Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farmerné

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 23-án testületileg - négy felnőtt, hat gyerek - kivonultunk a birtokra, és nekiálltunk rendet rakni a tíz éve üresen álló ház udvarán. Elképesztő mennyiségű szemetet, fém-, fa- és egyéb hulladékot találtunk. Mindenhol építési törmeléket hagytak; felépítettek egy…..
farmerné 2010.05.26 22:20:28
@abdulesmia: ó, már annyi mindent megmentettünk! Majd mutatok azokból is, remélem, hamarosan.
Miután megállapodtunk a rokonokkal a ház bérbevételéről, négyesben leültünk Tervet készíteni. A következőket rögzítettük: "Vetemények: retek, hagyma, fokhagyma, póréhagyma, fehérrépa, sárgarépa, zeller, cukorborsó, paradicsom, paprika, jégsaláta, brokkoli,…..
Ez a téma megint jól mutatja, hogy milyen állapotok uralkodnak ebben az országban. A jelenlegi állás szerint a 2010. május 1. és december 31. között születendő gyermekek után mindössze egy évig jár a GYED és újabb egy évig a GYES, előtte és utána viszont két évig jár a GYED…..
Jó ideje már a sógoromékkal beszélgettünk arról, milyen klassz lenne magunknak megtermelni az élelmiszer-alapanyagokat, nem is a pénz, inkább a minőség miatt. A saját tyúkjáról tudja az ember, mit evett, tényleg boldog volt-e, vagy csak ráfogják. Bár városi népek vagyunk - mi…..
farmerné 2010.05.10 22:30:01
farmerné 2010.05.11 09:02:30
farmerné 2010.05.12 09:35:45
@Magyarkonyha: Köszi:))
Már többeknek ígértem, hogy bemásolom ide a kakukkfüves kanalas orvosság receptjét, én Maimoninál olvastam, de ő is úgy tanulta mástól.20 deka cukrot karamellizálok, hozzáadok fél üveg mézet, nagyjából három deci vízzel felfőzöm, és elzárom alatta a lángot. Ebben a forró…..