Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a hugod

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
the neverending story újdonságok 2010.05.23 23:28:20
Na, az elmúlt csnedesnek tűnő időszak alatt nagyon sok minden új dolog történt velem... Sokmindent tanultam, sokmindenfélét csináltam. Hát gonoltam, hogy épp itt az idő, hogy ezeket megosszam (vagy legalábbis kivonatolva)!Legfontosabb hír, hogy sikeresen találtam egy másik munkát…..
the neverending story gyeeerekekkk 2010.03.06 18:09:19
na, kisebb pihenő után (amire valjuk be férfiasan nőisen, így utólag szükség is volt)... Azt hiszem egy kicsit elszoktam a sok gyerek egy helyen efektustól. vagyis a hogyan kezeljünk 10 örjöngő 5 évest! hol van már a tavalyi év...Merthogy ma van Andy születésnapja és mint…..
the neverending story sportnap 2010.02.10 01:16:00
Mivel ma az elmúlt két hét lemaradását sport terén majdnem sikerült összesűrítenem, így elég sok kalandban volt részem... Avagy a poszt arról, hogy hogyan működik a biciklizés skóciában és mit keres egy férfi a női tornán!Az egész tegnap este kezdődött, amikor…..
the neverending story iskol-a/ások 2010.01.29 21:26:52
kikívánkozik belőlem legalább egy történet az itteni iskolával kapcsolatban. De valószínűleg, még másról is fogok írni, csak még nem döntöttem, hogy miről, de majd még alakul...Múlt héten Andy hazahozta a leckéjét. Ebben nincs is semmi újdnság. Mindne héten kapnak egy kis…..
the neverending story ka-ja 2010.01.26 23:58:40
Olyan rendes vagyok, hogyha lehetne szorgalom jegyet szerezni az életben, biztosan kitűnőt érdemelnék. Merthogy szombat óta minden nap rendesen tanulok (akárcsak egy jólfejlett vizsgaidőszakban-leszámítva a koffein mennyiség kétharmadát, és a toszogató emberek számát, na meg ha az…..
the neverending story burns night 2010.01.25 23:36:15
 Na ma, 25-én van Robert Burns születésének évfordulója. És a burns night ünnepléséről szerzett tapasztalataimat gondoltam megosztom veletek... Merthogy a főiskolán rendes kiképzést kaptunk, és még ma is jutott egy kicsi nekem belőle.Szóval Burns nemzeti jelkép a skótok…..
the neverending story bővebben... 2010.01.20 19:29:00
Na, had szóljon... :) egy fokkal bővebben.  01.08- péntek: este a wii meccsek 11ig tartottak a Stark házbanNa, ennek az volt a lényege. Vagy nem is, inkább ott kezdem, hogy számomra a wii, mint fogalom decemberbnen jelent meg az életemben. Azóta már karácsonykor is volt szreencsém…..
the neverending story visszaszokás 2010.01.07 22:21:00
hát, a visszaszokás, mint olyan...avagy alternatív beszámoló a hetem eddigi eseményeiről (zárójelesen lényeges információkat tartlamazva, nem mellékesen meg egy felhívás is elbújik benne, úgyhogy kéretik mihamarabb kommentekben reagálni!) Először is, hétfőn nagyon kis…..
Hát akkor próbálom felvenni a fonalat, bár bevallom, nagyon nagy nehézségemre esik... Sajnos az elmúlt egy nap és hírei olyannyira törölte a múlt heti szép emlékeket, hogy az csak na. De talán az emlékezés majd segít.Szóval megérkeztünk Glasgowba vasárnap és a reptéren még…..
a hugod 2009.11.03 09:28:56
Ez egy e-mail volt az én (kinga) barátaimnak Londonból vasárnap hajnali 4-5 között keletkezett,és Bella drága olyan lusta (najó,nem is az) h megkért,h inkább másoljam ide be az egészet,és akkr neki már nem is kell semmit írnia a londoni hétvégéről... szval itt van ez,ha valaki…..
the neverending story visszatérés 2009.10.17 14:15:26
Engedve a nyomásnak virtuális tollat ragadok ezen a szép napsütéses délelőttön a nyugalom nevében.Hogy mit történt otthon? Le sem tudom írni, és nagyjából felesleges is, mert hiszen majdnem mindneki tudja! :) Sok sok ölelés, szeretet, beszélgetés, nem utolsó sorban kajálás,…..
CSak egy gyors, mert teljes hévvel a hazautazásra koncentrálok, meg arra, hogy legyen kedvem visszajönni. Szóval elég vicces most itt az életem ezen a héten. egyik percben bőgés a másikban meg nevetés! A múlt hétvégém nagyon nagyon jól sikerült, csak felsorolásképpen (aztán ha…..
the neverending story doktornál 2009.09.29 23:55:54
ma jártam a GP-nél- értsd- háziorvos, csak a következő sztori miatt írtam így... (mert ha ha már rövidítések, a múltkor egy nagyon hasznos információ birtokába jutottam a főiskolán: nevezetesen, hogy a jeep szó ebből a GP-ből, vagyis inkább másikból a general…..
the neverending story időbeosztás 2009.09.28 21:11:00
Na, mivel nagyon kezdek itt belejönni az időkihasználásba (persze sokat tanulok Ágitól-avagy hogyan fér bele egy hétfő reggelbe még egy mosás és teregetés is... :)) SZóval ma hazajöttem délben a duliból, megtanultam a megtanulnivalókat (fairst aid és szókészlete) sőt még…..
A héten két olyan este is volt, amikor szivem szerint sokat írtam volna ide, de a fáradságom a számításaimat keresztbehúzta. A mai este is korábban terveztem, hogy megírom a blogbejegyzésem, de az addikció győzött... Ugyanis tegnap elkezdtünk Ágival egy 1500 db-os puzzle-t…..
csak hogy tudjátok...(na meg mert rájöttem, hogy ciki, ha augusztusban több bejegyzés lesz, mint szeptemberben, és egyelőre fél úton tartok)ma ettem répalevest, és izlett (bár igazából össze volt turmixolva, és krémesítve és teleszórva pirított kenyérkockákkal) de jó…..
Mára összeszedtem magam, és most úgyis van egy várakozós órám (Károly...). Megy a tv-ben az ace ventura, és nem is értem, hogy ez valaha is miért tetszhetett nekem. Ha már tv, fogalmam sincs, hogy mikor néztem végig utoljára egy filmet is. Legalább egy hete. Ez köszönhető annak,…..
the neverending story dunfermline 2009.08.30 21:29:48
Újra van, mit írni. Mert egy nagyon jó nap van a hátam mögött, és sok sok kilóméret (vagy mérföld) a lábamban.Megjártam ma ugyanis a címben szereplő városkát. Nincs olyan messze, de így is kalanos volt az út.Kezdjük az indulásnál. Gondolkoztam, hogy még a buszállomás előtt…..
the neverending story áttörés 2009.08.29 01:04:45
Hát a héten többször is jártam itt, de sajnos nem volt hozzá elég motivációm, hogy írjak egy postot... De mielőtt végképp elfogy az olvasottságom (a látogatottsági statisztikám rohamosan romlik) és végre van egy-két új történet is, hát gondoltam írok.Szóval a…..
a hugod 2009.08.29 20:56:14
@Én, a Mesélő: boccs,h beleszólok... a 21. sznapján kijöttek a rendőrök. állítólag hangos volt a buli. ok,akkr lezárjuk a zenét. bella többedmagával körbejárta a környéket,sehol semmit nem lehetett hallani,akkr nincs gáz. három órával később ismét kopogtattak rendőr barátaink,h ismét telefonáltak miattunk. és kérik bella adatait. de amint újabb telefon érkezik,ki sem jönnek,csk feljelentik. ebben csak az a szép, h aznap éjjel kb három másik buli vt a környéken,plusz egy hatalmas lakodalom. azokat tisztán lehetett hallani. de nem,minket jelentettek fel. de neeeeem,nem. a rendőrség a szomszéd utcában van. véletlenül sem azért jöttek ide,mert elindultak és mi vtunk az elsők,akiket megtaláltak. szval ennyi. azért jó kis buli volt...:)
a hugod 2009.08.30 10:37:01
@Skot Bella: @Skot Bella: Bellu...vicces sztori: ha már Laci bácsi szóbakerült. tegnap ugye már meséltem,h arra ébredtem,h vágják ki a fűzfánkat. este pedig azt láttuk (anyáék is) h vki lenyírta a kapu előtt a gazt... tök ciki. vki már nem bírta nézni és inkább lenyírta. de tegnap itt ólálkodott egy közterületis,gondoltuk hátha. most beszéltünk viszont Laci bácsival,nem látta-e,ki követte el ezt a kedvességet. erre ő: hát a papa. mmint a mi nagyapánk...:) Laci bácsi mindent tud,és mindent lát! úgyh vigyázzatok! :D éjjelig fentvan,zongorázik,és FIGYEL! :D
the neverending story kedvencek 2009.08.20 22:32:18
Hát, köz (de kifejezetten Karesz...) kívánatra folytatódjonak a bejegyzések!mivel többen kértétek (főleg Kinga húgom), hogy meséljek jó dolgokról, hogy milyen jó itt, hát íme egy kis ízelítő a kedvencemből: Kedvenc napi időtöltésem a sétálás. Ebből majd minden napra…..
the neverending story skotokrol 2009.08.11 19:31:00
Na akkor arra gondoltam, hogy osszefoglalom, amit ezalatt a ket nap alatt tanultam, tapasztaltam a skotokrol...Eloszoris az ido: az ember nem mehet a kert egyik vegebe elbujni 7 percre esokabat nelkul, megha sut is a nap... Tehat mostantol a standard felszerelesem egy napszemuveg a homlokomon, egy…..