Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quadanium

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
Quadanium 2022.05.26 19:53:02
Márki – Zay és a teljesíthetetlen küldetés Aprócska hírként merült fel az országos médiában, hogy a legutóbbi közös miniszterelnökjelölt beváltja korábbi ígéretét és pártot alapít. „Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó”, tartja a mondás és Márk –Zayról, alkalmasságáról, messianisztikus…..
Quadanium 2022.05.19 11:41:36
@látjátok feleim szümtükkel:
Mondjuk az aludtej is romlott tej valójában. Jó ötlet, keresek egy cserépedényt, karacsonyig meg is lesz.
Miután az oroszok háborúja harcászati szakértőkké képezte át azt a sok millió virológust, aki pár éve még csak futball szakértő volt, a vasárnapi eredmények újabb gyors váltást hoztak: hirtelen a politikai elemzők országa lettünk! Nem baj ez egyáltalán, hiszen ha szavazni jogunk van, akkor az…..
Quadanium 2022.04.09 11:21:56
@Igazamvanvagyigazamvan?: Melyik TV?A közszolgálati? Csak mert szerintem sokkal többen nézik videken az rtl-t és az atv-t külön-külön...
Megint megmagyarázzátok magatoknak, hogy mindenki rosszul hajtott fel a pályára...
Quadanium 2022.04.09 12:33:13
@Bobacska:
Most ezzel mit akartál mondani? Hogy aki a Fideszre szavazott vidéken az segélyből és közmunkából él? Vagy legalábbis a többségük?

Remek.
És még a vidéki embert az ostobázzák...
Quadanium 2022.04.09 17:06:10
@Bogyó 2:
Nem érted.
Nem értitek.
Pedig ti vagytok az iskolázottak.

Nem a főnök a lényeg, hanem amit mond.
Ha tudtok masikat ajánlani, rajta! Mindenki szívesen látná.
Ötlet?
Európa eddig úgy tekintett az orosz törleszkedésre, mint mikor a macska odarókázik a sarokba, a gazdi meg eléhúzza a sámlit. Ha nem látjuk, akkor ott sincs. Így volt ez Krímmel - azt se tudjuk, hol van pontosan, meg hát úgyis oroszok lakták, kit érdekel. Így volt ez az ellenzéki politikusokkal - jaj…..
Érdemes alaposabban megvizsgálni kérdésben szereplő a szavak jelentését, beleértve azokat többletjelentéseket, konnotációkat, amik a közbeszédben való használat során rájuk rakódtak és általában negatív értelműek. (A köznyelv minden alapvető, klasszikus értékjelölő fogalmunkat elkoptatja és…..
Nehéz lenne vitatni, hogy a 2022-es parlamenti választások végkimenetele alapjaiban határozza meg Magyarország politikai, szellemi, gazdasági, sőt kulturális jövőjét is. A tét tehát hatalmas, amivel tisztában vannak ellenzéki és kormányzati oldalon is. Az év végén és az idei esztendő elején tett…..
A Fidesz egy unalmas párt. Kétévente ugyan tartanak kongresszust, és olykor vezetőséget is választanak, de minden egy előre megírt forgatókönyv alapján történik, és soha nincs egy váratlan fordulat, ami egy kis csavart vinne a dolgok menetébe. Pedig a kormánypártban sincs minden rendben, csak hát a…..
Muszáj volt gyorsan elővegyük Mr. Furdancs 7 éves írását. Az van, hogy többen olvashatták már talán, hogy Németországban a katasztrófavédelem (Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe) megkezdte a lakosság felkészítését egy egészen szélsőséges forgatókönyvre, többek között egy…..
Quadanium 2021.11.07 16:50:18
@midnight coder: Jó, de miből adja le a hőt? Mert enni nem tud. Nincs áram. Ha nincs áram, nincs kaja. Vagy faszenen sült pizzat eszik egész Hannover?
De a legnagyobb bajról nem esik szó: nincs áram - nincs net - nincs facebook!

Ebből baj lesz. Elkezdenek majd gondolkodni.
  Tudom, hogy az ország fele akár Lucifert is beültetné a kormányfői székbe, annyira gyűlöli Orbánt. Tudom, hogy az október 23-án ünneplők létszámaránya a jövő évi választásokat tekintve nem sokat mond, már csak azért sem, mert a baloldalnak eleve skizofrén helyzet a kommunista diktatúra elleni…..
Quadanium 2021.10.26 09:06:07
@Sir Gombóc: Nem. Gyurcsány kommunista. Csak nézd meg hogy reagált 2006-ban.
És a megjelent idős hívei is azok.
Neoliberális csak a máz, az álarc, a divat, mint a tornacipő és a rózsaszín farmer.
 A hírhedt (Gyurcsánymentes) Gyurcsány-film kapcsán az elmúlt napokban felpörgött a propagandagépezet: előbb a gyártó-forgalmazó Kálomista Gábor vádolta be nemzetközi összeesküvéssel a filmjét figyelmen kívül hagyó mozihálózatokat a tőle megszokott suttyó stílusban, majd a természetesen "semmit nem…..
Hetek, hónapok óta hangos a sajtó a Vadászati Világkiállítástól, amely szegről-végről egy kicsit a horgászathoz is kapcsolódik, ezért hivatali kötelességemnek éreztem, hogy ellátogassak a nagy csinn-bummal beharangozott rendezvényre. Ha hinni lehet a statisztikáknak – és hát miért ne hinnénk Kovács…..
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
1894. Dina Sanichar - a Dzsungel könyve Mauglijának ihletője -, akire kb. 6 éves korában, 1867-ben vadászok találtak, farkasok között, az indiai Uttar Pradesben..
Quadanium 2021.09.27 22:38:51
@nincs1agy:
És klausztrofóbiás is volt ráadásul. :)

Jaj...

Egyébkent tényleg klassz kép. Erdekes látni, hogy egy ilyen komoly és supermodern szerkezet mellé nem jutott csak egy horpadt szállítóvagon.
A Lynx KF41 harcjárművet eddig bemutató első és második rész megírása után is maradt még bőven érdekesség, ráadásul azóta újabb információkhoz jutottam. Emiatt a sorozat trilógiává bővül. ..
Quadanium 2021.09.23 19:27:58
@Megbolondoult V. Orbán pápa: te egy hülye vagy
Mi alapján választunk ellenzéki miniszterelnök jelöltet? Számomra a fő szempont az ésszerűség és a hitelesség lenne. Igaz viszont, hogy a választók többsége hajlamos ösztönösen ítélni és az erőt mutató, karakteres jelölteket részesítjük előnyben a legtöbb esetben, amellett, hogy egy-két hangzatos…..
Közel 2 hónapja tart a felújítás. Azért írom hogy tart, mert nem a munka folyik vagy halad csak az idő. Arra gondoltam, hogy egy kis visszatekintést tennék az eddigi tapasztalatokról, amelyek nem a munkavégzésre, hanem inkább a hozzáállásra vonatkoznak. Kezdjük a munkakörnyezettel. Korábban már…..
Quadanium 2021.08.30 19:33:23
@Csak a yamaha: ott a pont. A neten olvastam, hogy épül a ház és mennyiért a legolcsóbb a munka. Akkor annak úgy kell lennie!
Ez a kedvencem:
"Van egy régi szennyvízakna, amit meg akarok szüntetni, ezért felnyitottam és mondtam az embereknek, hogy fel lehet tölteni lebomló anyaggal (papír, homok, föld) és a téglakeretet ki kell majd bontani, hogy ez is a kert részévé tudjon válni idővel"
Lebomló anyagokkal, mint a föld és a homok.... :)
A napelen atomerőmű, mi? :)
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Bevallom, irigylem a munkabírását, a tettrekészségét, a kitartását, a helytállását. Íme, a stramm férfi! A tokiói olimpia kapcsán hajnalban kelt, hogy átizzadt pizsamában kucorodjon a Kékes TB 43 típusú, megbízhatóan működő, a tetejét megkocogtatva bekapcsoló televízió…..
Quadanium 2021.08.28 20:31:49
Gyakran beszélünk arról, hogy a Fidesz domináns párt. Ritkábban arról, hogy – történelmi elődjével, a Szabadelvű Párttal szemben – egységes is. A belső egység nagy valószínűséggel egy tanulási folyamat eredménye. Ahogy az ellenzéki összefogás is. Csizmadia Ervin írása. ..
Quadanium 2021.08.09 15:29:19
1913. Bostoni lovasrendőr..
Quadanium 2021.07.12 15:45:48
@Locassen: Kösz. Gondolom le is térdepeltették őket előtte.
„A mai világméretű antiliberális lázadás a kanonikusnak feltételezett nyugati politikai modellekre adott párhuzamos, összekapcsolódó és sérelemtől fűtött reakcióban gyökerezik” – írja a liberális demokrácia hegemóniájának végéről szóló könyv, amelynek főszereplői Orbán, Putyin és Trump. „A…..
      Nem olvasok híreket, úgy általában. Lejöttem már róluk, mert nem építik az embert, csak le... de azért ma a szememet kiütötte szinte, hogy lekaszálták a méhlegelőket valakik. Nem akartam ezt sehogy kommentelni, csak azt tudom, én annyiszor meséltem már a gyereknek erről, amikor egy tábla…..
Quadanium 2021.06.29 19:36:46
Észak-Korea több szempontból is érdekes ország. Elszeparáltsága, a világ többi országától nagyban különböző politikai berendezkedése, különc, hatalommániás vezetője mind-mind szinte már egzotikussá teszik az európai emberek számára. A legtöbb Észak-Koreáról szóló tartalomban felmerülnek társadalmi…..
Quadanium 2021.06.17 21:59:18
@Visceroid: Mindenki menjen gyalog.
Ön mit szólna ahhoz, ha tilos lenne egy elektromos hajtású autót autónak nevezni, és súlyos büntetés járna azért, ha a villanyautó fogyasztását, károsanyag-kibocsátását összehasonlítanák egy belső égésűével? Miként vélekedne arról, ha megtiltanák, hogy az elektromos kerékpárokat kerékpárnak…..
Azt hiszem, senkit sem ért váratlanul: Karácsony Gergely ismét hagyta magát rábeszélni. 12 év után a szabolcsi faluból származó Gergő lehet Orbán Viktor első reális kihívója, és ez ráfér az országra, nem mellesleg a hatalomba belekényelmesedett Orbán Viktorra is. Ezt nem hiszem, hanem ebben biztos…..