Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgraa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
hgraa 2009.09.02 08:45:24
@blackbarika: a párbaj castinjára való jelentkezéskor -többek között- a következő kérdésekre kellett válaszolni egy kérdőíven:
-Van-e olyan személyes története vagy tulajdonsága, ami Ön szerint akár egy napi magazin érdeklődését is felkeltené?
-Van-e esetleg olyan hobbija vagy szokása, amelyen a környezete meg szokott lepődni?
-Mennyire követi figyelemmel a divatot, esetleg mennyire tér el tőle szándékosan?
(Pl. hajviselet, öltözködés, kiegészítők…)
-Mi az Ön számára a legutálatosabb tevékenység? Miért?
-Volt-e már olyan szituációban, hogy az átlagosnál pimaszabbul, szemtelenebbül kellett viselkednie?
(Ha igen, írjon rá példát!)
-Mit gondol, mivel tud mások "agyára menni"?
-Mivel tudnak mások az Ön „agyára menni”?

Hasonló kérdések voltak -ha jól tudom- a pókerarc castingjára való jelentkezési lapon is, mert ugyanaz a cég készíti mindkettőt.
Modorosblog Káromkodjunk finoman! 2009.04.03 07:59:00
A Modoros káromkodások posztot Joseph Linguist tanult kollégám már tavaly november körül eltervezte, de ezidiáig nem sikerült sajnos véglegesítenie a bejegyzést. Időközben tőletek is befutott pár pompásan finomkodó szitokszó, úgyhogy most boldogan közzétesszük őket.Ha jobban…..
hgraa 2009.04.03 11:15:39
@Herr Nyó: Most ugrott be, hogy egy ismerősöm lófasz helyett lódobogást használt. De ez lehet, hogy egyéni újítás volt.
hgraa 2009.04.04 22:26:17
@bbocs2: Gratula, én erre képtelen lennék, néha a fiam rám is szól, hogy apa, hogy beszélsz és akkor elszégyellem magam és megdicsérem, de tényleg. (És nem tudok felidézni senkit sem, aki azóta ezt használta volna a macskát a környezetemben, pedig biztosan feltűnt volna! Bár én azért nagy paraszt vagyok, lehet, hogy nem is csoda, hogy csak durvábbakat hallok.)

Egyébként meg a kurvák faszát. Ez jutott most eszembe. Ja de ez nem eufémizmus.
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
hgraa 2009.04.04 22:13:41
@Blassius: Na ezen szartam be:))) Hangszerésznek tanultam valamikor régen, ez ütött.
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
hgraa 2009.04.03 09:36:11
@Lukrécia Bögre: Nem szinte. Szerintem.
hgraa 2009.04.03 11:41:33
@golyo1974: Szerintem ezért nem lenne jó filmen. Ezt elképzelni jobb, mintha megcsinálnák filmen.
Tardai történetek Dumálós poszt 2009.03.28 09:08:00
Halljátok, basszátok meg, beszéljünk meg mindent itt, ami nem konkrét sztorival kapcsolatos.Szar vagyok, kapjam be, vagy mikor megyünk Panorámába, meg kinyírlak, ha száznál abbahagyod.Itt lehet bennfenteskedni, meg spanoskodni, meg kérdezősködni. Szerző-olvasó találkozó, basszátok…..
hgraa 2009.04.03 07:24:27
@nathanp: Namost ez a "hét bloggere" számomra nem teljesen érthető okokból havonta egyszer van. Akkor most mikor lesz a bemutatkozás? Egyébként gratula!
hgraa 2009.04.03 11:03:01
@golyo1974: Szerintem tippeljük meg, hogy nézhet ki (ha egyáltalán mutatni fogják).
Tippem: Nyolcdioptriás szemüveg, filozopter szakáll, kissé leharcolt, alkoholista tekintettel. :))
hgraa 2009.04.03 11:32:35
@Etalon: Még az is lehet:)))
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..
hgraa 2009.04.02 19:54:05
@Miss Marple: Ez jogos, de amennyire én tudom Rejtő a legjobb regényeit nem tök kezdőként, hanem komoly újságírói múlttal írta.
hgraa 2009.04.02 20:00:13
@leone007: Ezt én is észre vettem!! Mintha tényleg egyre jobb lenne. Nagyon élnek, nagyon plasztikusak a figurák. Teljesen komolyan persze én sem gondolom, hogy hivatásos lenne, de azért annyira nem lennék meglepve, ha mégis.
hgraa 2009.04.02 21:09:35
@Miss Marple: Jaj, nem akarom megturkálni nathanp-nek semmiét! (Cicukát inkább megturkálnám.)

Egyébként nem biztos, hogy csak akkor jön el a Kánaán, ha kinyomtatják (neki persze lehet, mert akkor sokan megvennék.) Ezt a blogosdit pont az ilyesmiknek találták ki. Nekem ez a címkefelhő, satöbbi, nagyon bejön.
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
hgraa 2007.05.08 10:32:49
Ezt a vizeletes témát én is hallottam már évekkel ezelőtt. Ismertem valakit, aki cigányzenészektől hallotta, hogy régen, ha nagyon izzadt a kezük, belepisáltak, hogy elmulassza. Az szvsz. simán elképzelhető, hogy fertőtlenít, meg gombát, ilyesmit megöl. Azt meg valamilyen néprajzos könyvben olvastam, hogy régen a cigány csajok bőrápolásához hozzátartozott a reggeli sűrű vizelettel való arcmosás.
A vizeletivásról (amit nem hinném, hogy bármi rávenne, hogy kibróbáljam) meg azt mondták nekem (olyan, aki állítólag orvostól hallotta) hogy "sok olyan anyag van benne, ami hasznos, mert lám, a húgysavtól is meg tudja védeni a hólyagot." Ez igaz, de ha megiszom, akkor pont nullán vagyok, mert bevittem a mérget, meg az ellenanyagát is. (Azt meg minek a francnak??)
A méhlepényt az eszkimó nők eszik (ették) meg. Ott állítólag a nő elvonul és egyedül szül. És megkajálja a méhlepényt. (Gyanítom, mert nem nagyon van más kéznél.) Sőt, Ha jól emlékszem "a hosszú árnyékok földjén " c. könyvben volt, hogy amikor csapdázzák a jegyesmedvét, mi lesz. (Az úgy történik, hogy egy u alakban meghajlított hegyes bálnacsontot megfagyasztanak, és beleteszik a csalihúsba. A medve jön, gyorsan bekajálja, a gyomrában meg a cucc szétugrik, és komoly belső vérzést és hosszú, akár napokig tartó döglődést okoz.) Az eszkimók, amikor üldözik a sérült medvét, a hátrahagyott véres szart is megeszik, hogy most ennek rituális jelentősége van, vagy, azért, mert nincs más, nem emlékszem.
Hajrá