Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem adom fel!

112 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Le akarom írni, meg akarom írni!  De nem tudom, hogy merre induljak. Igazából úgy szoktam, hogy keresek egy olyan zenét, ami meg adja az ihletet. Na, most ez meg is lenne, de a megfelelő verzió nincs fent azon az ominózus megosztó oldalon, mert a zene még annyira új……..
 Kávé lett a "törzskönyvi" neve!Nagyon szép, és eccer majd nagyon okos is lesz. És egyet még tudok, hogy nagyon sokat fogunk mi harcolni, és már most nagyon szeretem! :)..
November 1.-én azokra a szeretteinkre emlékezünk, akik már nem lehetnek velünk. Én is megemlékeztem róluk a magam módján. Olyan emlékekre gondoltam velük kapcsolatosan, ami szép volt. Olyanokra, amiből valamit megtanultam, és míg élek nem felejtem el. Volt szép számmal…..
 Nem régiben rá kellett jönnöm, hogy ha valaki nyer egy drága mosógépet, akkor azt nem feltétlenül tartja meg! ...én tuti, hogy az újat használnám! Annak sokkal jobb lehet pl. a rugózása, és mondjuk centrifugálás közben, vagy bármilyen más "üzemmódban"…..
 Tegnap hazudtam. A legszörnyűbb, hogy magamnak! :)   ..
Pörgős nap volt a mai. Reggel elaludtam, majd hirtelen kellett ébrednem, és ez a nap már csak ilyen is lett… A végletek napja!  Mindig történt valami „fontos” a munkámban, és úgy éreztem, hogy mind eközben az összes olyan kolléga, akinek semmi köze a…..
Ismét „termékenynek” érzem magamat. …talán mert megint évszakot váltunk, és ott van a változás szelleme a levegőben, talán mert megint megérintenek érzések, gondolatok, vagy, talán mert néha megáll egy pillanatra az idő körülöttem ebben a nagy rohanásban.…..
A minap két jóbarátom szólt meg, hogy hanyagolom a blogomat. Ez így van, és nem tehetek róla. Ha nincs ihlet, mert megszokjuk a jót, vagy akár a rosszat, és az életünk egy vonalon fut, akkor nincs miből gondolatot meríteni.   Tegnap viszont megtört a jég! Kerekező…..
  …nem indult jól. Mármint, ez a nap. Talán azért, mert reggel a Discovery csatorna idióta reklámzenéjére ébredtem, és az szomorú emlékeket ébresztett bennem. Aztán, nem is folytatódott jobban. Egyik kollégám édesapja sajnos meghalt, nagyon fiatalon, és nagyon gyorsan.…..
   Rohan az idő, és semmire nem érek rá. A lelkiismeret furdal, hogy elhanyagolom a blogomat, de egyszerűen most csak ennyi fér bele.    Most megint „csak” egy élménybeszámolót osztok meg mindenkivel, pedig annyi minden történik velem. Ilyen is…..
 Főszerepben: Éééén :))     ..
Őrület ez a biológia! Hiába kutatjuk, keressük érzések miértjét, még azok a híres „Britt tudósok” is csak homályos válaszokkal próbálják kíváncsi tudatlanságunkat „ismereteikkel” felvértezni. Miért van az, hogy jön a tavasz, a megújulás időszaka, és…..
 Mint minden rendes kerékpáros, én is alig vártam a zord, borús, és rövid napok után az első madárcsicsergéssel és napsugarakkal telt időszakot. Mert ez azt jelenti, hogy megkezdődhet végre számomra is a 2011-es bringás szezon. Mégpedig úgy, hogy megyünk Erdőbényére, és…..
 Igen, elmondom, és itt, mert személyesen nem tehetem…   Sokan gondolták már, hogy ismernek, és volt olyan is, aki azt mondta, hogy miért nem hagytam, hogy megismerjen. De a dolgok a mai világban nem egyszerűek, és főleg nem feketék és fehérek. A minket körülölelő…..
Nem adom fel! ... ;/ 2011.02.14 21:44:00
 Asszem egy kicsit túlpörögtem magam. Lassan lazítani kellene egy kicsit. Annyi mindent írnék, de mire a betűvetés sorra kerülne, addigra már kedvem sincs. :( Talán majd a hétvégén, talán ha kicsit kipihentem magam. Addig is, egy új tetszetős... hmmm, gombóc! :)   ..
 Nem tudom!És megint hátulról közelítem meg a dolgokat. Azt talán már korábban is említettem, hogy hiszek a sorsszerűségben. Vagyis, hogy nem hiába éljük az életünket. Szerintem mindenkinek megvan a maga életútja, amit élnie kellene, és ha az ember azon az úton jár,…..
 Rettenet!Hiszen még csak most kezdtük el a 2010-es évet… hiszen még „fel sem épültem” a tavalyi szilveszterből, és már a 2011-esen is túl vagyok, ami igen jól sikerült! : ) Próbálom ezt a rohanó időt lassítani, de sajnos nem nagyon megy. Sőt, vele rohanok…..
Amint azt már korábban is említettem már, új munkám van, ami nagyon sok utazással jár. Miközben járom az országot, csodaszép helyeket látok, és mivel a „telefonos bizniszben utazok” van egy nagyon tuti kis „fényképezőm”, amivel még telefonálni is lehet! : )…..
 Tegnap kirándulni mentünk Rékával. Egy jó nagyot autóztunk, beszélgettünk, majd csendben élveztük a mellettünk elsuhanó tájat. Néha félrepillantottam ábrándozó arcára, és láttam, hogy Ő is valahol máshol jár. Mivel én vezettem, visszafordultam az út, és a vidék…..
 Azoknak itt van ni! Helmi és én az én és a biciklim fotózáson! :)..
Aki jól megnézi a video-t, esetleg megtalálhat rajta Helmivel! :)) http://utazom.com/extra/en-es-a-biciklim-fotozas/..
Háltál vele, hát most tessék Most ő mondja meg, hogy milyen Legyen a táj, a száj, a fáj, az esték Hmm... ez ilyen. Csikkerdőben fel-le járkálsz,  Kívül-belül üres a kép Simán kibírom - mondod szűrve De valaki belül tovább tép Most olyan vagy, mint egy kedves idegen Aki…..
 Mostanában megszokott, hogy elfoglalt vagyok, ami persze egyáltalán nem baj! Ezért most, egy másik weboldalra (www.hegyibringa.hu) írt élménybeszámolómat másolom ide, és persze a végén majd a zenéket sem felejtem el! : ))   „Hunya vagyok.. néha meg Miki.. ez Peti…..
 Mikor letértem az útról, pontosan tudtam, hogy ahova lépek, ott nem nô virág. Néztem jobbra, balra, és a lidércfény kicsalta szemembôl a lámpavilág-romantikát. Tök sötét lett minden. Szakadt ingem gallérját felhajtom, megrázom magam, megyek tovább senki sincsen viharon…..