Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebaj01

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira szép az Aranymetszés ajánlója a tévéműsorban, hogy muszáj szó szerint beidéznem. "Az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan klasszikus arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria…..
Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine, VHK @ West-Balkán, 2010.09.05. Ez az VHK-Jello Biafra-koncert már jó előre történelmi eseményként lett beharangozva, és végül nem is cáfoltak rá a nagy szavakra. Ráadásul Biafra sem hazudtolta meg magát, úgy látszik, tényleg…..
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
sebaj01 2010.07.30 07:14:45
  A könnyűzene az egyik legfiatalabb művészeti ág. Hogy mennyi idős pontosan, annak több értelmezését is ismerjük: a legbutább szerint annyi, mint a Beatles, a legnépszerűbb szerint a második világháború utáni évtizedben született meg, és a tévé segített rá - de akár…..
sebaj01 2010.07.19 11:17:13
@negeev: h00, s mondjuk az Omega, akiket egesz Kelet-Europaban jatszanak? Vagy undergroundban a VHK (Iggy Poptol Rollinsig mindenki rajongojuk), 35 eve? Vagy az Anima Sound System, akiket Parizstol Moszkvaig jatszanak? Vagy az Ektomorf, hogy metalt is mondjak?
Kettős Mérce Viszlát elnök úr! 2010.06.24 08:35:00
Veszi a kalapját. Bár még tart Sólyom László mandátuma, már most búcsút vehetünk tőle sajnos. Az általam a III. Magyar köztársaság legjobbjának tartott köztársasági elnöke, elbúcsúzik és ez senkire nem vet jó fényt a magyar közéletben.Sólyom László egy…..
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
A tettesek az iFixYouri csapat tagjai, akik egy nyomtatott áramkörök nélküli, cserealkatrészekből összerakott iPhone 4-est vetettek alá egy házi töréstesztnek. Abból indultak ki, hogy rendben van, az új üveg 30 százalékkal -szor ellenállóbb a műanyagnál a hagyományos…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
sebaj01 2010.04.26 01:36:07
"Úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes társat Vörös Attila személyében." - mondta Jeff Loomis, a Nevermore gitárosa a Lángoló Gitárok egyik szerkesztőjének, Sixxnek egy interjú alkalmával (a beszélgetést a New Noise magazin második számában lehet majd olvasni). Loomis…..
sebaj01 2010.04.06 13:48:24
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
sebaj01 2010.03.29 13:52:57
A Stooges 62 éves énekese egy elrontott kísérlet után döntött úgy, hogy befejezi azt a több évtizede űzött szokását, hogy a színpadról beugrik a közönségbe. Történt ugyanis, hogy a New York-i Carnegie Hallban az emberek nem kapták el a punkikont, ő pedig a földön landolt.…..
sebaj01 2010.03.24 13:41:13
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
Mármint a jövő hónap közepén megjelenő második lemezről. Az április 13-án boltokba kerülő Congratulations! címmel ellátott lemezhez nem készül majd klip sem, mert a kéttagú zenekar szerint itt most szó sincs slágerekről. Ezt az állítást alá is támasztja a Flash Delirium,…..
sebaj01 2010.03.10 14:33:48
 ..
sebaj01 2010.02.25 17:58:12
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
sebaj01 2010.01.24 10:23:55
Vágtázó Halottkémek, Pécs, Nevelési Központ, 1991. március 29. Csak arra emlékszem ebből, hogy 15 évesen ott álltunk a haverommal, teljesen ledermedve attól, ami a színpadról jött és lobogott tőle a hajunk, közben a legdurvább punk- és szkinhed arcok pogóztak az első sorokban,…..
sebaj01 2010.01.16 12:06:18
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Számomra a legegzotikusabb piás. Én se ma kezdtem, de ezt a módszert képtelen vagyok megérteni. Szokás szerint saját környezetemből szemezgetek, de nem hinném, hogy csak én ismerek ilyen fazonokat. Mit is csinálnak? Alapvetően nem isznak, az év nagyobb részében…..
- Elnézést, de a repülő ezen az oldalon hangosabb! - Uram, erre eddig még senki sem panaszkodott. Beszámoló a berlini MTV EMA díjátadóról és a Kolin utazásáról. Nemrég megírtuk, hogy a Kolin utazhat Berlinbe az MTV Europe Music Awardsra, mivel megnyerték a magyar döntőt.…..
  Divat mostanában elhagyni kis hazánkat, és áttelepedni kicsit Gazdagföldére, skippelni a szoci guberniumot, és átdekkolni a szűk esztendőket valahol a nagyvilágban. Vannak nem kevesen, akik tanulással gazdagítják magukat, sokan pedig nyugati vendégmunkálkodás…..
Kicsit megkésve, de elkészült a Quimby legutóbbi slágerének, az Ajjajjajnak a klipje, aminek a premierjét most minden Lángoló Gitárok-olvasó élvezheti. Szokásunkhoz híven mindezt megspékeljük egy terjedelmes interjúval, ami Kiss Tiborral, a zenekar énekes-gitárosával készült.…..
sebaj01 2009.10.26 16:27:21
sebaj01 2009.10.11 22:02:11
Juszt László nem csak a Tévé ügyvédjét vezette az MTV-n, hanem a Magánbeszélgetések című műsort is, ami nem volt különösebben izgalmas ebben a beszélgetős műfajban, Alföldi Róbert, vagy Veiszer Alinda interjúit jobban szerettük. Ez a műsor is pótolható, Juszt gondolom, már…..
sebaj01 2009.10.06 21:14:16