tudom a nevét is. Hála ennek a videónak, amelyet a youtube ajánlott. Ilyen zakó kell nekem! Ráadásul megint ugyanazt énekli, mint amit egy videón már láthattunk, úgyhogy szerintem minden héten ugyanazokat "kívánják" a nézők. A tánc megint zseniális és…..