Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az agy nélküli ember

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távirányítója van a tévének, a dvd-lejátszónak, a hifinek és még ki tudja minek. Legalább három-négy távirányító van egy lakásban, melyet persze mindig elszórunk mindenfelé. Ezzel a kütyüvel azonban nemcsak helyet találunk a távirányítóknak, de a keresésben is segít.…..
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
A szeptember 11-i merénylet évforduljára készített üzenet után két nappal érkezett egy másik hangfelvétel is. Mára vált bizonyossá, hogy ezen is a a terroristavezér hangja hallható. Az üzenet érdekessége, hogy Oszama bin Laden ezzel hazánknak üzent, pontosabban szólva a BKV…..
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
Pilu Plágium, vagy kartell 2009.09.05 15:38:00
  Az alábbi döbbenetes felvételek láttán a következő gondolatok merültek fel bennem:     a. Kovács Ákos már két évtizede nyúlta Uhrin Benedek szövegeit, zenéjét és mozgását. b. Uhrin Benedek nyúlta a korai Ákost. c. A „b” állítás nem lehet…..
A disztrojt követelő népnek álljon itt a Vox Populi Vox Dei, ami egyszersmind a retrodizájnú játékok szép példája. Hősünk elrabolt gyereke után merészkedik be a vérfarkasok birodalmába, és puszta kézzel intézi el a bestiákat. Műfajilag kellemes platformjáték némi akcióval,…..
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
Az agy nélküli ember 2009.08.31 07:55:53
@Jankove: "Nem süllyed már lejjebb ez az ország, nincs hová."

Naiv vagy!
Tényleg félelmetes, mire nem képesek a reklámszakemberek és a technológia: New York és Los Angeles azon lakosai, akik megveszik az Entertainment Weekly című, szórakoztatóiparral foglalkozó magazin szeptemberi első számát, találnak majd benne egy olyan oldalt, amitől szegény…..
Az agy nélküli ember 2009.08.27 14:08:25
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Appleblog Fotózz a laptoppal 2009.08.15 08:36:00
Greg-0 küldte nekem ezt a képet. Fogalmam sincs, ki ez a Jackson-hasonmás az előtérben, vagy hogy mit vigyorog középen rózsaszín ingben az ál-Samuel L. Jackson (két Jackson-másolat egyetlen képen!), de azt tudom, hogy nagy tömegben a MacBook Pro iSight-ját használni fotózásra a…..
Az agy nélküli ember 2009.08.16 12:25:03
@archangel: teljesen egyetértek, a Macintosh a legcsúcsabb kúlság, az Univerzum császársága, aki nem azt használ az mind ostoba paraszt!
Az agy nélküli ember 2009.08.16 13:47:54