Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enginenumber9

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőlő fagylalt tejszínhabbal és sok gyümölccsel...
MONSTERnet Hímzős iPhone 4 tok 2011.07.12 09:06:00
                    Vannak ötletes tokok iPhone-hoz, de nehéz megtalálni a nekünk valót... khmmm... annyi tok van, hogy ezt nem mondhatjuk. De a Neostitch iPhone 4 Case megpróbál rövid úton…..
Nagyanyáink lekvárt,  savanyúságot  vagy épp befőtteket tettek el a jól bevált kis üvegeikben. Ma már a desing és a stylus mindenhová befészkeli magát. Íme egy pár igazán remek formájú üveg:..
My Dolce Vita Antik Telefonok 2011.07.06 23:41:49
Imádom a régi dolgokat. Az ódon épületeket, és a hangulatos parasztházakat. Most találtam egy honlapot (mindenkiaruhaza.hu), akik antik(nak tűnő) telefonokat árulnak, viszonylag elfogadható árakon. Nagyon tetszik, minden portékájuk, főként az, hogy a modernitást, hogyan ötvözték…..
A civilizált élet légkondi nélkül épp úgy elképzelhetetlen, mint megjárni Velencét és nem hozni haza világító műanyaggondolát.Előre bocsátom: nekem nincs légkondim, tehát nem vagyok a téma szakértője, de valami mégis azt súgja, ez a találmány egyike az emberiség sorsát…..
Ekkora forróságban nehéz néha divatosnak maradni, hiszen bármit megtennénk, hogy orvosoljuk a hőséget. Következzen most 5 rövid tipp, amivel könnyebb lesz túlélni ezt a nyarat is!  1. Laza konty: Talán a legnehezebben a hosszú hajunkat tudjuk elviselni ebben az izzadós időben.…..
A Georgio Armani idei ősz/téli Couture kollekciójában a ruhák és kiegészítők mind a japán esztétikát ünneplik. A híres kalaptervező, Philip Treacy saját verziókkal állt elő a Kanzashi-ra, amely a japán gésák szépségét szimbolizáló gyönyörű hajdíszeket jelent. Treacy…..
Ez nem semmi! Laptop táska 2011.07.12 10:52:49
 ..
enginenumber9 2011.07.13 13:38:05
Laci318 a Twitteren hívta fel a figyelmem az alábbi linkre:http://modernvintageclassic.com/sunnies/  És milyen jól tette! Elsősorban régi, vagy mondjuk úgy, retró órákat árulnak – olyasmi ez, mint autóban a youngtimer; egy szép állapotban megmaradt Golf II, vagy ha Poljot,…..
Subba KELL: Censored 2011.07.19 14:54:00
A Censored adatvédelmi partiszemüveg -miután lassan meghódította az összes nyári fesztivált és az Aktivtól kezdve a Velveten át a Bors-ig mindenhol beszéltek már róla- az interneten is elérhető. Ha úgy érzed, hogy enélkül nem lesz teljes a nyarad, rendeld meg fillérekért az…..
 ..
enginenumber9 2011.07.12 17:11:42
Ez nem semmi! Te is így vagy vele? 2011.07.11 11:28:09
 ..
Manzárd Café Hajláncok 2011.07.11 11:45:00
Mint azt jól megtanították nekünk a reklámok, az egészséges, szép haj fontos része az emberi testnek. Büszkén viseljük, ápolgatjuk, formázgatjuk (már amennyiben van), ha viszont egyszer búcsút intett a fejünknek, általában undorodunk tőle. Arra még nem jöttem rá, hogy miért…..
enginenumber9 2011.07.12 16:55:04
fuj
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
Az olasz származású Ettore Bugatti által, 1909-ben alapított, s az eltelt 102 év alatt a világ egyik - ha nem a - legexkluzívabb autóit előállító francia gyár a Veyron befejezését egy olyan fényűző variánssal képzeli el, amelyre talán még soha nem volt példa. "Eleinte…..
Szemüvegesként gyakran csorgó nyállal nézem az optikai szalonok kirakatát, az árcédulákat következetesen kikerülve a tekintetemmel. Luis Porem szintén szemüveges, viszont velem ellentétben ő abban a kiváltságos helyzetben van, hogy terméktervezőként elkészítheti a saját…..
Komoly előnyt jelent, hogy itt legalább hazai pályán mozoghatunk. Sajnos a többiek is. Ha igazán őszinte akarok lenni, be kell vallanom magamnak, hogy a hátam közepére kívánom az egészet. A fene se akar a felsősökkel baszakodni. Ugyanakkor elkapott a gépszíj. Nem én vertem magam,…..
Az egyre inkább divatos QR-kódhoz fordultak a Diesel emberei, amikor kitalálták a következő alkalmazást.( A QR-kód, más néven a mobilkód Ázsiából kezdett el terjedni, de már Európában is egyre népszerűbb az egyszerűsége és a sokoldalú felhasználása révén. Lényegében egy…..
enginenumber9 2011.07.04 13:52:34
A felhasználók mostantól kezdve kedvükre variálhatják és párosíthatják a színeket. A meghajtók akár egymáshoz is kapcsolhatók, így különböző formák és vicces alakzatok építhetők belőlük. A mókás, színes meghajtók Legó-szerűen csatlakoztathatók egymáshoz,…..
Elnézést a hosszabb rovatszünetért, nyár is van, meló is van, az elmúlt hetekben kevésbé tudtam foglalkozni a bloggal. De mostantól visszaáll a normális üzletmenet, jövő héten jön a Darklands, előtte azonban még egy kis E3-utánlövés. Az E3-on ugyanis szokás szerint berendeztek…..