Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emogen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári olvasmányaim között volt Leo Babauta cikke, amiben arról írt, hogyan alakította át 7 szabály segítségével az életét úgy, hogy az sokkal egyszerűbb lett. A 7 szabály némelyikét annyira érdekesnek találtam, hogy lefordítottam a listát. Íme: ***UPDATE*** A…..
Aki kíváncsi arra, hogy ki az a harminc előadó, akiknek esélyük van arra, hogy Magyarországot képviseljék egy olyan határtalanul fontos megmérettetésen, mint az Eurovízió, az kattintson a fenti csodálatos Belmondo-kép közepébe. A lejátszóban olyanok jönnek majd szépen sorban,…..
Emogen 2014.01.10 09:59:14
2013 legnagyobb coolsága valójában a legegyszerűbb dologról szól: önmagunk elfogadásáról. Lehetsz bárki, lehetsz bármilyen, szeress bárkit, ha a szívedre hallgatsz, szárnyra tud kapni a benned szunnyadó kúlság. Dávid először utánozhatatlan hangulatú mikroblogjával…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
Emogen 2009.09.17 21:40:44
@Makiverem: Javítom a hörgést: dörmögés. :) Nekem nem tetszik, hogy egyik daluk olyan, mint a másik, és soha nem éreztem rá ingert, hogy jobban elmerüljek a Ramm életművében a klipes dalok ismereténél jobban. De attól más még szeretheti. :)
Biztos többen emlékeznek, hogy Phil Collins legutolsó budapesti fellépését egy negyedórás dobszólóval kezdte. Na, ilyen sajnos már nem lesz többet, ugyanis Collinsnak olyan gerincbetegsége van (állítólag a dobolás miatt), amitől már tartani sem tudja a dobverőt, sőt, zongorázni…..
Emogen 2009.09.13 20:45:09
@Bölcs Ész: Változtass nicket, nem illik hozzád. Vagy süketülj meg.

Jobbulást Phil!
Itt van, megérkezett, kapható, elvihető! Az utca zengi, a nagyi az unokájának megveszi, az unoka a nagybácsija szélvédője alá teszi, mindenki ebben akar feszíteni. A Critical Mass gondozásában, cyclechic GaZe tervezésében megjelent az I BIKE BP póló!! Ha tekersz, ha Pesten vagy…..
Emogen 2009.08.10 01:09:00
Hajdanán a kommunistaellenes attitűd privilégiuma volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák. Aztán lezajlott a gengszterváltás és összekeveredtek a szerepek. Az egyes gúnyák jelmezkölcsönzői forgalma megnőtt, egyesek meg a „Szélsőség” bélyege nélkül nem…..
Emogen 2009.08.09 21:31:55
@Ghavin: :DDDDDDD