Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimenez

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Mit ahogyan azt már korábban jeleztük, az AXN dicséretesen hamar megvásárolta a CBS idei nagy durranásának vetítési jogait, így december 10-től a magyar nézők is nyomon követhetik a kansasi kisváros, Jericho életének alakulását azt követően, hogy egy nagy gombafelhő jelenik…..
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
Az RTL Klub csúnyán megfutamodott, nem készít nekünk választási műsort, feladta a harcot. Legalábbis a kiadott műsorrend szerint. Vagy legyünk jó fejek és fogalmazzunk úgy, hogy egyetlen mentsvára szeretne lenni azoknak, akik magasról tesznek a politikára, Demszkyre, Tarlósra…..