Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyista (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még évekkel ezelőtt láttam az El Caminito Del Rey-ről készült videókat a Youtube-on, de akkoriban az anyagiak hiánya mellett azzal együtt, hogy néhol a mai napig azt írják róla, hogy illegális meg így-úgy életveszélyes, annyira valószínűtlennek tűnt eljutni ide, hogy el sem…..
nyista (törölt) 2013.05.07 16:10:05
@takács bálint - zsebtévé:

Ez nem Szent Jakab útjának a része, neve sem camino, hanem kicsinyítő képzővel van ellátva, azaz el caminito del rey (ösvény). Egy század elején épült hegyi út, vizierőműhöz vezetett, mára ilyen az állapota.

Elég hosszú ideig be volt tiltva, mert nagyon sokan estek le, youtube volt tele ilyen videókkal.
Őszintén bevalljuk, a Gazdagisztán elindulása óta jó pár jachtról írtunk már, láttunk szebbnél szebb darabokat, de olyan különlegességet, mint az Adastra, még soha. Ha azt mondjuk, kivételes darab, nem mondtunk semmit. Az Adastra szerintünk igazi megosztó darab: vagy az első…..
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
A Thököly út Budapest egyik, hanem a legrosszabb állaptú útja. Aki teheti elkerüli, kivéve ha veseköve van, mert azt biztosan eltávolítja. Évek, évtizedek óta mondogatják a főváros vezetői, hogy majd jövőre felújítjuk vagy legkésőbb akkor, mikor ideér a 4-es metró. Utóbbi…..
nyista (törölt) 2009.08.10 08:54:44
@qqri: szerinted kinek van rá szüksége?

közeleg október 23.! :)