Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karcsibá

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Megtörtént, amire kevesen számítottak – ha nem is úgy, ahogy esetleg erre néhányan gondoltak. A ma délelőtti szavazáson egy szavazat hiányzott a szükséges kétharmados többséghez az Alkotmánybíróság jogkörét szűkítő Lázár-féle alkotmánymódosításhoz benyújtott…..
Karcsibá 2010.11.10 11:48:16
A tévés vetélkedők hagyományosan nézett műsorok mindenütt, lehet drukkolni a szimpatikus versenyzőnek vagy éppen kiröhögni a bénákat, akik még a legegyszerűbb kérdésekre sem képesek segítség nélkül válaszolni - valahol ezek voltak a közösségi média előfutárai a…..
Karcsibá 2010.10.29 14:07:53
@Dr. Béla: persze
Karcsibá 2010.10.29 13:59:48
@Dr. Béla: az elején akár mind a négyre tehetsz pénzt - ha nem tudod a pontost válasz - ebből három fog leesni, egy "adag" marad amivel mehetsz tovább.
de ez még csak az első kérdés!
a vége felé durvul be
A héten volt egy ilyen kérdés (UK): ki volt a legidősebb, amikor meghalt
Hendric, lennon, Elvis, Bob Marley

itt pl egy év az eltérés...
be lehet szopni nagyon könnyen!

A végén csak egyre tehetsz: nem oszthatod el a pénz, hogy "mindenképp nyerj"
Karcsibá 2010.10.29 14:00:39
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
Karcsibá 2010.08.25 11:59:35
@Floyd: gyönyörű megfogalmazás! :)
Respect.

Egyébként meg netbooknak új akksis Apple Ibook G4 (12 v 14 col) 6 óra körüli üzemidővel és tökéletes munkára 1,5 gb rammal.
Már megint cívishonon röhög az ország. Akkor mi vegyük komolyan! Meggyőződésünk, hogy a rendkívül kínos szoborincidens után Kósa Lajos polgármester (országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök) nem akarhatta, hogy ismét művészi (jellegű) alkotás készüljön róla. Arra is…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Ismét egy angol sztori, arról, hogyan szúrhatja el durván egy szupermarket egy család karácsonyát és végül hogyan teheti azt jóvá. Történt velem hogy szentestét megelőző napon bevetettem magam a Marks&Spencer ételosztályára, hogy megejtsem a karácsonyi vacsora…..
Karcsibá 2009.12.29 11:31:49
@Secnir: Még igazad is lehetne...

csahogy: ha londonban belvárosban vásárolsz és tételezzük fel nem az egyes és kettes körzetben laksz, akkor busszal is minimum 1-1,5 óra (ha nem több karácsoni időszakban) az út. Taxival szintén ennyi, és a taxi tarifák nem ugyanazok, mint itthon:)
Sok csomaggal, irdatlan tömegben én sem szarakodnék.
A másik meg: van ilyen szolgáltatás, ingyen. Miért ne venném igénybe, ha lehet?

A 140 font meg kb egy 4-5fős család normális heti bevásárlása odakint! Felesleges mindent átszámolni. Nem releváns.
Karcsibá 2009.12.29 11:36:12
@Rékuc: Azért mert Karácsony van. Abban a hajtásban esélytelen. Egyszer olvastam egy napilapban, hogy karácsonyi időszakban percenként 1 millió fontot költenek el a londoniak.
Percenként...
Karcsibá 2009.12.29 11:44:23
@Rékuc: Az esélytelent úgy értem, hogy ha elcseszik, utána már nem fogják tudni megoldani...a pörgés miatt. Nincs hova beszúrni a hajtásban az elmaradt rendeléseket.
John Rhys-Davis Gimlit alakította a Gyűrűk ura trilógiában, felkérték arra, hogy ismét vállalja el a törp szerepét a Hobbitban és annak folytatásában, de a színész nemet mondott."Megkérdezték vállalom-e, de őszintén szólva nemet mondtam. Ezen én már teljesen túlléptem,…..
Karcsibá 2009.10.31 11:10:40
@I-brahi: Anyám...
szerinted könyvet lehet egy az egyben átültetni mozivászonra?

Csak szólok: minden (azaza MINDEN) könyvadaptáció eltér az eredetitől!

Peter Jackson megcsinálta azt, amit senki más nem mert - 3 film, ami méltó Tolkien örökségéhez.

Tessék már a szemellenzőt eldobni...

***

District 9 nulla? és mi a jó? Ugly Truth?

Ímádom a sörösüveg bedobáló kmmenteket, mint ez is fenn.

A "Leszarom" és a "Ez úgy is szar lesz!" után a kedvencem.
Geekblog Becstelen brigantyk 2009.08.12 08:06:00
A Hitler elleni merénylet témakörét mostanában a Valkűr tette kevésbé vonzóvá, de szerencsére Quentin Tarantino volt annyira okos rendező, hogy ne erre az egyetlen mozzanatra hegyezze ki filmjét. A Becstelen brigantyk az átverések mozija. Semmi sem az, aminek látszik, még maga a…..