Regisztráció Blogot indítok
Adatok
methia

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb tetoválást fedeztek fel Ötzi, a Jégember mellkasán. Ezzel 61-re nőtt az 5300 éves emberen talált tetoválások száma.     1991 szeptemberében az osztrák-olasz határ közelében lévő Ötz-völgyi-Alpokban egy jégbe fagyott embert találtak. Kiderült, hogy nem…..
Gyakran előfordul, hogy még a szakmájukban sokat bizonyított tekintélyek is bizony javaslatot kell tennem a CV-jük átírására. A legnehezebb helyzetben azok vannak, akik régóta dolgoznak a munkahelyükön, esetleg "korosabbak" is és váltásra kényszerülnek. Az ő elhelyezkedésük…..
Nem túl meglepő, hogy a filmvilágban tapasztalható aránytalanság a tévében is visszaköszön, végül is mit várunk Hollywood másik lábától, ugye. A Hollywood Reporterben az elmúlt évet elemezve az alábbi statisztikai adatokat kukázták ki (2013-14-ben 776 DGA-tag rendező…..
methia 2014.09.18 13:48:22
A Trónok harca című sorozat előtt csak nagyon kevesen (megkockáztatjuk: csak elmebeteg fantasyrajongók) nevezték Khaleesinek a lányukat a mégoly szabados felfogású névadásról híres USA-ban, de ennek, kérem szépen, mára vége: ahogy nálunk a Dallas után elszaporodtak a Bobik,…..
methia 2014.04.10 16:26:42
@Tetsu: Úgy érzem ez az egyetlen érv, amivel meg lehet győzni őket, hogy hülyeséget csinálnak :)
Ha ez ember őszintén felel a kérdésre, és elmegy a tii.me nevű oldalra, ahol beírja kedvenc sorozata nevét, megkapja azt az időmennyiséget, amit annak nézésével eltöltött. És aztán lehet tovább tolni a dolgot, jöhet az összes, amit néztünk, az oldal összeadja a sorozatokra…..
methia 2014.04.04 14:13:59
www.pogdesign.co.uk/cat/ is ki lehet számoltatni. Sőt ott meg lehet nézni mennyit "dolgoztál" velük, ha a sorozat nézés 8 órás munka lenne
A jövőben a biotechnológia olyan fejlettségi szintet érhet el, hogy egy elítélt akár pár óra bezártság után is úgy érezheti, mintha ezer évet töltött volna el a rácsok mögött – állítja egy tudóscsoport. Egy csapat tudós nagy erőkkel dolgozik azon, hogy miként lehetne a…..
A kikötőben egykor 350 hajó is horgonyozhatott, raktárházai tömve voltak áruval. Ám mindez szinte nyomtalanul eltűnt.   Brit régészek Portus feltárása során különös dolgot derítettek ki, az eddigi vélekedésekkel ellentétben nem betörő népvándorlás kori népek…..
A padláson talált szarkofágban egy vagy több ember fekszik, de feltehetően nem az ókor óta.   Idén augusztusban egy 10 éves fiú nagymamája padlásán Diepholzban egy szarkofágra akadt, amelyben egy múmia feküdt. Szinte mindenki azt gondolta, hamisítvány az egész, de azért…..
A Hollywood Reporter összeszedte, mikor köszönnek el nyárra vagy végleg a network tévék műsorai, mi meg szépen megosztjuk ez mindenkivel, egyelőre csak ilyen listás formában, de ha valamelyik olvasót ráviszi a lélek, egy naptáros megoldást is szívesen kitolunk, már ha elkészíti…..
methia 2013.03.22 15:34:59
Itt fent van az összes, táblázatosan:www.pogdesign.co.uk/cat/
Piros az évad vége, zöld az évadkezdet
Az ötödik évaddal folytatódik az HBO saját gyártású, szexis, véres és szórakoztató sorozata, a True Blood - Inni és élni hagyni, melyben az Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas Alan Ball tovább szövi Charlaine Harris vámpírtörténetét, aki 2009-ben egyébként egy cameo erejéig…..
methia 2012.09.20 15:59:51
@Gyurma Pappa: A csatorna honlapja szerint magyarul is lement már a teljes évad...
comment:com Sűrű lesz a telünk 2011.11.25 12:30:00
Mivel nincs rendes, embeddelhető naptárunk, így házibarkács módszerrel készítettük el az év vége menetrendjét, azaz a novemberre és decemberre várható premierek, évadzárók, sorozatzárók és visszatérések listáját. Az infó a TvLine.com-ról van, a naptárat az iCal…..
IDDQD Post-it tetris 2011.09.26 23:29:04
A nagy francia postit-háború idény nyáron tört ki, zajlott le, majd múlt el, és merült feledésbe néhány nap alatt. A Ubisoft Monteruil és a szembeszomszéd BNP Bank munkatársai napokig szórakoztatták egymást, az utcába betévedőket, meg az internet népét azzal, hogy színes…..
methia 2011.09.27 13:19:28
@zyrobs: egészen pontosan 20 emeletes koli ablakaiból :)
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
methia 2011.06.09 11:44:56
@Publius Decius Mus: lehet gond van a felfogó képességemmel, de ki beszélt itt félre dugásról???
Terhes lett az ember a hm... egyenes (?) dugástól is.

Azzal pedig érdekes módon eddig nem foglalkoztak, hogyha egy magzatnak megvannak a maga személyiségi jogai és nem szabad bántalmazni, akkor ez az éra miért nem foglalkozik vele azután, hogy megszületett?
Egy gyereknek kevesebb figyelem és törődés jár, mint egy magzatnak? Hiszen ezzel a logikával (mindenkinek meg kell születnie), egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy utána 5 hónappal éhen hal, kidobják egy kukába, vagy állami gondozásba adják, mert nincs a környezetében senki aki felvállalná a nevelését.
Most hogy egyre másra változnak az utcanevek ("elvisz a szabadság szele") eszembe jutott a címben szereplő első kérdés, ami régóta foglalkoztat. Bár a válasz szerintem egyértelmű "nem", egy tanárom váltig erősködött az egyetemen, hogy a 40-es, 50-es években…..
addict Jobaddict 2009.05.25 09:25:00
Úgy tűnik, hogy érdemes volt elindítani ezt a kis szolgáltatást itt az addicton, mert máris többen jelentkeztek, akik állást szeretnének találni, és már állásajánlatokkal is megkerestek bennünket. Ezentúl ehhez a poszthoz fogom beilleszteni az egyes ajánlatok részleteit…..