Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quadanium

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
♦ Áll a bál Nagykovácsiban. Valaki becsatornázta ezt a balhét a Telexhez, akik gyorsan rittyentettek is belőle egy korrekt cikket, és ezzel gyakorlatilag ledobták a nyilvánosság atombombáját a falura.  Még a cikk megjelenése előtt elindított, a beruházás megakadályozására indított petíciót azóta (a…..
Quadanium 2021.05.09 23:21:32
@gergely_3: Igen, seggfejkém. Ha mar lopnak, akkor maradjon a pénz itt. Ez a mosléknal úgy fog kinézni, hogy a lóve megy külföldre. Ágyő!
Bár nem nagy meglepetés, mert tudományos (és féltudományos) modellek április közepére jósolták a COVID19 okozta halálozások számának maximumát Magyarországon, de mégiscsak lesújtó, hogy világviszonylatban ennyivel rosszabbak vagyunk a harmadik hullámban mindenkinél. Még a második és harmadik…..
Múlt héten ültek össze államonként az úgynevezett "elektorok", hogy (most már tényleg) elnököt válasszanak. És még mindig nincs vége... Az amerikai politika, magyarán a "katonai-ipari komplexum szórakoztatóipari részlege" idén végképp alúlmúlta minden várakozásunkat. Pocsék szereposztás.…..
Már többen szavaznának egy közös ellenzéki listára, mint a Fideszre, jelentette a napoban a Medián, de hasonló eredményről számolt be nemrég a Publicus és a Závecz Research is. Az ellenzéki összefogáson és a kormánypárton kívül azonban biztosan lesznek más indulók is. Jelen állás szerint külön…..
Quadanium 2020.12.21 12:37:39
@Politológus Mihály:
Akkor felesleges volt ennyit betűt bepötyögni.
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
Quadanium 2020.11.15 09:22:12
@Quadanium: é=gyűjtöm
Quadanium 2020.11.15 09:23:21
@Quadanium: a fenéket: é= és
Mi van velem ma reggel? :)))
Quadanium 2020.11.15 11:00:26
@Oudusere112: Pedig be fogják venni. Sőt azt is hogy feljelentenek téged zaklatásért. :)
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
Mint említettem, mi az érkezésünk másnapján mentünk el a koronavírus tesztre. Elméletileg ehhez egy ingyen taxit biztosítottak volna háztól házig, azonban aznap reggel nagy esővel megérkezett a monszun. Arra kértek bennünket, hogy ha meg tudjuk oldani, akkor menjünk saját autóval. A teszt egy…..
Az óvodák és iskolák kényszerű bezárása új kihívást jelent minden szülő és gyerek számára. Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogy ne kergessen őrületbe a kényszerű otthonlét, és hasznosan kösd le gyermeked fölös energiáit...
Quadanium 2020.03.15 18:40:54
Egyre többször hallható az építtetőktől új építésnél vagy felújításnál az a kívánság, hogy azért telepítenének hőszivattyú + napelem rendszert, mert szeretnék “lenullázni” a hőszivattyú alacsony áramfogyasztását. Előzőnél sokkal gyakrabban merül fel az, hogy fűtsünk árammal - tudva azt, hogy még…..
Quadanium 2020.01.28 20:10:23
@aronsatie: Ez így egyszerűen hülyeség. Leszigeteltem a házat, konkrétan 50%-os fűtésköltségcsökkenést realizáltam.
Éves áramfogyasztásom összege 130eFt. Ha 100%-ban fedezem 2 milliós napelem beruházással, akkor is minimum 15 év a teljes megtérülés. Álmodozás az egész... Egy átlagos háztartásnak egyszerűen nem éri meg a dolog, ha csak nem számoljuk bele, hogy felvághatunk vele mások előtt. Kb. mint egy BMW i3...
Quadanium 2020.01.28 22:54:42
@aronsatie: Szar @Innovált kutyák: igen, de ez mind ideális esetben. Jól áll a ház, jól áll a napelem, minden akkor megy tönkre amikor kell, annyit és úgy süt a nap stb. Akkor talán 15-20 év múlva. Szerinted itt lakok még akkor? Ki fizeti meg egy régi napelem árát? Na de nem is ez a lényeg. Ezek csak marginális csoportoknak engedhetők meg. Lehet ezt magyarázni, de szerintem jelenleg ez nem más mint felvágás mások előtt. Tisztelet a 0.1% kivételnek, természetesen.
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
Az van ráírva a Sportszeletekre, hogy minden negyedik nyer, úgyhogy vettem is négyet, csak a nyereményért. Aztán nem nyertem. Pontosabban lehet, mert voltak benne hieroglifák, de azt fejtse meg a Champollion. Pár hét után viszont már tisztán ott volt a "Nyertél" szó, össze is gyűjtöttem belőle egy…..
Quadanium 2019.04.04 17:48:48
@citrix: Ott legalább nem a buzis rinyálás megy mint itt mindenen.
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
Quadanium 2019.04.02 20:17:09
@felucca02: Azt legalább érted, hogy miért baj az, hogy fogyunk? És sajnos nem veled...
Immár a délvidéki városokban is közel két hónapja tartanak az utcai tiltakozások a haladók vezette VMSZ-csicska rezsim ellen, vagyis a délvidéki magyaroknak is lehetőségük van véleményt nyilvánítani. Sokan, akik szívügyüknek tekintik, hogy ez a népgyilkos rezsim eltávozzon és vigye magával a…..
Volt több is, de nagy sorozatban csak egy készült. A Rába-MAN motornak jelentős része volt az Ikarus sikerében. Az Ikarusszal együtt már csak a magyar járműgyártás múltjának része. Miért volt szükség licensz motorra és mi vezetett a felemás utódláshoz?..
Quadanium 2019.03.11 22:02:50
@kvadrillio: Anyád. Legalább azt megnézhetnéd mihez szólsz hozzá...
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
• Novák Katalin francia kitüntetése: diplomáciai melléfogás vagy párizsi kurzusváltás?  • A nem létező fényes múltba révedő Magyarország könnyen az unió külső körére kerülhet, emiatt volna a magyaroknak igazán okuk az aggodalomra  • Ha populisták sok embert tudnak mozgósítani, sokkal jobban…..
Quadanium 2019.02.03 19:20:07
@taga20: Megáll az ész. Pont TE köcsögözöl????
Európa lelke a földrész jobb lelkiismeretére apellál, nehogy a demagógok, a nacionalista Internacionálé tagpártjai felégessék az uniót; Soros kitart liberális elvei mellett, Orbán viszont erősen átlendült jobbra, ez azután kibékíthetetlen ellentétekhez vezetett köztük;  Ausztriában ugyan a…..
Quadanium 2019.01.27 15:23:35
@taga20: buzerans
Quadanium 2019.01.27 15:54:02
@taga20: Faszdfej buzerans vagy. Minden szavadbol sugarzik. Kocsog.
Quadanium 2019.01.27 19:07:53
@taga20: baszd szajba magad kocsog. 18 topikban egeted magad, nem unod mar? Szaros faszfej.
Két nagy csapás is érte a rezsimet csütörtökön. ..
Quadanium 2019.01.18 13:19:48
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
Quadanium 2019.01.17 20:27:59
@Ildomár: Te egy fasz vagy.
Quadanium 2019.01.17 21:10:09
@Ildomár: Blanka! Te vagy az?
Az előző posztomban egy kormánypárti panel-kommentet veséztem ki, hogy miért is hülyeség hasonlítgatni a túlóratörvényt a német túlóra szabályokhoz. Akkor azt ígértem, hozok az ellenzéki oldalról is olyat, ami legalább ilyen kaliberű. Jöjjön hát a mobilblokkolás leple...
Quadanium 2019.01.12 22:26:23
@ember100: kevesen, es egyre kevesebben. A kozvilagitas meg azert lett lekapcsolva hogy jobb kepeket, videokat keszitsenek a tuntetok es dronokrol vilagito telefonokat fotozni is jobb sotetben. :)
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Quadanium 2019.01.08 17:15:15