Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leicapress

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Azt károgták a varjak, hogy mozikba került a Körök, Samara már megint mászkál nekünk itt összevissza, meg azt is mondták - miközben erőszakos körülmények között elhunyt szerencsétlenek tetemeiből lakmároztak -, hogy ez a mászás most nem sikerült olyan emlékezetesre. Nekem…..
Az oldalon páran már összeállították a kis listájukat azokról a rendezőkről, akiket ők jónak tartanak. Sokáig gondolkoztam, hogy nekem is illene egy hasonló listát összeállítani. De azután rájöttem, hogy nem tudnék összeszedni tíz olyan direktort, akinek munkájával…..
A Brazil Nagydíj a 2011-es Formula1 világbajnokság tizenkilencedik és az egyben az utolsó versenye, amelyet 2011.November 27-én rendeznek meg az Autódromo José Carlos Pace-n, népszerű nevén Interlagos, Sao Paulo-ban. Egyike azon pályáknak melyek az óramutató járásával ellentétesen…..
Indafotóblog 940 2013.01.06 20:08:48
Megváltozott a blog kinézete. Sőt. 68%-al szélesebb lett! A régi 560 pixeles kinézet helyett egy minimalista - a NAGYKÉPES bloggal megegyező méretű - 940 pixeles dizájnra váltottunk. Az új dizájnban nincs oldalhasáb, csak lábléc, rövidebbek a oldalak a gyorsabb töltődés…..
A mottó: "A kép középpontjában az ember legyen, de a környezetén keresztül tudjunk meg minél több dolgot arról, hogy ki ő, hol van és miért lett érdekes számodra." Ezen elv mentén értékelt Nagy Mihály és idén az Indafotó közösség legfőbb mozgatórugójává szilárdult…..
A következő indafotós séta április 21-én, szombaton lesz és a Római-partot vesszük célba.Fotóséta a Római-parton Mikor: 2012. árpilis 21., szombat 15 óra Hol: Rómaifürdő HÉV-megálló Mit: Római-part, hekk, víz, sirályok, gázgyár. A séta végén beülünk hekket enni és…..
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
leicapress 2012.03.22 11:19:15
Indafotóblog Indafotósok - Pingu 2012.02.23 10:00:00
  Koncsár Irma   Indafotó: http://indafoto.hu/pingu  Blog:           http://bolygopingvin.blogspot.com                        Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Egy…..
  Pölcz Klaudia   Indafotó: http://indafoto.hu/kisklau  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1288833767 Kedvelt képei   Civilben” mivel foglalkozol? Egy bankban dolgozom. Hitel kontrolling-munkatárs a hivatalos megnevezése a munkakörömnek. Ha…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
leicapress 2012.01.13 18:55:31
@vlm_: Maga itt engem jól beelőz a véleményével. Mit osztja itt az észt? :-)
leicapress 2012.01.13 19:48:34
@vlm_: Szerencsés véletlenek sorozata? remélem, mindenki jól van! :-) A lényeg, hogy egyetértek veled.
A túra szuperül sikerült, köszönjük mindenkinek a részvételt, vlm-nek a szervezést és a játékokat, a napnak azt, hogy sütött, a buszsofőrnek pedig, hogy felvett az út szélén is. A fotóséta gyűjteménye: Indafotóséta Dobogókőn Ez egy emlékeztető, október 22-én…..
 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait. Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar…..