Regisztráció Blogot indítok
Adatok
people are smart

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM Átverés Talk Fusion 2011.01.09 19:46:00
 Cikkem az alábbi oldal pontos tükörképe:  http://mlm-atveres.blog.hu/2010/12/16/talk_fusion Ahol sajnálatos módon a hozzászólás lehetősége megszünt. (Vaj'h miért?)Igérem, hogy itt bátran Bárki hozzászólhat, hisz demokráciában élünk, ha igaz, ugye…..
people are smart 2012.05.10 08:38:10
@debreceni zoli: Egyetlen blogomban sem vitattam azt, hogy a videó üzenetet nagyobb %-ban nézik meg, mint az írottat, ebben nincs közöttünk vita. A nézet különbség abban van, hogy a videó megoldás már a Talkfusion létezése előtt is rendelkezésre állt, mégsem használják üzleti célra egyenlőre. Vagyis ne beszéljünk forradalmi újításról, mint érv, hogy azért nem használják. A videóhívás funkció 2003 óta elérhető de egyetlen embert sem ismerek aki használná, és nem azért mert drága, mivel ingyen is elérhető. Ha pedig üzleti célra akarná valaki mégis használni, vitathatatlanul előnye fog származni belőle, de ezt a youtube-ra feltöltött videóval is el tudja érni. A T-mobil, a vodafone és a Telenor összes készülék videója minő érdekesség az ingyenes youtube oldalról hívja be a videókat. Vagyis ha valaki ilyesmibe kezd, édes kevés a technológia, megfelelő kamera, optimális megvilágítás, és profi előadó kell, különben hülyét csinál magából az ember, aminél még az is jobb, ha a cégről az ügyfeleknek egy, a saját fantáziájukban élő kép alakult ki. Sok Talkfusion bemutatkozó videót láttam már cégektől, akik azt hitték elég ha bérelik a rendszert és dőlni fognak az ügyfelek. Ez messze nem így van. Először legyen meg a profi háttér, utána a technológia, NE fordítva, különben elássa magát a sok tehetségtelen cégvezető, aki nem színésznek készült. Másfelől meg vannak lényegesen olcsóbb, nem ingyenes megoldások is, ha már nem ingyenes alkalmazásokat akarnék magamnak.
people are smart 2012.07.28 19:43:27
@Forestjo: Sose állítottam, hogy nem jó az irány, vagy hogy kilukadna ez a lufi. Egy dolog bizonyos. Ha, - és csak ekkor - elindul a videomail és ezen keresztüli hírdetés, még arra se lesz ideje a TalkFusionnak, hogy lehúzza a wc-t maga után, olyan gyorsan kapcsolja be ezt a szolgáltatást a Gmail, a Hotmail és a Yahoo. Ezek mindegyike egyenként keresztbe lenyeli a talkfusion méretű cégeket és egy csapásra emberek százmillióihoz jut el egy szempillantás alatt. Addig, és csakis addig lehet ezzel bohóckodni és lehúzni havi 7 ezer forintot. Utána, ha még életben marad, max egy ezres lehet havonta. Én kivárom, mire a levelezőmmel és a távközlési rendszeremmel együtt fejlődik ez az irány, mivel így csak még egy terhet vezsek a hátamra. Van egy telefonom, van irodai telefon, levelező rendszer, chat, és most még kapcsoljak hozzá egy web alapú videomail és webkonferencia cuccot is. Azt se tudom majd hová mikor kapcsoljak, kit mivel és hogyan közelítsek meg. Lássuk be, ehhez egy 5-6 év minimálisan kelleni fog, mire rendesen működni fog. Önmagában a video termék web alapon édeskevés.
people are smart 2013.06.21 21:44:15
Épp 1 hete megtörtént, amiről beszéltem. Az Outlook és a Skype is elindította a videómail szolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a levelezőből küldhető videó üzenet a címzettnek. Még a Yahoo-ra várunk és akkor ennyi volt ez a móka is. Videókonferencia Gmail-ből indítható ingyenesen, maradnak a maszlagok, ami a zártsága miatt halál. Hát nagyjából ennyi a lényeg. Én ott húztam meg a határt ennél a cégnél, hogy üzleti terv nélkül a büdös életbe elő nem fizetnék erre a szolgáltatásra. Ha pedig egy terméket vagy szolgáltatást csak azért veszel meg, mert pénzt remélsz a használatának ajánlásából, az ügy halott és hiteltelen. Csak akkor jó egy termék, ha azt a Tescoban is megvenném ennyiért. Csak hát vásárlás előtt az ember elszokott gondolkodni olyan kérdéseken, hogy:

- Mit nyújt nekem a szolgáltatás?
- Milyen eredményt tudnak a használatával garantálni?
- Ha nincs garancia pozitív eredményre, megéri-e fizetni érte?
- Mit ad a konkurencia?
- Ki az a réteg, akivel ilyen módon tudnám a kapcsolatot tartani?
- Ismerek-e a kapcsolataim közül embereket, akik videó emailt, konferencia szolgáltatást használnak, vagy használtak, esetleg tervezik a használatát?

Ha számomra újdonság egy dolog, szeretem kipróbálni. A kipróbálás célja maga a minőség, illetve a használatából fakadó jó. A videókonferencia jó dolog, csakúgy mint a videó mail. De annyira nem átütő, hogy gyakorlati haszon legyen elkönyvelhető. Marad tehát az a verzió, hogy csakis azért fizetnek elő emberek erre, hogy pénzt keressenek vele/általa. Ez pedig így már elvérezett. Google a barátom, use your brain before you pay!
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
people are smart 2013.01.05 18:46:07
@sasmadar77: Úgy látom minden megjegyzésemre van valami "én jobban tudom" hozzá szólásod. Amit írtam, kőkemény statisztika. Aki persze beadja azt a mesét, hogy 1 év alatt felépül a gyémánt bizniszed és (!) meg is tudod tartani, na az a kamu része. Akik ebből "megélnek" évekig tolták, hogy jussanak valamire belőle és a 97% évek után is "csak" fogyasztói szinten kottog, némi konyhapénzzel a zsebében. Ez az egyik legnagyobb gond az MLM-el, hogy elhitetik az emberekkel, hogy nem kell sok idő ahhoz, hogy független legyél, csak rajtad múlik. (bárcsak minden siker egyedül rajtunk múlna. A földön csak sikeres emberek élnének, de legalábbis többségben lennének). Maradjunk annyiban, hogy évek, kemény évek kellenek ahhoz, hogy legalább egy minimál bért összekotorjon valaki belőle, aminek megtartása folyamatos mókuskerék harc. De azt mondom, ha neked sikerült 2 évnél rövidebb idő alatt egy havi fix fizetést kitermelned és azóta ölbe tett kézzel csak jön a passzív jövedelem, akkor minden elismerésem. De ha ölbe tett kéz nélkül, minimális munkával szinten tudod tartani akkor megérte már. Azért a statisztika kemény dolog, még az elismert MLM mogulok is évekről beszélnek és külön kiemelik, hogy aki erre legyint, az becsap. Na erről szól ez a blog (is). Ha őszinte vagy a lehetséges partnereiddel már a kezdet kezdetén, és a valóságot tárod eléjük, nem lenne szerintem ilyen rossz vélemény az MLM-ről. Túl sok ember lett berántva, lehúzva, megvezetve, elhitetve vele a könnyebb élet, a függetlenség szelleme. Sok a kiábrándult, a csalódott ember. Lényegesen több, mint egy hagyományos üzlet esetében. Az MLM-be ugyanis fű, fa virág belefog mondván, hogy nem kell hozzá nagy befektetés, a hagyományos üzletet pedig az kezdi el, akinek van valami sütni valója, ért is valamihez és akar is csinálni valamit. A fura, hogy hagyományos üzletet az én ismeretségemben kevesen indítottak el, MLM-et viszont szinte mindegyik. Mondanom sem kell az eredményességet, a szokásos 3%. És az is csak konyhapénzt keres. Amúgy az MLM jól működne, csak az emberek ma már máshogyan gondolkodnak, másként tekintenek az MLM-re mint 15 évvel ezelőtt mondjuk. Ha valakinek szüksége van valamire, megnézi a neten az adott terméket és megveszi ott. Ráadásul mint tudjuk, az MLM cuccokat is ugyan abba a kínai gyárba gyártják, mint a többit, csak 5x annyiért adják el. (PL: aloe vera hókusz pókusz). Ma már ezt senki se vonja kétségbe és ez a felismerés vélhetően alapjaiban át fogja rendezni az egész MLM bizniszt. Ha nem azonnal, de szépen fokozatosan, ahogy az Avon már évek óta is csinálja például.
people are smart 2013.01.07 16:04:45
@sasmadar77: Ja hát én messze nem erőlködök drága barátom, az nem az én életem:-D Énhozzám jönnek az ügyfelek, nem én keresem őket. Nekem nem kell kaparni (már), beérett a munkám gyümölcse. Sose az 1 hónap alatt megkereshető esetleges pénzzel voltak bajok, hanem, hogy az a lufi kipukkan, miután a loser becsengette a csillagár belépőt. Hát úgy vissza is lehet hozni 1 hónap alatt a cuccot, csak hogy mennyire etikus az megint más kérdés. De ha megveszik, egy szavam se lehet, hajrá:-D Ilyen losereket kell keresni és akkor minden hónapban meglesz a kis kenyered, nincs itt ezzel semmi gond. Csak el ne fogyjanak, mert akkor van a gond, hogy nincs már kit átverni:-D
people are smart 2013.01.08 22:00:05
@sasmadar77: A zeekbe engem is be akartak rántani, de távolról bűzlött, tavasszal azt mondtam adok nekik még 3 hónapot. Írd és mond, 3 hónap múlva sitten volt az egész galeri és roló lehúzva. Ilyesmikkel 2 havonta megkeres egy-egy idióta.
A windowsos telefonokkal még nincs is igazán baj a Nokiánál, mint az utolsó néhány symbianos szériával, amik különösen silány minőségű alkatrészekből készültek. Soma hatványozottan hátrányos helyzetű C5-03 telefonjáról 3 hét alatt derült ki, hogy alkatrészre vár. Csoda,…..
people are smart 2012.07.12 23:05:13
@Jegkoko: Én ugyan ezt tapasztaltam androiddal. Volt Samsung Galaxy-m és Motorola droid2-m is. Nem egy kategóriák, de mindegyik a kukába végezte 4 hónapon belül. 1 napot se bírtak a telók, rengeteget fagytak és oltári bonyolult a halom ikon amiben csak lapozgatok. Ekkor döntöttem úgy, (valszeg bennem van a hiba, hogy én az egyszerűbb dolgokat kedvelem) maradok Nokia felhasználó és a symbian amik most vannak használatban már teljesen testre szabhatóak, elég gyorsak is és minden szolgáltatást kezelnek, amire a ma emberének szüksége van. Lehetnek sepecifikus alkalmazások, de hát 10000 emberből hánynak kell ez? A gond az, hogy a mini számítógép (android, iOS) nagy teljesítmény igénye miatt a leglényegesebb funkció, a hanghívás hiúsul meg, ami nálam nem egy nyerő dolog. Annak mennie kell legalább 2 napot. Szóval a mag és kijelző háborút értelmetlennek tartom, miközben az akkuk nem követik az igényeket. Szerintem ebbe a játékba a Nokia sokáig nem akart bele menni, mert tudta, hogy lesznek ilyen jellegű gondok, de sajnos a piac kikényszerítette ezt, és most ha nem is szívesen, de elkezdett gyártani olyat, amit a nép akar. Már nem azt gyártja a Nokia, ami nekünk jó, csak azt, amit mi akarunk. Nagy különbség, és egyben szomorú, hogy átvettük az irányítást, mint "szakemberek".
people are smart 2012.07.13 11:52:30
@atpijkamo: Hát lehet én vagyok a hülye, de ez a hasonlat szerintem nem teljesen ide vágó. Miért papír lappal hasonlítod a zárt rendszert? A zárt rendszer egy zárt ajtó. A nyitott rendszeren meg tárva nyitva az ajtó. Mit akarsz bezárni egy nyitott rendszeren, illetve mit tudsz bezárni? Kit vonsz felelősségre? Értem én, hogy van előnye a linuxnak is, mert nyitott, stabil, bárki hozzá gányolhat valamit, de ki ellenőrzi a biztonságot? Mr. torwald személyesen ellenőrizni majd mit taknyoltál az API kódba bele az éjszaka folyamán? És meg fogja tudni javítani? Ezt a zárt szoftver tulajdonosa is meg tudja tenni. Azt kell lásd, hogy onnantól kezdve ha ki van adva a kezedből valami, ami eddig a tiéd volt, soha, de soha az életben nem tudsz felelősséget vállalni azért, hogy ki, mit, hogyan, milyen mértékben taknyol bele a művedbe. És ez mindennel így van. Ha te valamit jól csinálsz és kiadod a kezedből másnak, hogy csinálja, koránt sem biztos, hogy ugyan olyan lelkiismeretességgel fog rajta/vele dolgozni, vagy hogy azzal a céllal teszi mint te. Aki pedig a gazdája a rendszernek ő tudja és ismeri a rendszert és felel is érte ha kell jó esetben. Abban egyébként egyet értek részben, hogy biztonság titkolózáson nem alapulhat, bár ha valami nyílt, mennyivel nagyobb a biztonságom? Elég ha csak arra gondolok hogy egy autógyár a gyártás jogát kiadja fűnek-fának és elkezdik árulni a boltban az autókat, aminek az alkatrészeit fogalmad sincs ki és milyen minőségbe gyártotta. Feltételezed, hogy betartotta a gyártási utasításokat, de mi van ha én nem akarom ezt elhinni? Nem biztos, hogy én biztonságban érezném magam egy ilyen kocsiban. A nyílt rendszer ugyan ez, ellenőrizhetetlen, vagy ha ellenőrizhető az irdatlan plusz energia, vagyis önszopatás. Az ingyenesség a legnagyobb érv amikor az emberek a nyílt forrás felé mozdulnak, de az ingyenből meg nem lehet megélni egy cégnek sem.
2010 januárjában jelentkeztem a céghez, alkalmazotti közviszonyba. Eleinte jól indultak a dolgok. Majd lassacskán megromlott. Mivel a cég 5 hónapi rendszeres jövedelem után csak teljesítményarányos fizetésben részesített minket. Voltak akiknek 5000ft/hó gyűlt össze. Elég…..
people are smart 2012.03.08 21:32:17
@kisslali: Nekem az nem gömbölyű ebbe a jutalék visszaírási bohócmutatványba, hogy miért nem lehet azt megcsinálni egy biztosításnál, hogy a havi biztosítási díjból kap egy %-ot a biztosítást megkötő. És ezt addig kapja, amíg az ügyfél fizet. Ha nem fizet már, egyszerűen nem jár neki több pénz. Fel nem fogom, mire jó az, hogy több tíz meg százezres jutalékot előre kifizetnek a bizonytalanra. Kinek jó ez? Elmebeteg egy módszer ez, kizárt, hogy ilyen feltétellel bármilyen munkát elvállalnék. Adjanak annyit, amit a munka ér és havi fix jutalék. De amíg fizetett az ügyfél, az profitot hozott, miért akarják visszaírni. Egy büdös fillért nem szabad nekik adni. Ezért jó ha nincs vagyonod, nincs mit elvinni és veszíteni.
Újabb nagyágyú szállt be a 47000 Ft dicsőítésébe. Matolcsy György és Zsiga Marcell után ezúttal Pintér Sándor. Szerinte is jól meg lehet élni ebből az összegből, igaz ő már kicsit árnyalta a képet. Véleménye szerint akkor lehet megélni a 47000 Ft-ból, ha a zember emellett…..
people are smart 2012.02.18 11:16:03
Az a probléma ezzel a 47 ezer forintos mizériával, hogy teljesen hibás gondolkodással vagyunk a megélhetés felelősségével kapcsolatban. Mindenki tudja, hogy 47 ezer forint nem lehet elég a megélhetésre, de azt is tudja mindenki, hogy az, aki 28.500,-Ft-ot kap csak, az is valahogy megél. Ahhoz képest a 47 ezer jelentős emelkedés. De ne várjam már el, hogy engem etessen az állam életem végéig. Tegyem hozzá a magam részét és akkor elégnek kell, hogy legyen a 47 ezer. A kérdés csak az, hogy személy szerint hogyan állok hozzá ahhoz a felelősséghez, hogy gondoskodjak magamról és/vagy a családomról. Hát ehhez mi köze az államnak? Segélyt ad, aminek már a neve is sugallja, hogy segítség, amiVEL elérhető a cél, de a nagyobbik részt nekem magamnak kell meglépni. Sajnos emberek tízezrei arra építették és építik az életüket, hogy majd az állam eltart minket. Rá kell jönnünk, hogy ez nem így van és ez nem is helyes így. Mindenkinek erőfeszítés a megélhetés előteremtése, tegyük hozzá a saját részünket és meg fogunk tudni élni, de az agyban kell rendet tenni elsőnek. Ez szimpla matematika. 3 millió ember egész egyszerűen nem képes etetni további 6.5 millió embert úgy, hogy bele ne gebedjen, ezért mindenkinek SAJÁT felelőssége elsősorban a megélhetése biztosítása. Ne reméljünk mástól segítséget, mert másnak is ugyan olyan nehéz. A szorgalmas munka és a kitartó erőfeszítés megtermi a gyümölcsét és büszke leszel magadra, hogy a magad részét hozzátéve fenntartod magad.
people are smart 2012.02.18 11:21:39
@_Okostojás_: Az emberek valós szükségletei 2000 éve egy jottányit sem változtak. Legyen hol lehajtani a fejed, legyen mit enned és legyen mit felölteni magadra. Kérdezd meg magadtól, hányszor nem ettél egy nap egyáltalán, mióta élsz? Hányszor volt, hogy nem tudtál hol aludni? És hányszor voltál mezítelen? Természetesen a problémáink zömében mi magunk is ludasok vagyunk, például ha meggondolatlanul 20-30 éves hitelt veszünk fel és nyomja a hátunkat a havi 80-100 ezres csekk. Akkor szívás van, de ez megint nem létszükséglet, hanem egy kívánság miatt van, vagyis az államnak mi köze hozzá, hogy rossz döntést hoztunk? Egyszerű szemmel élsz, és nincs sok mindenre szükséged. Nem ér váratlanul egyetlen válság sem, nem aggódsz semmiért, és ha többed lesz,mint a szokásos, minden csak ajándék. Élj egyszerűen és boldog maradsz, aggodalom és idegeskedés nélkül.
people are smart 2012.02.18 13:35:15
@istvankah: Figyelj, egyet tisztázzunk azért. Semmi közöm egyetlen párthoz sem, megjegyzem én még szavazni se járok és nem is fogok elmenni elvi okokból sem. Ami pedig a megjegyzésedet illeti tökéletesen értem a felháborodásodat, ne az mondja hogy meg lehet élni 47 ezerből, aki milliókat visz haza. Ez eddig rendben is van. De a legnagyobb gond megint az, hogy mi magyarok folyton azt nézzük, hogy mi a szart csinál a másik! Ha mindenki a saját dolgát tenné, nem lenne gond. Ha az a valaki szétlopta az országot, el fog jönni az ideje, hogy elszámoljon a tetteivel. Te a saját dolgaidra koncentrálj és a saját lelkiismereted legyen rendben, mert te is számot fogsz adni előbb-utóbb mindenről, amit tettél. Magyarul más törvénytelensége senkit sem jogosít fel, hogy hasonlóan járjon el, bár elismerem az igazságtalanság nagyon dühítő tud lenni. Ha tanácsolhatom, kevesebbet nézz politikai műsort, vagy inkább egyáltalán ne és a saját útjaidat egyengesd és meglátod jobban fogsz tudni boldogulni. Kevesebb stressz ér majd és a problémáidat is jobban képes leszel megoldani. Próbáld ki!
  Kedves József,   Talán még emlékszik a videoblogjaival kapcsolatos levelezésünkre.. Sajnos újra fel kell keresnem ezzel kapcsolatban- a vezetőség egyértelműen arra kért tomácsoljam Ön felé, hogy amennyiben a nem veszi le a videókat, pozícióját kénytelen leszek…..
people are smart 2012.02.15 19:19:49
Bizonyos szempontból tökéletesen érthető az ACN hozzáállása. Az egész móka ugyanis a belépők 83 ezer forintos tagsági díjából van finanszírozva, mert a kifizetett jutalékok mértéke köszönő viszonyban sincs az ACN egy ügyfélen mérhető nyereséghez képest! Megy a beetető marketing, de kicsit állj meg és gondolkodj! Hát hány embert fogsz tudni felhívni ACN videotelefonnal úgy, hogy látod is őt? Pontosan annyit, amennyit az egész ér. Az értékét ugyanis az határozza meg, hogy mennyi ügyfelet érsz el vele. És míg a Skype ingyenes és emberek millióit elérhetem vele mobilról is, addig egy (elnézést) valag pénzt kifizettek a videotelefonért és nincs kit felhívni vele. Ha pedig a vezetékes számok ingyenességére gondolunk, megint álljunk már meg egy kicsit. Tök jól hangzik az ingyenesség, de hát egész nap nem vagy otthon, mert vagy meló után ketetsz, vagy mert szarrá hajtanak a meló helyen, és egyébként is akiket el akarsz érni, azokhoz mobilszámok vannak a mobilodban megadva. Nézd csak meg, hogy hány vezetékes számot tároltál el a mobilodban és vond le a következtetést, hogy kell-e neked 2550,-Ft-ot havonta kicsengetned a nagy semmiért? Persze, hogy nem. A T-home-ot is nem azért mondtad vissza, mert 3500Ft volt, hanem mert nem is használtad. E helyett én azt mondom, legyen vonalas számod a mobilodon is, érhessenek el helyi tarifával és tudjál haza telefonálni külföldről fillérekért.
MLM átverés Megfenyegettek! 2011.12.09 16:12:35
A lent olvasható csodás e-mailt kaptam. Kedves freedonlife29! Üzenem, hogy nevetséges vagy. Eszem ágában nincs törölni a blogot. Emberek százait mentem meg az átverésektől azzal, hogy az oldalon ezen információk fent vannak.Tudod mikor léptek ti jogi útra! Egy félig meddig…..
people are smart 2012.01.25 19:36:27
Kaptam egy levelet egy bizonyos i76k nevű alanytól, aki rámutatott, hogy az MLM-ben nem a termék értékesítés a lényeg, iletve idézek még egy gondlatot a Talk Fusionról től: "...Mert ami ingyenes, közel sem ad olyan szolgáltatást mint amiért esetleg fizetni is kell. Valószínű aki elküld egy nap 1 emailt, nincs rá szüksége. Aki üzletet épít, annak igenis jó. Erre is kellene gondolni, nem csak szűklátókörűen a ficskákra utazni." No akkor kezdem a mondat első felével a magyarázatomat. Minden MLM üzletben (is) az eladás a lényeg. Ezt lehet kimagyarázni, hogy dehogyis, mert a hálózatot kel építeni, meg ilyesmi. De! Ha az az MLM cég nem piramis, akkor a bevétele a termék és vagy szolgáltatás értékesítéséből kell, hogy álljon. Egyéb esetben akkora piramis, mint az állat! Vagyis beszervezhetem a fél országot "magam alá", ha csesznek vásárolni. Ezért van külön agitációs program a hűségesen vásároljunk és először legyünk fogyasztók dumával! Ha megszakad a lánc, hibába van felépítve 50 mélységig 5000 embered, nincs eladás, nincs lóvé sem. Vagyis el kell adni a terméket, vagy rá kell bírni az embereket, hogy vegyenek, és el kell érni, hogy holnap is és holnap után is vegyék a cuccot, különben összeomlik az egész rakás szar. Mókuskerék magyarul. Az idézett rész pedig ragyogóan illik ide. Mármint hogy ami ingyen van, az nem is olyan jó. Ezt el kell fogadjam, fejhajtás mellett. De! A legtöbb ember nem szívesen fizet azért, amit ingyen is megkaphat és a magyar különösen olyan ember, hogy nehéz rávenni, hogy fizessen valamiért, amit az Ecserin mondjuk féláron megkap. A Talk Fusion esetében meg 3 kattintás után rájöhet bármelyik paraszt, hogy ingyé is tudok én videómailt küldeni és negyed áron is lehet konferencia hívést indítani. Csak ehhez bizony rá kel szánni kemény 15 percet a neten, hogy összevessem a konkurenciával. Ha pedig valaki észérveket hoz fel szűklátókörűséggel vádolják. Nézz körül a piacon, TESZTELD LE őket, és utána mond, hogy bezzeg az ingyenes nem olyan jó. Elárulok egy titkot, Egy világgal jobb, mint a TalkFusion, csak tudni kell, melyiket használod. Google a barátod. Az emberek okosak.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
people are smart 2011.11.30 20:24:54
@kairouan: Egyet értek. Amúgy meg olyan nincs, hogy "mivel nincs keresete, nem is fizetnek utána semmit". Ha egyszer valaki be van jelentve, ha tetszik ha nem, ha van munkád ha nem, a TB-t tejelni kell, tehát valami szar van a palacsintába. Azt akkor is fizetnie kell a cégnek ha munkát nem tud adni, mivel vállalta a bejelentést, így számolnia kellett azzal is, ami ilyenkor a kötelessége.
Rájár a rúd az RTL Kub valóságshow-szereplőire, múlt héten VV Shadit ütlegelte meg pár ismeretlen egy szórakozóhelyen, most meg úgy tűnik, az X-faktorból legutóbb kiesett Lil C. nem tudta egészen pontosan, hol a helye, és ezt elmagyarázták neki. A Bors írásából annyi derül…..
people are smart 2011.11.29 15:09:31
@sixx: Értem amit mondasz, csak ez nem így történt, érted? Kiragadhatod az idézeted, de vajon mennyire hiteles a forrásod? Más oldalakon homlok egyenest másként van lefestve a dolog, nem fura? Kis nagyítót látok a témában. Ami pedig az ének tudást illeti, nyilván mindenkinek nem tetszhet egy bizonyos stílus, én ha tehetem csukott szemmel nézem a vetélkedőt és hallani ha valaki tehetséges , véleményem szerint jó néhány alkalommal hibátlanul énekelt, bár volt olyan is, amiben egy-egy hiba becsúszott. Arányaiban a többiek se jobbak, de ezek már szubjektív megítélés alá esnek.
people are smart 2011.11.29 15:13:38
@Johnny336: Optimális eseben akkor kellene valakit kiejteni egy ilyen műsorból, ha nm, vagy nem olyan szinten énekel, ahogy mondjuk mi elvárnánk már ilyen fellépéskor. Lehet kövér is rossz hangú. Mondjuk a rocktenors nem is értettem hogy került egyáltalán be, de a kövér srác, akikkel párbajozott világszintekkel jobb volt. A tehetséget meg hallja az ember és ha ennek ellenére kiszavaznak valakit, akkor az vagy azért van, mert több pénze volt a másik tábornak sms-re, vagy egyszerűen nem szavaztak rá ellenérzésekből, mert úgy gondolják nagyképű. Én nem ismerem mint ember LIL.C-t,de énekelni jól tud és tele a piac beképzelt majom előadókkal, akik jól énekelnek de világ életükbe lenéztek mindenkit.
people are smart 2011.11.29 15:57:11
@phaemoor: Basszus, lebuktam :-D Megyek tolok egy kis Májkelt és próbálkozok a csillag születikbe...
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
people are smart 2011.11.21 18:47:42
@dhp: Siralmas az egész műsor. eddig is az volt, de mióta ez biztonsági őr szökevény "bevonult" a "jól szituált" anyjával, a műsor még mélyebb szintre süllyedt. Egyik fiúnak sincs ilyen idegbeteg, modortalan és a társasági élet alapvető etikai szabályait nélkülöző tirpák anyja. Szomorú egy anyára ilyet mondani, de én elsüllyednék szégyenemben ha ilyen anyám lenne. Mondjuk Alekoszra már ennyi szót se pocsékolok, elég 1 szó: majom
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, akár hónapokra is lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhány sikertelen…..
people are smart 2011.11.12 13:06:56
@agyamputáltak: Nem kell ehhez ősközösség drága felebarátom. Argentínában és Izlandban sincs ősközösség, megy az élet, csak nem fizetnek a kölcsönadóknak. Nagy ügy. Persze egy sor hátránnyal is jár, én ezt nem mondtam, de nem szűnik meg az élet a földön. Egy államcsőd nem a világ vége. Túl sokat vársz el a mai politikusoktól, pedig a csőd elkerülhetetlen még a nálunk sokkal nagyobb országok esetén is, és lesz itt csőd bőven, egyik a másik után hullik. Rá kellene eszmélni végre, hogy ez a fajta gazdasági rendszer egész egyszerűen NEM fenntartható. Lehet bohóckodni vele ideig óráig, meg mások pénzéből azt a látszatot kelletni, hogy minden rendben van, de egyszer csak eljön az idő, hogy nincs miből már fizetni. Túl sok energiát használunk el, túl sokan vagyunk, szennyezettek tavaink, az élelmiszereink, az óceánok a tengerek. Minden mindennel összefügg. Mondjuk ki: taccsra tettük a földünket és most sírunk, hogy jaj mi lesz gazdaságunkkal. Talán fontosabb kérdés, hogy mi lesz a jövőnkkel a földünkkel és a gyermekeinkkel?
people are smart 2011.11.12 13:16:46
@iparterves: A hit és a valóság nem áll ellentétben egymástól, soha nem is állt. Amire te gondolsz, az a HISZÉKENYSÉG szó, és ez óriási különbség. A hit a remélt dolgok, biztosítékon alapuló várása és a nem látható dolgok nyilvánvaló bizonyítása. Lehet sosem láttad élőben mondjuk a Mount Everest csúcsát, de ettől még létezik, mert nyilvánvalóvá vált számodra is annak léte valaki által, aki ott volt és mondjuk film készült róla. Ezért okkal hiszel benne, hogy van. Ugyan így ha remélsz valamit a jövőtől, mondjuk kezedbe van az örökségi dokumentum a szüleidtől, benne, hogy mi az, ami rád fog szállni majd a halálukkor. Nem tudod mikor, de biztosan tudod, hogy eljön a napja, hogy egyszer az, amit megígértek neked a szüleid, a TIÉD lesz. Ezt se látod, nem is tudod mikor jön el, de HISZED, hogy eljön, mert van rá biztosítékod. Egyfelől a szüleid szava, másrészt amit leírtak. A hiszékenység pedig egy egész más dolog, sokan keverik a kettőt, annak semmi köze sokszor a valósághoz.
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
people are smart 2011.07.09 21:01:21
@Vendor lock-in: Majd jelölj valaki mást legközelebb, vagy állj oda helyébe és old meg a problémákat. Ennek a népnek senki se jó. Tipikusan az a nemzet, akin röhög a fél világ (ha nem az egész), hogy akárki van kormányon, akárhogy alakuljanak a dolgok, sose jó. Mindig mindenki azonnal és fájdalom mentesen akarná a problémáik megoldását és fel nem fogja, hogy ez egyszerűen lehetetlen. Mátyás már nem tér vissza hozzánk, ezért a jelenlegi kormányzatok dolga, hogy megoldjon problémákat. De naivitást mutatna bárki részéről, aki elhiszi, hogy 4 év alatt minden probléma megoldódik. Azokat a bizonyos kokikat és sallereket ki kelltt osztani. Elismerem, nyers a megfogalmazás, de a nemzet ügyeibe belepofázni ennél meredekebb pofátlanság, különösen, hogy minden államnak SZUVERÉN joga van a saját alkotmányát megalkotni. Ezt tiszteletbe kell venni, és már maga a felhívás, hogy változtassunk ezen, pofátlanul sérti a szuverenitás kérdését, amit nem lehet szép szóval elintézni. Obama még az anyánkba is elküldene, ha ilyet merészelnénk akárcsak javasolni is a saját alkotmányukkal kapcsolatba. Beleszólást nem szabad engedni és ha nem vagy elég határozott, senki se fog komolyan venni. Lehet bunkónak tűnik, alpári, kültelki, de akkor se pofáztak olyan dologba bele, ami nem az ő joguk. Egy homokozó kisfiúnak még el lehet magyarátni, hogy az az én lapátom, ne nyúlj hozzá, de itt azért másról van szó.
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
people are smart 2011.03.23 16:34:16
@Era11: Persze hogy nincs. Működni működik, csak ugyan ilyen minőségben ingyen is megkapom. :-D Miért is fizessek havi 35$-t azért amit ingyen is megkaphatok? Állok elébe amúgy bármilyen vitának 18 éves távközlési tapasztalattal a hátam mögött állíthatom, hogy nagy átverés az egész. Semmit nem ad, amit ne tudna egy valamennyire tájékozott ember ingyen is beszerezni. Csak próbáld ki! Google kereső: Free webconferencia, Free video call, Free videmail. Hány megoldást fog kidobni? Oldalakat, nem darabokat! És amíg ingyen is tudok tankolni, bocs de nekem ne adják már 7000x drágábban ugyan azt.
people are smart 2011.03.23 16:34:16
@Era11: Persze hogy nincs. Működni működik, csak ugyan ilyen minőségben ingyen is megkapom. :-D Miért is fizessek havi 35$-t azért amit ingyen is megkaphatok? Állok elébe amúgy bármilyen vitának 18 éves távközlési tapasztalattal a hátam mögött állíthatom, hogy nagy átverés az egész. Semmit nem ad, amit ne tudna egy valamennyire tájékozott ember ingyen is beszerezni. Csak próbáld ki! Google kereső: Free webconferencia, Free video call, Free videmail. Hány megoldást fog kidobni? Oldalakat, nem darabokat! És amíg ingyen is tudok tankolni, bocs de nekem ne adják már 7000x drágábban ugyan azt.
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
people are smart 2010.01.13 20:19:51
@Zötyögi: Igen, ez nyugaton úgymond bevett szokás, de amint jelzed, hogy nem kéred, nem telik el 1 óra, és vissza kerül a pénz a kártyádra, különben úgy leminősíted, hogy ebben az életben már nem nagyon kell eladnia. És hát így tűnik el 110 ezer ügyfél egy cégtől pillanatok alatt! Jó húzás, csak etikátlan és baromi kockázatos. Sajnos ezt kis hazánkban úgy hívják: visszafelé elsült fegyver.
people are smart 2010.01.14 09:59:26
@ezer526: 100Ft kényelmi díj????Gyerekek, ezekkel nagyon elment a ló! Ismertem egy céget, akiktől 1 millát akartak kérni, hogy rajtuk keresztül lehessen feltöltögetni valamit az ügyfeleiknek, amolyan bankkártyás fizetéssel. A cég elhajtotta őket a retekbe és megcsinálták 60 ezerből ugyan azt. Szóval már évekkel ezelőtt is lerántósdit próbáltak csinálni, és bizony, ha az ember nem elég óvatos, az "Ilyenek" le is húzzák. De törvényesen az utolsó petákot is vissza lehet igényelni elállás jogán (8 napon belül). Indoklás: köszi nem kérem, ez azért már erős.
Történt december 2-án az oroszországi Saratov városában, hogy Ivan Peregorodiev, egy 22 éves orvostanhallgató és blogger arról írt blogjában, hogy egy friss boncolás szerint tüdőpestis pusztít a városban, és nem a H1N1 felel 17 lakos haláláért. Másnap a hatóságok…..
people are smart 2009.12.11 20:57:13
@Lagziguru: Ahogy mondod apám! Ez a H1N1 egy nagy lerántás, az állam közeli cég pumpálja vissza az eladott 4 millió vakcina utáni nyereséget a politikusok zsebébe, hogy aztán elpuffogtassák plakátokra, meg olyan baromságokra, amik végül a kukában kötnek ki tonna számra. A sima influenzába évente is sok idős hal meg, meg olyan is, aki nem idős, de nem látom én se, hogy hullanának az emberek, mint a legyek, mint például a spanyol nátha idején. Erre felé, ahol én lakok, még hírből se hallani betegekről, milyen színű járvány van itt csókolom?