Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izsé:)

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hol is kezdjem?tortèntek azèrt dolgok...nem tudom mesèltem-e màr de a nagyobbik gyerek elokaràcsonyi ajàndèkènt egy kutyàt kapott.akkor mondtam is magamba lesz itt mèg orditozàs a kutya miatt.hàt lett is.az igazsàg azaz,h.a kutyàt a Chri ès az apja szerette volna,h.Mirka ezt a csatàt…..
Eltelt egy kisido amiota visszatèrtem Italiàba.Itt minden rendben,a kisebbik gyerek no mint a gomba.Az evèssel nèha problèmàk vannak,mert nonek a fogai.A nagyobbik gyerekkel vannak kisebb-nagyobb problèmàk tanulàs terèn,mert a suliban nem csinàlja rendesen a feladatokat,de most màr kezdi…..
halihoooooo!!!!mèg èlek meg ilyesmi,csak nem volt netem.a kovetkezo tortènt,elszàllt a netem,ègy ugy gondoltam majd éN,megszerelem.na addig szereltem ameddig,letoroltem egy programmot,ami a nethez kell.na,pufffffff.most mit csinàljak,az apa elevenen megnyuz,gondoltam.na,jo odaàllok…..
Kedves Mindenki!Eldontottem ìrok ha màr ìgy feltàmadtam halottaimbol.Eloszor is suru bocsànt kèrès kozepett,ne,haragudjatok hogy ennyi ideig mèly hallgatàsba burkoloztam.De most màr itt vagyok ès probàlok beszàmolni egy-kèt dologrol ami mostanàban tortènt velem.Szoval megprobàlom…..
hmmm.szoval pasik..van egy 50-60 èves bàcsika aki elàmult szèpsègemtol(:P),ès bizonygata a pultus csajszinak,h.milyen szèp ez a no..no ès nem làny hàt ez màr haladàs.àlatagosan a pasikrol..azt,h.itt minden pasi szedi v. szedeti a szemoldokèt az egy àlatlànos tèny ez 16-50èves korig…..
Sophie in Italia egy ujabb het... 2009.09.20 15:48:00
Elkezdott az iskola,ugyhogy nincs itthon a nagyobbik gyerek,csak kettecskèn vagyunk a picivel.àltalàban dèl ès egy kozott hazaèrtnek a szulok egy gyors kajàra aztàn mennek is.na,most ez àltalàban tortènik igy.de pl.:hètfon a szomszèdoknàl voltam a picivel,mert tàrgyaltak egy…..
Sophie in Italia elkezdodott... 2009.09.13 17:23:31
hàt eltelt megint egyhèt.nem sok szabadidom volt,mivel most màr egyedul voltam a gyerekekkel/vagy èpp csak kicsi babàval.fàraszto volt,de jo.jol megy mar a pelenkàzàs,etettès,bufiztetès ès egyèb finomsàgok:):P-ezekben a napokban elèg zavarodott idoszak volt,mert kb.elmentek a szulok…..
Dràgàim ne,aggodjatok annyit mert hamar megoszltuk:P szuru elnèzèst,hogy ennyi ideje nem jelntekeztem,de netem se volt ès itt semm voltunk/voltam.:)nem is tudom hogyan kezdjem.kaptam màr jò pàr dolgot mp4 amit nem tudok mèg hasznàlni..parfumot,ruhàt,gèpet minden fèle…..
Hàt megèrkeztem..a telefonom fel is mondta a szolgàlatott igy egy napig nem adtam magamrol èletjelet amièrt elnèzèst kèrek mindenkitol.ès csak ma lett netem..maximo(az apa)most tudta megcsinàlni..elèg sokat szenvedett de sikerult neki beuzemelni ezt a gepet::)Szoval miutan leszalltam a…..
Sophie in Italia indulás előtt 2009.08.19 14:16:13
már csak 6 nap és etávozok.....
Sophie in Italia 2009.08.09 22:48:06
Sophie in Italia :) 2009.08.09 22:41:00
még 16 nap.....