Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victorsirius

29 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
victorsirius 2010.03.11 11:26:49
@alex58: Hadd kérdezzem meg, ezen 28 év alatt hány tilosban járó kollegádnak mondtad, hogy ejnye, ezt azért nem kéne? Hányat jelentettél fel? Vagy nem láttál semmi ilyesmit?

Az "átkosban" ez az öt ember már régen nem lenne rendőr, azt hiszem, ezt leszögezhetjük.
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
victorsirius 2009.09.17 09:42:50
Barroso újraválasztása nem okozott túl nagy meglepetést, talán csak az igenek vártnál nagyobb aránya a meglepő. A tagállamok után tehát az Európai Parlament képviselői is felsorakoztak az Európai Bizottság eddigi és jövendő elnöke mögéAmi viszont érdekes volt, hogy az…..
victorsirius 2009.09.17 00:52:44
twitter.com/mkdsz/status/4027122937 vagy mkdsz.hu/content/view/15831/226/ - a dátumból nem derül ki, de 12:35-kor került ki, mert az admin kénytelen volt opera minivel kirakni a hírt és elszórakozott vele vagy tíz percet.
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
Szeptember 6-án, vasárnap a Budapest Sportiroda 24. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaraton és Ligetkör futóversenyét rendezi.A futóverseny kiemelt útszakaszai és a lezárások:9.50 - 10.15 és 10.30 -12.35 között Hősök tere;9.50 - 10.40 között Andrássy út - József Attila utca -…..
Szeptember 5-én 14.00 órai kezdettel tartják a Meleg méltóság menetét a Hősök tere és a Deák Ferenc tér között. A rendezvény miatt biztonsági okokból 11.00 és 17.00 óra között lezárásra kerül az Andrássy út és környéke, valamint az Erzsébet tér és a Hősök tere…..
(tessenek beperelni a Népszavát is) A Népszava újságírójával készített interjú során dr. Kocsis István - a cikk elején található, ezek szerint az újságíró véleményét tükröző lead-ben közöltekkel ellentétben - egyáltalán nem foglalkozott a végkielégítés…..
(én "tudtam" és mégis azt mondom, hogy el kell küldeni - egyébként ez a közlemény az év vicce) A Nézőpont Intézet kutatóintézethez nem méltó, szakmaiatlan – és pártatlannak csöppet sem mondható – közvélemény-kutatása eredményét nyilvánosságra…..
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
BUKSZ Hős született a BKV-nál 2009.09.03 15:55:00
Ilyen szerintem nincs is, és csak hallucinálom, hogy a BKV teljes kommunikációs csapata áll egy pofonfa alatt, bámul felfelé és fogcsikorgatva rázza, csak rázza, csak rázza, amíg a nyakába nem szakad az egész. Mint amikor a Die Hard 3.-ban John McClane kiáll egy „I Hate…..
victorsirius 2009.09.03 18:34:19
@serpentin: én nem hiszem, hogy fotósopp lenne... aki elolvasta a bkv-közleményt, az nem is hiheti ezt. "ő" bizony a szuperember, az übermensch, mi csak hülyék vagyunk hozzáképest, "ő" is megmondta a minap.
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
victorsirius 2009.09.03 18:30:50
@Baromméter: látod ez egy jó kérdés, erre még nem is gondoltam.

kurva országban mindent lehet és az ellenkezőjét is. erre jutottam.

én pl októbertől nem fogok adót fizetni, ugyanis nem lesz miből. viszont gyógyszert szedek életem végéig, amit csak receptre adnak, tehát valahogy majd megoldom, hogy a tébém azért rendben legyen.
közben meg kapkodom a fejem, amikor csak úgy repkednek a tíz meg százmilliók odafent.
victorsirius 2009.09.03 22:44:41
@redcard: az apeh az mostanában szerintem az indexnél és bodokynál fog nyomozni, nem mrs kocsisnál, ez magyarországon így szokott történni.

az lenne a szép új világ, ha nem bodoky lenne széles e hazában az egyetlen oknyomozó újságíró.
(höhö) Tájékoztatás az Index mai, Kocsis Istvánnal kapcsolatos cikkére vonatkozóan:dr. Kocsis István és az Index.hu Zrt. között a személyiségi jog megsértése miatt a Fővárosi Bíróság előtt dr. Kocsis István-Index.hu Zrt.: 33.P.24.417/2009 szám alatt polgári per van…..
A Felügyelő Bizottság 2009. augusztus 28-i ülésének minden határozata elolvasható a BKV honlapján. Megtalálható ugyanott a Felügyelő Bizottság teljes ülésének jegyzőkönyve, tehát nyomon követhető, hogy mi történt az ülésen.A BKV még egyszer leszögezi, hogy a Felügyelő…..
(hehe, mennyivel egyszerűbb lenne, ha volna 1 db szóvívő, aki kiadhat közleményeket... felelős az meg ebben az országban soha nincs) A BKV menedzsmentje értetlenül áll a tegnap este kiküldött felügyelő bizottsági határozatokról szóló sajtóhír előtt, és vizsgálja, kinek…..
("A tegnap kiküldött anyagot kérjük törölni, ez a releváns változat!" NAGY LÓF...T TÖRLÖM) 1. napirendi pont – Tájékoztató a 2003. január 1. napja után megkötött menedzserszerződésekrőlFelügyelő Bizottság 68/2009. sz. határozata:A BKV Zrt. Felügyelő…..
AKB48 - Namida Surprise! (AKB48 - 涙サプライズ!) Lassan, de biztosan nemsokára eljő az iskolakezdés ideje, így mi mást is vehetnénk elő, mint az AKB48-as lányokat, akikkel leginkább iskolai környezetben találkozhatunk (többek sajnálatára inkább csak Japánban).…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
(a "nem felelős" és a "nem született határozat" az két különböző dolog, csak mondom)Nem született határozat az augusztus 28-án tartott FB ülés-en bemutatott statisztikai adatok 3. számú táblázatában meglévő alapilletmény, prémium és jutalom arányaiban…..
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..
1. napirendi pont – Tájékoztató a 2003. január 1. napja után megkötött menedzserszerződésekrőlJavaslat a Felügyelő Bizottság 68/2009. sz. határozatára:A BKV Zrt. Felügyelő Bizottsága a menedzserszerződések statisztikai adatait tartalmazó kimutatást – helyszíni…..
Tulajdonképpen várható volt, bár pontosan nem tudom, hány MobileMe-előfizető rohangál a világban, az eladott kábé 20 millió GPS-szel ellátott készülék arra enged következtetni, hogy egyre több visszaszerzett telefonról szóló hírnek kell előbb-utóbb nyilvánosságra…..
victor-e? trian0n 2009.08.30 17:45:57
Nagy baj van a világgal, ha a legjobb golfozó néger, a legjobb rapper fehér, a németek nem akarnak háborúzni, és az újpesti mszp-s alpolgármester visszaállíttatná a Trianon-szobrot.Megjegyzem, huszonhárom éven keresztül majdnem naponta elmentem arrafelé, de fogalmam se volt róla,…..
Az Apple eljuttatott egy közleményt a francia hírügynökségnek, amiben kifejtette, hogy az országban egyre szaporodó robbanós iPhone-ok nem gyártási hiba miatt lettek öngyilkosok. A cupertinóiak szerint valamennyi esetben külső behatás miatt törtek szét a kijelzők.Mint írták,…..
victorsirius 2009.08.30 11:44:15
@elemes2: miért akarna valaki egy pár hete vásárolt telefont kicseréltetni újra?
victorsirius 2009.08.30 11:59:26
@Handras: egy apple-dealer nyilván elfogulatlan ez ügyben :)

egyébként meg nem tömegesen atomjaira robbanó szifonokról van szó, hanem úgy egy tucatnyiról.
(simán el tudom képzelni, hogy van egy szállítmány hibás szériás készülék európában... )
márpedig egy kínai karácsonyfaégő felrobbanása úgymond elfogadható, de egy prémiumkategóriás cuccé nem igazán.

ami a franciákat illeti, képeket valószínűleg francia képmegosztó oldalakon és fórumokon kellene keresgélni, ugyanis a franciák meglehetősen soviniszták internet-ügyben is és leszarják a flickr-t, picassát, youtube-ot. (bár amennyire ismerem a robbanásokat, egyik sem számítógépes gurukkal történt, úgyhogy nem hiszem, hogy túl sok kép került volna fel, maximum az újságok röffentettek össze egy-két illusztrációt, amiknek ugyan semmi köze a robbanásokhoz, de adja a lovat az iphone-hívők alá)

OFFTOPIK
nem lehet valahogy beállítani leo alatt, hogy a flash automatikusan frissítse magát vagy legalább keressen frissítéseket?