Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lako

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is kellett kétszer mondani a gyártásvezetőnek, hogy ehhez a dologhoz hívjunk inkább kaszkadőrt. Így került képbe Kíves Gyuri, aki a magyar kaszkadőrök rangidős keresztapja, aki Unger Bélával egyetemben kaszkadőriskolát is működtet és megszámlálhatatlanul sok külföldi és…..
Lako 2014.11.14 23:31:59
@Bod.z.a: :D
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Lako 2014.08.16 10:57:53
@Pé Er: "valószínűleg". Nem azt mondta, hogy száz százalék.
Jánost alig két éve ismerem. Ez idő alatt egy olyan embernek ismertem meg, aki kitartóan megy a célja után, kemény feltételei vannak, de maximálisan tartja magát a megállapodásokhoz és nem sunnyog el semmit. Az a fajta, aki azért tudott magának 2005-ben új Mercedest venni, mert…..
Lako 2014.08.04 20:50:14
@Hurrá Torpedó: Azt hittem csak nálam ilyen retek mostanában a galéria... Bár nálam minden cikknél ezt csinálja. :/
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Lako 2014.08.02 12:55:07
@Oldm4n: Vagy olvasási, vagy értelmezési problémáid vannak, vagy mindkettő, vagy csak ahhoz az embertípushoz tartozol aki még a kákán is csomót keres.

Ez pedig a helyi kút rekordja:
i.imgur.com/f8FW9Lf.jpg

:)

@Pere László
Újra itthon? :)
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Reggel hívtuk az alvállalkozónkat, hogy kell még egy markoló. Be is futott az áhított szerkezet. Amikor megláttam, a kezembe temettem az arcomat és magamhoz intettem a…..
Lako 2014.06.24 16:14:37
@labi: +1

[OFF]
Van itt minden, rasszizmus, összeesküvés elméletek, mindenkinél mindent jobban tudók. Sok volt a világhelyzete blog itt pár embernek...

Csodálom, hogy Pere Lacit még nem vádoltátok meg vízi chemtrail szórással...
[/OFF]
A legutóbbi posztban ott hagytam abba, hogy keréken állt a gép, és számok szerint jónak kellett lennie. Azóta sikerült kipróbálni, és minden várakozás bejött, tulajdonképpen ennyire jól sosem éreztem magam bringán. Fejleszteni való persze akadt még bőven, de sosem gondoltam…..
Pere Laci ismét jelentkezik Indiából, ezúttal a technika csodáiba avat be minket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy komoly problémát okozott, sőt, egyenesen katasztrófával ért fel a tény, hogy az ezeddig remekül teljesítő Volvo Penta-motor (amellyel szivattyúztak) hirtelen…..
Lako 2014.06.06 20:59:34
@Pere László: Édesapám hentes és nemsokára indul a házi manufaktúránk. A másik három lehetőséget kiváltanám korlátlan füstöltárú utánpótlással. :D
Lako 2014.06.06 22:26:53
@Pere László: veszem is a szalmakalapom :))
Dávid nagyon ráérzett a pusztulás témára. Mindig élvezettel olvasom az ilyen írásait az elhagyott versenypályákról, orosz katonai gépekről, és amerikai roncsokról. Egyszerre megdöbbentő, szomorú és mégis érdekes ezeket a rohadó, vagy szétrohadt dolgokat nézni. A…..
Lako 2014.03.02 14:39:53
@Jamesblond: Szerinted ha helikoptert hívtak azért, hogy kiszedjék a maradványokat, akkor nem maradt pénz arra, hogy megvegyék 200 euroért azt a drága "fűcsomót"? Mivan mivan mivan?
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Lako 2010.07.01 14:29:47
Szertár CD buborék 2009.08.05 07:18:00
 Felejtsd el a szappanos vizet! Fújj buborékot CD-ből! A videómegosztó oldalakon időről időre felbukkannak király kísérletek, vagy legalábbis annak látszó tartalmak. Ezek aztán futótűzként terjednek, boldog-boldogtalan koppintja, már ha nem kamu az egész. No, én sem…..