Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Navigátor Credit

8 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalok, valamint a többgyermekes családok kamattámogatott kölcsöne versenyképes a legjobb piaci kamatozású devizahitelekkel, és mivel forint alapú, árfolyamkockázata sincs. Megnéztük, ki és mire igényelheti ezt a típusú kölcsönt, és azt is, mi a konstrukció gyenge pontja.…..
Bár az utóbbi egy évben fokozatosan javultak a bankok forrásszerzési költségei, ez nemigen érződik a frankhitelek kamatán. Csupán az Erste jelentette be, hogy frankalapú lakossági jelzáloghiteleinek kamata már a pénzügyi válság kiteljesedése előtti szintre mérséklődött. A…..
Mostanában egyre többet hallani arról, hogy olcsóbbra cserélhetők a régen felvett, ma már drága hitelek. A hitelkiváltás révén ráadásul egységesíteni lehet a sok kicsi hitelt, ezzel nemcsak a költségek csökkennek, de az ügyintézés is egyszerűbb lesz. Ám sok mindenre oda kell…..
 Szinte mindegy, milyen célra keres banki hitelt az ember, biztosra veheti, hogy a devizaalapú hitelekkel jobban jár, mint a forintban nyilvántartott kölcsönökkel. Ez a magyarázata annak, hogy a kérelmezők gyakran teszik le a voksukat a svájci frank alapú hitelek mellett, amely…..
 Nem könnyű tisztán látni abban, mikor és miként fizetheti vissza az eredetileg meghatározottnál korábban banki hitelét valamely bank ügyfele. Érdemes körülnézni, hogy milyen megoldási lehetőségeket kínálnak a hitelintézetek az előtörlesztésre, legyen szó…..
 Aki a lakáshitelek között keresgél, annak alapos utánajárásra és sok figyelemre van szüksége, ha meg akarja találni a számára legkedvezőbb hitelt. Különösen azért, mert a bankok olyan tételeket számítanak fel a jelzáloghitelek igénylőinek, amikre azok rendszerint nem is…..
Januárban tovább csökkent a frissen kötött lakáscélú hitelszerződések értéke és a forintalapú hitelekből majdnem tíz éve, svájci frank alapú hitelekből - amióta megjelent a kínálatban - még soha, az euró alapúakból pedig tizennégy hónapja nem jegyeztek fel a múlt…..
Hitelek  az ingatlan hitelek specialistájától!   Hitelek közvetítésével sok oldal foglalkozik a magyar és a nemzetközi weben. Mégis van egy olyan oldal amely kiemelkedik a sok közül, mivel már több éve végzi sikerrel tevékenységét. A Navigator Credit . Az oldalon több…..
Navigátor Credit 2010.03.07 15:27:47
Ingatlan és kölcsön Manapság igen kevesen vásárolnak úgy ingatlant, hogy mellé ne vennének fel valamilyen ingatlan alapú hitel konstrukciót. Ezen kölcsönök általában 20 évre szólnak és az ingatlan használóját eléggé helyhez kötik. Hiszen egy kölcsönnel terhelt ingatlan…..
Milyen bonyolult a hitelek felvétele Magyarországon? De mi segíthetünk!   Mindegyik pénzintézet mást ígér és mást ad. Több éves tapasztalatom van különböző pénzintézetekkel, mégis megtapasztaltam, mennyire bonyolult lehet, vagy bonyolulttá válhat a hitelfelvétel.…..
Újépítésű lakásvásárlás előnyei Miért éri meg újépítésű lakást vásárolni? Az alábbi cikkben megpróbálom összeszedni, azokat az érveket amelyek az újépítésű ingatlan vásárlása mellet szólnak. Újépítésű lakások legfőbb előnye, hogy nem kell attól félni,…..
Navigátor Credit 2010.03.03 11:36:55
Legyen szó beruházás- és/vagy forgóeszköz finanszírozásáról, az Új Magyarország Mikrohitel Program (MHP) keretén belül a mikrovállalkozások juthatnak kedvező kamatozású hitelhez az MV Zrt – zömmel uniós forrásból megvalósított - refinanszírozása és a Program…..
Aki szemfüles volt az elmúlt hónapokban, egészen szép morzsát csippenthetett le a válságban némiképp összezavarodott bankok pecsenyéjéből, és ami a legszebb az egészben, hogy szinte semmit nem kellett tenni érte, a bankok önként és dalolva adták oda a pénzüket bárkinek, aki…..
Navigátor Credit 2009.09.30 13:15:38
@Csavarhúzós:
Ráadásul forint alapon 9,5%-os jelzáloghitel akciót hírdet! (természtesen csak az első évben)
Aláírásra kész a banki magatartáskódex, melyet szeretnének kiterjeszteni valamennyi pénzügyi intézményre. Ezzel új világ kezdődik a bankok életében. A kódex átfogja a hitelezés teljes egészét, a hitel gondozását, a problémás hitelek kezelését. Szerepel benne az is, hogy a…..
Tegnap a Szívlapáton már volt szó a legfrissebb banki reklámról, az Erste bank egészen furcsa kalandjáról a tehénnevű alkalmazottal, és annak végtelenül kínos produkcióival. Az se semmi egy kampány, de az Unicredit bank sokadik imidzsváltó filmje is megér egy reklámszünetet.…..
Szerencsére a baleseteknek csak kis százaléka történik autópályán, olyankor viszont sokszor teljes pályazár van. Még szerencse, hogy van egy leállósáv, ahol előre lehet pofátlankodni, mert a sok lúzer nem meri használni. A mentő meg várja ki a sorát, majd mehet ő is, ha a…..
"Egy 3 generációs összeborulást küldenék nektek. Nagyi, az ő leánya és az unokája" - írta nekünk Jo...
Navigátor Credit 2009.09.24 11:33:35
Nem olyan rég volt egy sztorink szintén egy kigyulladó Suzukiról, akkor azonban nem lett olyan durva vége a dolognak, mint András levelében. Szerencsére még időben érkeztek a balesethez és nem égett bent a két csont részeg ember az autóban. Nagyjából egy éve történt: éjjel 1-2…..
Ma már tény, hogy a felhasználók nagy része keresőkön keresztül informálódik, vagy érdeklődik a világhálón.Forrás: Webcomm - Internethatékonyság - online marketingSzerző: Bogschütz Dániel"Sajnos nem annyira köztudott, de evidens tény az is, hogy a legtöbb esetben nem…..
Biztos többen emlékeznek, hogy Phil Collins legutolsó budapesti fellépését egy negyedórás dobszólóval kezdte. Na, ilyen sajnos már nem lesz többet, ugyanis Collinsnak olyan gerincbetegsége van (állítólag a dobolás miatt), amitől már tartani sem tudja a dobverőt, sőt, zongorázni…..
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
Navigátor Credit 2009.09.15 10:08:20
"A konyha és a fürdő egy légtérben van a nappalival" - írja a hirdetés erről a XVI. kerületi kecóról, amelyik ráadásul klasszul fel is van újítva, tehát nem azért van a fürdő a konyhában mert ott lehet melegíteni a lavórba a vizet. A barna csempét nem nagyon szeretem…..
Navigátor Credit 2009.09.15 09:49:56
A napokban 100 százalékos tulajdont szerzett az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító oldalt működtető Selko Kft.-ben a Kirakat.hu portált is gondozó Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében az Olcsobbat.hu megtartja saját nevét, arculatát, és minden jellemzőjét.Forrás:…..
Navigátor Credit 2009.09.15 09:31:51
Nemcsak a hipermarketek kiváltsága hamis árleszállítós akciókat szervezni, képes erre kisebb cég is, például a Takko. LavX azonban nem hülye, elkezdett kapargatni, és mit tesz isten, az akciós ár alatt olcsóbbat talált, vagyis a csalafinta butik nemhogy engedett volna, jól meg is…..
Átverés volt az a videó, melyben egy dán nő gyermeke apját kereste. A több mint nyolcszázezer nézőt érdeklő film öt napja került föl a Youtube-ra (már levették, de itt még látható); a nő arról beszél benne, hogy a gyermek egy részeg egyéjszakás kaland eredménye, de sajnos…..
Navigátor Credit 2009.09.15 09:00:16