Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrewboy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
Szerte a világon tízmilliók tényleg elhiszik, hogy kicsi titkos társaságok döntenek a világ nagy ügyeiről. De meghívása helyett miért nem inkább az a baj, hogy túl ritkán hívják meg Martonyit a Világkormányba? (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) "Hogyan bízhatja a…..
Hatalmas hajrán túl, borzalmas, kapkodó jogértelmezési nehézségekkel terhelt este után az adatok 99,9% feldolgozottsága mellett elmondhatjuk, a Lehet Más a Politika párttal a választók megmutatták, Igen, lehet! Az LMP biztos parlamentbe jutó politikai formáció 2010-ben. Az üzenet…..
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
Mivel a fent említett poszthoz jött olyan megjegyzés, hogy kicsit bővebben, konkrétabban írhattam volna, mesélek.Konkrét háttere nincs, tehát nem önmagamat akartam tisztázni, nem megerősítésre vártam. A gondolatot a megbocsátás blog két egymás utáni posztja indította el,…..