Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svanu

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Írországba látogatunk, ahonnan Ravis azért írt (és vállalta az országfelelősi posztot), mert egyre több olyan magyarral találkozik, akik végső elkeseredésükben utolsó fillérjükből, vagy egyenesen kölcsönből érkeztek ki és ennek sokszor nem sikertörténet a…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
svanu 2012.10.03 17:07:51
@2345:
Cáfoljad már meg ezeket a pontokat te senkiházi:
1. A regisztrációnak semmi értelme nincs, mert mindenki amúgy is benne van az adatbázisban aki szavazásra jogosult.
2. Ahhoz hogy regisztrálhass Magyarországról BE-KELL-MENNED az önkormányzatra munkaidőben, ergó ki kell vennie egy szabadnapot aki regisztrálni akar (a netes regisztációhoz előbb aktiválnod kell az ügyfélkaput amihez ugyancsak BE KELL MENNI).
3. A fidesz tele van volt MSZMP tagokkal és kommunistákkal.
4. A regisztráció miatt kevesebben fognak elmenni szavazni (a 2. pont miatt) és így "csökken" a demokrácia.

Előre is köszi te impotens balfasz :)
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
svanu 2012.08.10 15:38:23
@Muad\\\'Dib:
Remélem se te és se a többi agyatlan nem torrentezett még mert az bizony sokkal nagyobb bűn mint bármiféle drog fogyasztása. Tudod miért? Mert azzal tényleg megkárosítasz másokat. Ők nem tettek ilyet. Nyilván nem kéne hagyni hogy az utcán belője magát vagy betépjen akárki de fogjad már fel a parányi agyaddal hogy senkit nem bántottak és teljesen felesleges vegzálni az ilyen embereket.
 " Magyarországon a kommunizmus idején politikai cél volt, hogy megutáltassák az emberekkel a futballt. Ez nem összeesküvés-elmélet. A kommunista vezetés ’56 után általában veszélyesnek ítélt mindent, ami nemzeti összetartozást és – mint 56-ban – közös cselekvést…..
Elszabadult az anális fixáció a Magyar Nemzet szerkesztőségében. Nem tudjuk, milyen durva öncenzúra lehet az, amely azt eredményezi, hogy a Nemzet egyik munkatársa 24 soros cikkében, amely a Bazilika körbe-kordonozásáról szól, csupán a szarásra tudjon gondolni, de kemény lehet az…..
svanu 2012.06.28 23:01:11
@troll ellenpólus:
Amúgy én nem értem a konzervatívok direkt forgatják ki a szavakat vagy tényleg ilyen retardáltak vagytok? Felfogtad hogy miről szólt a poszt?
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
svanu 2012.06.28 12:10:40
@santaz:
Ne tereld a szót, arra válaszolj hogy mit csinalnal a fiaddal ha beállitana azzal hogy ő meleg?
svanu 2012.06.28 12:27:52
@santaz: Nem, de semmi közöd nem lenne hozzá ha az lennék. Vagy talán változtatna valamit? Egy buzival nem is állsz le vitatkozni vagy mi?
Szóval jól értem hogy gyakorlatilag kitagadnád a gyerekedet mert a férfiakat szereti. És ha a lányod a nőket szeretné azzal is "megtörne" a kapcsolatod, vagy azt már elvislenéd?
Láttál már leszbi pornót? Biztos láttál. Azt is undorítónak találod?
svanu 2012.06.28 12:36:00
@santaz: Meg amúgy arra is kiváncsi lennék hogy neked miért lenne fontosabb a nemistudommi mint a gyereked boldogsága?
A nemistudommi-t azért írom mert nem birom felfogni hogy mi az amit olyan szörnyűnek látsz a dologban. Neked le kell feküdnöd a csávóval? Nem.
Azt mondod hogy az értékrendedbe nem fér bele hogy valaki meleg. De miért? Ettől hazug lesz? Csaló? Gyilkos? Tolvaj? Nem. Erkölcstelen lesz talán? Nem. Az hogy valaki férfiakat vagy a nőket szereti nem erkölcs kérdése. Úgyhogy barátom ami neked van azt nem értékrendnek hívják hanem intoleranciának és homofóbiának.
Sorkizárt Adónk 2012.06.27 17:05:00
Adózni kell. Nem jó dolog, de szükséges, hogy az állami rendszer működőképes legyen. A mértéke, formája és ideje azonban nagyon nem mindegy. Izzik a vita a következő évi költségvetés tervezetről. Korai, pontatlan és inkorrekt, sokak szerint, valamint a nemzetközi szervezetek…..
Szegedi Csanád zsidó. Ez a kérdés alapvetően lényegtelen lenne egy normális országban. Ami miatt mégis érdekes az kisebbik részben az, hogy egy, a zsidóság köré középkori mítoszokból gyűlöletet építő párt képviselőjéről beszélünk, illetve az, ahogy Csanád és a Jobbik…..
svanu 2012.06.27 16:41:38
@Failer: Na mi lett belőlük? Na mi lett? És egyáltalán hogy kerül ide a többes szám? A zsidó nem egy kibaszott nemzet hanem egy vallás fogd már fel te nyomorék, a sorsuk nem egy, szét vannak szóródva a világban ahogy a keresztények vagy a muszlimok is. Te sötét tetű.
svanu 2012.06.27 16:55:26
@Failer:
Mi köze ennek ahhoz amit mondtam? Ezek a népcsoportok pont hogy szétszéledtek egész európában és nem allkotnak egy nemzetséget te gyökér, tulajdonképpen bebizonyitottad hogy baromságokat gondolsz és beszélsz.
Vagy ha nem akkor fejtsd már ki kérlek hogy mi lett az askenázi zsidókból amiért te úgy utálod őket?
svanu 2012.06.27 17:02:33
@Failer: Ha még ostoba is lennék akkor sem lennék a te helyedben és tudod miért? Az hogy egy népcsoportot utálsz bármilyen alapon, és őket hibáztatod mindenért azt mutatja hogy elbaszott egy kis életed lehet. Persze könnyebb őket hibáztatni mint a saját nyomorékságodat amiért nem jön össze az életed, de az a nagy helyzet hogy senki más nem hibás azért mert egy szegény kis senki maradsz életed végéig csak te. De ezt sem kell beismerned, viszont mi, a normális emberek a magasból röhögünk a hozzád hasonló köpködő kis nyomorékokon, és azt hiszem ez nyugodtan maradhat így, mert én élvezni fogom.
Három egyszerű, nem a fine dininghoz, hanem az hétköznapi portugál konyhához tartozó receptet is bemutatott szombaton a Gourmet Fesztiválon Miguel Vieira. A Costesnek és Magyarországnak az első Michelin-csillagot szerző szakács gondolt a forcaportugal olvasóira, kifejezetten olyan…..
svanu 2012.06.09 20:35:41
@dummyname:
Gyanitom te is michelin csillagos étteremben vagy mesterszakács.
Ja nem, csak egy okoskodó gyökér vagy.
Nívó Fideszes két-évértékelő 2012.05.31 13:42:00
(Gondolom, már mindenki epekedve várja, mit ír a "Fidesz blog" a kormány első két évéről :-) Nagy elemzésre ne számítson senki, egyrészt mert már sokan megírták, mit gondolnak a témáról, másrészt meg egy komolyabb elemzés túlmutat egy blogbejegyzés határain. Vannak…..
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
svanu 2012.05.24 20:17:40
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali:
"És mi van ha Isten azért találta fel az abortuszt, hogy segítsünk az ilyen szenvedőkön? "

Most ezt komolyan, irónia nélkül mondtad?
svanu 2012.05.24 20:25:44
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali:
Arra a részre gondoltam hogy "az abortuszt Isten találta fel". Innentől nem hiszem hogy vitapartnerek vagyunk.
svanu 2012.05.24 20:29:02
@Campari:
Tőled is kérdezem hogy mitől tekinthető embernek az a sejtekből álló halmaz aminek se öntudata, se érzései, se ösztönei nincsenek.
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
Amikor az AIDS-ről beszélünk, mindenki azonnal Afrikára gondol, miközben az európai országok statisztikái lényegesen rosszabb képet mutatnak: ma azok közül, akiknek szükségük lenne rá, kevesebben jutnak a megfelelő gyógyszerekhez, mint Afrikában. A helyzet Oroszországban a legrosszabb, csak minden…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
svanu 2012.04.09 13:35:42
@Gyűlölöm a vadvirágos rétest:
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Nem fogod fel hogy:
1. senki nem kényszeriti a lányt hogy csókolózzon a csávóval
2. az expasijának semmi köze ahhoz hogy kivel csókolózik
3. ha nem az exe lenne hanem az aktuális barátja és úgy is benne lenne a lány hogy smároljanak, de a csávónak _fogalma sincs_ hogy a lánynak van egy barátja akkor sem lenne OKA (érted? OKA!) megütni a csávót a barát mert egyszerűen nem tudta hogy hoppá a csajszinak van csávója.

Tehát még egyszer mondom hogy te is megértsd: NINCS JOGA MEGÜTNI! Nem csak azért mert valakit megütni primitiv lerendezése a problémának, hanem azért mert nincs erkölcsi alapja annak hogy elégtételt vegyen

És ehhez semmi köze annak hogy az énekes egy fasz mert a vidékieket szidja.
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
svanu 2012.03.31 14:12:30
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Te annyira buta vagy hogy...hogy....áh mindegy nincs is rá jó hasonlat.
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
svanu 2012.03.27 15:47:47
@tede:
Mit nem értesz azon hogy x oldal TELJESEN (szó szerint) megegyezik és további y oldal részlegesen megegyezik?
Valami van, valaminek lennie kell, de nem tudom mi lehet az. Egészen egyszerűen nem találok magyarázatot a dolgok miértjére. Járvány? Valami furcsa fertőzés? Már az se lepne meg, ha kiderülne, hogy valójában az egerek kísérleteznek velünk. Arra kíváncsiak, hogy mennyi idiotizmust,…..
svanu 2012.03.19 01:27:05
@Blogger Géza:
Azért mert ők azok akik nem képesek normálisan válaszolni.
A Nívó blog felmérése szerint 30 napos próbaidőt, és elhelyezkedésig járó munkanélküli segélyt szeretnénk. Az LMP-s demagógiát sikerült legyőzni egy még nagyobb demagógiával. Több ezer válasz érkezett online felmérésünk kérdéseire, amely bár nem reprezentatív, az…..
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
svanu 2012.03.10 17:12:42
@high up!:
Hát egy tízéves szellemi szintjén inkább te vagy ha a kinézetükkel meg pöszeséggel próbálsz oltani politikusokat.
Egyébként az LMP szakmai politizálásával semelyik párt nem veheti fel a versenyt, az egyetlen szervezet ami valóban szakmai oldalról közelíti meg a dolgokat és nem érzelmi (mint a jobbik) vagy érdeki (mszp és fidesz) szemszögből vizsgálta őket.

Igazából te csak utálni akarod az LMP-t bár eddig még senkinek nem sikerült érvelnie amellett hogy miért is utálja őket.
svanu 2012.03.10 17:54:33
@Dr. GGG77:
Ezt egyáltalán nem értem hogy miért gáz? A kormány ilyen lehetőséget adott az embereknek, Karácsony nem értett vele egyet mert más megoldást akartak volna de nyilván a 2/3ot nem lehet legyőzni úgyhogy ez lett.
És mivel Karácsony is ember, neki is vannak adósságai ezért még jó hogy élt egy lehetőséggel ami ugyan rossz, de nincs más.
svanu 2012.03.10 19:08:08
@bogancs:
Mégis mit győztél le konkrétan? Milyen demagógiát? Most őszintént ki volt demagóg amit le kellett győzni? Az LMP? Merthogy?
BESZÁMOLÓ A március 4-iki elnökválasztáson, ahogy az bizton kijelenthető volt, Vlagyimir Putyin győzelmet aratott. Azonban kemény kihívásoknak kell megfelelnie az elkövetkezendő években. Politikai stabilitást kell teremtenie, úrrá kell lennie a gazdasági problémákon és meg kell…..
INTERJÚ A család csakis egy férfi és egy nő közötti kapcsolat lehet, amelyben a felek potenciális szülők is egyben. Az egyik legtekintélyesebb német alkotmányjogász nyilatkozott nekünk. Paul Kirchhof az Andrássy Egyetemen - kas.de     Paul Kirchhof a német…..
svanu 2012.03.07 20:58:28
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
Huzz vissza a kurucinfóra te ostoba paraszt.
svanu 2012.03.07 21:04:27
@dr. birca max:
Ez rohadtul nem igaz, szerinted kik dobálják a tojást a melegfelvonulásra a liberálisok vagy a szélsőjobb? Eltaláltad.
Amugy az az ismerősöd extra nagy szarrágó lehet ha melegen is úgy gondolja hogy ha valaki másnak születik (zsidónak vagy cigánynak) mint ő akkor már lehet dobálni.
A Missouri államban található Kansas city egyik általános iskolájának süldő tanonca, Clara Lazen, egy kivételesen elmélyült szabadfoglalkozás keretében - állítólag  a véletlennek köszönhetően - felfedezett egy új molekulát, amely történetesen valós gyakorlati értékkel…..