Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TENGERPICI

72 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A C 19 vírusról ismét. 2021.04.13. Mint már 2020.03.20. - án is írtam.A jelenlegi vírus terjedés nem csupán kormányzati kérdés! Általános higiéniai és általános emberi viselkedés is. A tudomány és az egészségügyi dolgozók erőfeszítései, az öntörvényű, ki ha én nem emberi gondolkodás nehezíti a…..
  Nostradamus jóslatai 2015-re A 16. századi francia filozófus megjósolta a Kennedy testvérek meggyilkolását, Hitler rémuralmát és a 9/11-i terrortámadást is.Nostradamus 2Michel de Nostredame (latinosított nevén Nostradamus) a 16. században született, Franciaországban. Élete…..
TENGERPICI 2016.10.20 19:54:03
@dundyvega: Orbánt nem említik a jóslatok! ;)
TENGERPICI 2018.12.22 09:59:15
@TENGERPICI: Nostradamusnak még nem voltak Orbán itiszei!
TENGERPICI 2020.10.13 09:22:52
@dundyvega: Ha ha ha! Nem kellene összekeverni a jóslatokat Orbánnal. Nem kellene összekeverni a saját önös érdekének az érvényesítését a jóslatokkal. TENGERPICI 2020.10.13.
Liberális, kommunista, kommunizmus. 2019.Liberális, más néven szabadelvűség. A szabadságot jelentő liberty szóból ered mint eszmerendszer. Az egyén szabadságát jelöli meg legfontosabbnak. Csak a szabadság szó értelmezése, sem pszichikailag, sem filozófiailag nem értelmezhető. Mert ami az egyik…..
A kereszténydemokrácia egy politikai eszmerendszer, mint politikai irányzat, mely a közjót a demokrácia révén, minden emberhez szóló evangéliumi üzenetből merített keresztény elvek szerint akarja szolgálni. Bár sokfélét értenek kereszténydemokrácia alatt. Mer valójában sajátos ideológia, politikai…..
  Az európai unió belpolitikai és gazdasági problémái 2017.06.23.   Az mag /alapító tagok/ unió a gazdaságát vendégmunkásokkal igyekszik megoldani. A munkaerőpótlás így sokkal olcsóbb mintha a saját szakembereket kellene kiképezni. A kész olcsó jól képzett szakembereket, más tagállamok kiképzik…..
Az emberiség problémája: 1, Természet.2, Kereskedők.3, Papok.4, Politikusok.5, Az emberiség legnagyobb problémája az ember. 6, Amit képtelenek felismerni, hogy saját maguknak okozzák a legnagyobb problémát,7, Így okozzák az áhított világuknak a végét. 2017.06.21.  TENGERPICI..
Magyarország a nagyvilágban. 2017.Ahol a demokráciának nevezett feudalizmust, valamint a köztársaságot királyi koronás rendszer zászlóval szimbolizálják, már több mint negyed évszázada.Egy kis magyar helyzet a nyugati szemléletű társadalmi problémák és a gazdasági problémák rálátására. Magyarország…..
A demokrácia tízparancsolata! 2016.09.06. A demokrácia az NÉPHATALOM! 1 Nem csak neked vannak jogaid! 2 Csak akkor élj a jogaiddal, ha teljesítetted kötelezettségeidet! 3 Ne csak parancsolgass, mutasd is meg, hogyan kell csinálni! 4 Ne vedd, örökkévalónak a pillanatnyi állapotot! 5 Nem maradsz…..
Európa helyzete 2016.07.20. Ki kell lépni a törvénytelen EU-ból és a törvénytelen NATO-ból, ha nem lesz ember léptékű törvényes változás! Az unió vezetői úgy is utálják a magyarokat, az USA-nak sem tetszik, hogy beszólnak neki, pedig nem az EU tagállama. Az USA-nak nem kellene beleszólni az EU…..
velemenyek EURÓPA JÖVŐJE ! 2016.06.27 09:22:27
Európa jövője! 2016.06.27.Ennek az uniónak nincs jövője, csupán csak ideológiai harc, amit igyekeznek gazdasági területre terelni. Amikor az ideológiai gazdaságpolitikát alkalmazzák a gazdaságpolitika helyett, ott mindég csak a társadalmakat alkotó állampolgárok járnak rosszul. Csupán a társadalom…..
velemenyek A gyors fogyás!!!!???? 2016.05.19 18:58:04
  Gyors fogyás?!!!!Sok nő fejében megfordul a gondolat! GYORS FOGYÁS!!! A divatmodellek kinézete utáni hajsza során számtalan nő fogy le a felismerhetetlenségig. Legtöbbjük a drasztikus fogyást a tojássárgája segítségével éri el, amelynek hatékonysága bizonyított tény! Ha reggelire megeszel 2 tojás…..
Menekült ügy 2016. Május!Egy kis felvilágosítás az állítólagosan szabadon választottaknak és az érdekistáknak, menekült ügyben!Mi a francot hazudoznak a menekültekkel kapcsolatban? A menekültnek és azon állampolgároknak, ahová a menekültek menekülni akarnak?A menekült olyan személy, aki származási…..
velemenyek TUDTA??? 2016.04.24. 2016.04.24 18:16:19
Tudta? Az IMF vezetők nem fizetnek adót a banki jövedelmük után. Tudta, hogy a IMF  központosít? Tudta, hogy a központosítás Marx elmélete? Tudta, hogy a kapitalizmus Marx elméletét akarja ráerőltetni a világra? Úgy, hogy a kiváltságosságban szenvedők adómentesen akarnak élni a jövedelmükből? Csupán…..
Mély torok technika.   Ömlik a könny a szemedből, nem kapsz levegőt, és öklendezel?   Csináld hátrahajtott fejjel, ilyenkor a partnered állva vagy térdelve közelítsen meg. Az orált mindig lassan kezd el. Ne csak a szád a kezedet is használd. Így dupla lesz az élvezet. A lefelé és a felfelé…..
Ismerd meg a nőt. Sokan gondolják úgy, hogy a romantika egyre inkább háttérbe szorul. A nőkre nem nagyon jellemző, hogy szerelmes verset írnak. Pedig a nők inkább magáról az érzésről, a szerelemről szeretnek írni. Kevésbé jellemző rájuk, hogy megmutassák vagy elküldjék annak a kinek írták. Úgy…..
Csak egy lépéssel a mai tudomány előtt. " Granzómotor " 1971-óta.Amit áltudós már 1971-ben szabadalmaztatott, " Granzómotor 2251/GA-1037/1 " de az olaj lobbi és a tudósok még a mai napig sem engedélyeznek. Mert át kell írni a fizika könyveket. Amiről már a tudomány is tud, de egy áltudós nem arathat…..
  Demokráci és diktatúra! Demokráci és diktatúra! A demokrácia görög eredetű szó, a démosz, a nép és kratein az uralom szavakból jött létre. Jelentése: népuralom. A demokrácia kormányzati forma, amelyben a hatalom gyakorlásában a nép minden tagja részt vesz, származásra, beosztásra,…..
A Magna Cartának semmi köze a demokráciához! 2016-01-18 A Magna Carta Libertatum a Nagy szabadságlevél. 1215. június 15-én Földnélküli János angol király által aláírt, a rendi jogokat biztosító szabadságlevél, az angol alkotmányfejlődés egyik legfontosabb állomása. A különböző rendekre osztott…..
  DEMOKRÁCIA MINT NÉPHATALOM.A néphatalom, mint alkotmányos alapjog.Az alkotmányt népszavazás útján hagyja jóvá a társadalom szavazóképes állampolgárainak az összessége. Népszavazáson csak is kizárólag, az adott társadalom, az adott ország, földrajzilag határral határolt, állandó jelleggel …..
    Napjaink dilemmája. Meddig terjed a politikus hatalma a társadalom felett? Kerítés szó fogalma: 1862 óta alkalmazott meghatározás, ha fából, fémből, földből, dróthálóból, vékony falból létrehozott fal, sövény, palánkból létrehozott építmény. Amely egy föld…..
Amit összekevernek és rosszul értelmeznek,  bal vagy jobb?BaloldalA baloldal politikai jellemzője, hogy nagy súlyt fektet a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására. Karl Marx Német filozófus megírt művére a Kommunista Kiáltványra teszi az alapjait. Ahol a legfőbb érték az…..
A tulajdonos és az örökös jogát az alkotmány az alaptörvény és más kiegészítő jogszabályok védik. A tulajdon és az örökség jogáról csak a tulajdonos és az örökös hivatott rendelkezni és nem rendelkezhet felette senki más! A különböző ideológiák és dogmák…..
velemenyek MENEKÜLNEK 2015 ! 2015.09.24 13:53:14
  Csak egy két érdekes megjegyzés, az előttünk álló átalakulásról, dióhéjban!     Csak egy két érdekes megjegyzés, az előttünk álló átalakulásról, dióhéjban!Manapság sokan foglalkoznak a menekült áradattal. Önmagában semmi problémám  azokkal a kik a jobb élet…..
  Nyíltan beszéltem, mindenki füle hallatára. Titokban nem mondtam semmit.A tízparancsolat, ami valójában 14!Amit különböző vallások és felekezetek, másképpen értelmeznek. A tízparancsolat eredeti Héber fordításból:1.  Majd szólta Isten ezeket a szavakat, mondván.2.  Én…..
 A tudomány ismét bizonyította. Az  a-b-q és az N T G létezik és működik.TENGERPICI  A cikk:   "MON.HU   A mágneses mező is alakítja a galaxisokat2015.06.23 11:45; Frissítve: 2015.06.23 11:45;A mágneses mező is alakítja a galaxisokatA mágneses mező is alakítja a galaxisokat A…..