Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berger00

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kokain túladagolásban elhunyt Semjén Zsolt (†48) a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, miniszter, parlamenti képviselő. Kormányőrök az Országház egyik mosdójában, még tegnapelőtt hajnalban bukkantak a politikus holttestére, azonban nemzetbiztonsági okokból, hivatalosan…..
berger00 2010.07.27 22:40:28
Az Nyakó-Mesterházy-Török-trió nagyon felizgult a kampánytól, sorra tolják a viccesebbnél viccesebb szövegeket. Mesterházy szerint például Orbán nem beszélt semmiről. Ez alatt azt értette, hogy nem volt szó arról, miből és hogyan, nem volt elég konkrét. Hát, politikai…..
berger00 2010.02.14 11:11:25
@EMU: Szánalmas amiket itt írsz felejtsd már el a multat és a jövőre koncentrálj haver !!!
berger00 2010.02.14 11:29:18
Az elmúlt év tizedek megmutatták" ,hogy mindent jól csinált a bal oldal és az országot pedig a jobb oldal vitte oda ahová most tartunk ""ez igen ébredjetek fel a nagy álomból mtassatok olyan intézkedést az elmúlt 40 évben amit jól megcsináltak a baloldali politikusok amihez hozzányúltak csak káosz lett belőle!! én is éltem a Kádár rezsiben semmivel nem volt jobb a helyzet az országban mint most talán csak azzal ,hogy volt mindenkinek munkahelye mert KÖTELEZŐ volt a munka !!! és büntettek érte ha valaki nem járt dolgozni "KMK " Ugye emlékeztek rá Közveszélyes Munka Kerülő ez volt akkor a pénzednek akkor sem volt nagy értéke!!én tudom akinek akkor volt az valamivel foglalkozott még pl: málna termesztés, krumpli .stb és hagyták őket szépen élni nem elvenni amit eladtak ! most mi van mindenen rajta az adó és ha egy kicsit többet keresel akkor fizethetsz rendesen adót na most éljél meg abból amit keresel !!! szerintem csak éldegélsz belőle épp hogy a kajára elég úgy hogy ne beszéljetek itt félre tegyük már helyre az országot és legyen rend élhető Magyarország ! Mi lesz a gyerekeinkkel 3 gyermekem van és nem tudnak munkát találni !!!! Ez a z élhető Magyarország ?? Mi nem ezt a lovat akartuk írhat bárki bármit szerintem mellébeszélés a többi !! Élj úgy ,hogy Élhessél ne úgy ,hogy szenvedve mindig kapargatva a máról holnapra valót ELEGÜNK van Hagyatok már ÉLNI rendesen !!!!