Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomarill

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, ha egy vállalat 80 dolgozóját összezárják egy óriási pszichológiai kísérletbe zárják össze, ahol a játéknak egyetlen célja van: hogy a kollégák mihamarabb legyilkolják egymást? Avagy mi születhet abból, ha egy filmbe gyúrjuk össze a Fűrészt, a Battle Royale-t és a Das Experimentet? Nagy…..
tomarill 2017.06.14 18:58:39
OurFashion Menő cuccok pasiknak 2011.11.04 14:00:00
Elhanyagoljuk a férfiakat. Legalábbis itt a blogon, ugyanis alig pár hetente készítünk nekik szóló összeállításokat, cikkeket. Most pótolom egy kicsit ezt a lemaradást és mutatok pár érdekes darabot férfiaknak is:Az olasz Unconventional T-Shirt bemutatkozó kollekciója szuper…..
tomarill 2011.11.05 09:05:47
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..
Semmi felesleges felvágás: a visszafogott külső mögött tökéletes luxus lakozik Borsodról számos dolog eszünkbe jut, valamiért azonban egyik fogalom sem köthető a luxushoz. Való igaz, nem sok megyének van rosszabb PR-ja, aminek persze meg is van a maga sziklaszilárd alapja. Éppen…..
tomarill 2011.10.12 12:37:37
@KKZZ: Kösz a választ, ahhoz képest, amilyen tetszetősen néz ki nem is olyan vészes!
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
tomarill 2011.09.19 11:12:11
IDDQD A legdurvább gamertetkók 2011.09.12 08:30:00
Mutattunk már a blogban olyan tetkókat, amiket valamilyen játék ihletett, de ilyen válogatásokat időről időre lehet csinálni. Példa erre a lenti galéria, amiben azért van egy-két átfedés a korábbival, mert meg akarjuk mutatni, milyen műremekeket nyomott le az a tetkó, amit az…..
tomarill 2011.09.12 13:44:21
@gombosg: de valami embertelenül fájhat azért talpon!
Aki nem rajong  a Fűrész sorozatért, csak óvatosan nézze meg ezt a reklámot, amit az ausztrál kormány megbízásából készített egy helyi ügynökség. Az ártalmatlannak tűnő képsorokkal kezdődő film ugyanis egy elég bestiális jelenetbe fut ki, amit az ember önkéntelenül…..
Ma délben nyitja kapuit a Budavári Sörfesztivál, az Oroszlános Udvarban, a Hunyadi Udvarban és a Bonfini Kertben. A Fesztivál vasárnapig tart, a napi belépő 1700 Ft, a bérlet 5000, ebben benne van egy korsó sör, de ha jól értem a korsót külön kell bérelni 600 Ft-ért, amit aztán…..
SF.blog Jedi bandaháború 2011.07.30 06:00:00
Ha van valami, amit SOHA nem lehet megunni, az a fénykard párbaj. Órákig lehetne nézni a bzzzzzm-ccccssssssztt bunyót, és egy pillanatig sem gondolni másra. Már tudósítottunk fénykarddal küzdő teniszezőkről is, de van traktoros és profin koreografált harcok is. Mostantól…..
Bár a dal címével ellentétben nem a fő galamblelőhelyek szerepelnek a klipben, azért van egy csomó klassz kép a városról.Tényleg szerintetek hol van a legtöbb galamb Budapesten? Nekem a Blaha és a Moszkva/Széll ugrik be. ..
tomarill 2011.07.11 14:14:42
comment:com Csubakka a dzsungelben 2011.06.02 10:00:00
Ennél momentán nem tudunk borzasztóbb dolgot mutatni, pedig rajta vagyunk, komolyan. ..
tomarill 2011.06.02 11:23:14
Sean Hartter szabadúszó amerikai művész és zenész, könyv-és plakátillusztrációival vált ismertté. 2009 óta folyamatban lévő zseniális projektje alternatív univerzumba helyezi a filmvilágot, ahol ötletesen megkomponált retró hangulatú filmplakátokon napjaink sikerfilmjei (vagy…..
tomarill 2011.03.24 16:54:31
@bioLarzen: Le bizony, a lényegről!
Ez a vicces plakátokról szól! :)
Itt a november csapjunk a rénszarvasok közé, újra indul az Index havaslejtő-ügyi blogja a Hütte. Gondos sportemberekként az idényt a tavalyi rumli átkutatásával és rendrakással kezdjük. Az év elején ugyanis megkérdeztük, hogy kinek van a legkülönösebb mókás síbalesete, amire…..
Nem hiába tolt iszonyatos összegeket az AMC a The Walking Dead című horrorsorozat marketingjébe, a jó alapanyagból készített, és már a premier előtt (joggal) agyonsztárolt sorozat premierje beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A vasárnap esti premiert 5,3 millió amerikai látta,…..
tomarill 2010.11.02 14:35:50
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
Kint a neten a Machete című űberkirály zséfilm korhatáros trailerje, patakvérrel, fejbe állított baltával, kitépett szemgolyóval és beleken hintázó Danny Trejóval. Istenkirályság. ..
tomarill 2010.07.26 13:12:33
A park a Danubius-kúttal. Az Erzsébet téri parkról tulajdonképpen két posztot lehetne írni. Egyrészt adott egy szép és érdekes kortárs park, amit különösen izgalmassá tesznek bizonyos régebbi elemek (Danubius-kút, autóbuszpályaudvar). Másrészt a park (különösen a régebbi…..
Ezt küldte a rettenetes Pázmány Péter, a címben idézett felütéssel. Most tényleg, emberek vagyunk, mondjátok meg, mit tehetek? A borzasztó humor ilyen intezív csapása ellen Yoda mester sem tudna ügyesen védekezni. Ha itt egyáltalán, a szó bármilyen liberális értelmében…..
tomarill 2010.03.10 08:33:08
Share | Sajnos az utcán már egyre kevesebbet látni neonfeliratot, pedig igazi retro gyöngyszemek (amit én nagyon sajnálok, még jó hogy vannak ilyen oldalak, ahol majd lehet rájuk emlékezni)... de onnan, és a kortárs múzeumok termeiből bekúsztak a lakásokba.  …..
tomarill 2010.03.04 14:50:35
LIMO: Gyümölcsízű pezsgőpor. Vízben felkeverve kellemes, gyümölcsízű pezsgő üdítőital készíthető - állt a kis alumínium tasak hátoldalán. Három ízben került kereskedelmi forgalomba: citrom, narancs, meggy. Biztos csereeszköznek bizonyult az iskolában: két zacskó Limóért…..
Smiley tetoválás, ott ahol nem nagyon gondolnánk.Katt a képre!..
a hölgy szinte összes tetoválása a szex fontosságára hívja fel a figyelmünket, valamint bensőséges információkat árul el viselőjéről. ..
Nemrég fejeződött be Resident Evil: Afterlife forgatása, eredetileg úgy volt, hogy szeptember 24-én érkezik a mozikba a franchise negyedik darabja, ám néhány hete kiderült ez mégsem fog összejönni, ugyanis annyit fognak szöszölni az utómunkán, a speciális effektekkel, no meg a…..
Képviccek megfejtésében kifejezetten béna vagyok, ami nem is csoda, hiszen teljesen kikészít a műfaj. Ennek megfelelően percek óta üres tekintettel bámulom Eugenius matekos hangulatú alkotását a Margo feliratú villamossal, és az égvilágon semmi sem jut eszembe. "Támpontként…..