Regisztráció Blogot indítok
Adatok
10

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkerült a magyar szövetség hivatalos honlapjára a losonciak nélkül hétcsapatos Mol Liga menetrendje. Ebből kiderül, hogy továbbra is két teljes kört játszanak egymással a csapatok, fordulónként három mérkőzéssel és egy pihenő együttessel, így tehát 24 mérkőzéses…..
Újabb súlyos vereséget szenvedett az UTE. A bajnoki ezüstérmesek első három felkészülési mérkőzése: 2-9, 2-12, 5-11. Kapaszkodót jelenthet: a szezon kilencedik harmadában legalább nem kaptak ki. Pék György nem köntörfalazott a mérkőzés értékelésekor. Pénteken nagyüzem…..
10 2009.08.28 21:11:04
Többéves szünet után ez évben újraindul a juniorbajnokság, amelyben a négy magyar csapat mellett a szerb Crvena Zvezda is részt vesz. Péntektől vasárnapig tartó tornát rendeznek a dunaújvárosiak. Éppen ezért körbenéztünk a juniorcsapataink háza táján, vannak érdekességek,…..
Tavaly sorozattal próbáltunk segíteni hokiőrült honfitársainknak a nyári szabadság kellemes és hasznos eltöltésében. Idén is igyekszünk a teljesség igénye nélkül bemutatni, hogyan tudnak ilyenkor is hódolni szenvedélyüknek. Szerencsére ebben az évben is számtalan nyári…..
10 2009.08.11 20:54:47
Sok a különbség az európai és a tengerentúli hoki szabályai között. Így több más mellett a pontrendszer sem azonos. A témával foglalkozó európai és amerikai kutatók egyetértenek abban, a hárompontos rendszer sokkal jobb – írja a nemzetközi szövetség honlapja. Nálunk…..